Işıksaçanlar hakkında şok suçlamalar!

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Toplumda ışıkçılar adıyla bilinen ve zafercem isimli üyenin defalarca deşifre ettiği, gizli gizli ayinler yapan ve cia tarafından kullanılan ışık saçanlar hakkında şok fotoğraflar ortaya çıktı.
Gerçekten de CIA tarafından düşmanlara karşı kullanılan bu ışık saçanlar laikliğin önünde büyük tehlike arz etmekte ve önüne ne gelirse yok etmektedir.
Özellikle emniyet teşkilatında hızla yayılmasıyla bilinen ışıksaçanlar, devletin önemli kademelerini mesken edindiler.
Zafercem isimli üyeden hızlı davranıyor ve ışıksaçanların asıl şeyhinin fotoğraflarını yayınlıyoruz.

isinkilici4csh3.jpg
florasan.jpg
http://www.zekioral.com/foto_galerisi/macro/florasan.jpg

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
1-2 güldük yeter ama
forum bunların yeri değil ;)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
tamam komikte :stuart:
tadında kalsa iyi olur ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Desene bunlar her yere sızmışlar, Ben gittiğim her yerde bunlardan görüyorum :D Acaba dinleniyormuyum ben ? Yok Yok ben iyice paranoyaklaştım galiba, "Yes mi ? No mu ?" :mrgreen:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kadrolaşmışlar iyice, dikkat et yatak odanda bile var bu amerikancı ışıksaçanlardan.Hem de Philips :D:D

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nurcu tayfanın da esprisi bu kadar olur. Çıkardığınız ses boş tenekeden çıkan sese benziyor diyordum özür dilerim. Sizden o ses bile çıkmıyor:D

İşiniz gücünüz yok mu sizin? Bula bula bunları mı buldunuz? Bu 20 IQ'lük esprilerle mi kendinizi avutuyorsunuz:wacko: :D:D

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wistoncash.
ışıklar bir şey değil de at sinekleri doluşuyor.vız.vız .çat. pıt.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Nurcu tayfanında esprisi bu kadar olur. Çıkardığınız ses boş tenekeden çıkan sese benziyor diyordum özür dilerim. Sizden o ses bile çıkmıyor:D

İşiniz gücünüz yok mu sizin? Bula bula bunları mı buldunuz? Bu 20 IQ'lük esprilerle mi kendinizi avutuyorsunuz:wacko: :D:D

Birisine "Türkçe öğren" diye nasihat vermeden önce "dahi" anlamındaki bağlaç olan "da"nın ayrı yazılması gerektiğini öğrenmen gerekiyor.Bir konuya boş cevap verip laf salatası yapmak böyle oluyor işte.

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanırım birilerinin bana karşı kuyruk acısı var. Şöyle düşünüyorlar zafercemi nasıl madara edebiliriz, forumda zaferceme karşı nasıl cephe oluşturabiliriz. Ancak bu kafayla işiniz zor. Ben böyle dahiyane:D fikirlerle alt edilmem. Hadi gidin dersinizi çalışın, size sınav yapacağım;)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sanırım birilerinin bana karşı kuyruk acısı var. Şöyle düşünüyorlar zafercemi nasıl madara edebiliriz, forumda zaferceme karşı nasıl cephe oluşturabiliriz. Ancak bu kafayla işiniz zor. Ben böyle dahiyane:D fikirlerle alt edilmem. Hadi gidin dersinizi çalışın size sınav yapacağım;)

Sorma zafercik, kuyruk acım tarif edilemez.Yazdığın bütün cevapların altında eziliyorum, onun için böyle bir yol tuttum kendime.Ama birşeyleri yanlış yapıyorum.Hal-i hazırda madara olan birini madara etmeye uğraşmak çok da mantıklı değil.Ama forumda sana karşı cephe oluşturmazsam forumu ele geçirme ihtimalin var, uyanık olmak lazım.Allahım, ya zafercikin yaptığı sınavdan kalırsam?!Çok korkuyorum...:sweatdrop::sweatdrop:

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Umarım şu sözlerden birşey kaparsınız. Sanırım size gereken mesajı veren sözlerdir. Bu konuyu daha fazla uzatmayı nafile görüyorum. Burada kapatmak istiyorum.

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur. (Sadi)
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. (La Edri)
Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar. (Hz.Ali r.a.)
Cahil insan kendi kendinin bile düşmanıdır; başkasına dost olması nasıl beklenir. (Sokrates)
Hareket halindeki cehaletten daha korkunç hiçbir güç yoktur. (Bernard Shaw)
Öğrenmek pahalıdır ama cehalet ondan da pahalıdır. (Henry Clausen)
İnsanın cahil olduğunu bilmesi, ilme atılmış ilk adımdır. (Benjamin Franklin)

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur. (Sadi)
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. (La Edri)
Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar. (Hz.Ali r.a.)
Cahil insan kendi kendinin bile düşmanıdır; başkasına dost olması nasıl beklenir. (Sokrates)
Hareket halindeki cehaletten daha korkunç hiçbir güç yoktur. (Bernard Shaw)
Öğrenmek pahalıdır ama cehalet ondan da pahalıdır. (Henry Clausen)
İnsanın cahil olduğunu bilmesi, ilme atılmış ilk adımdır. (Benjamin Franklin)

Bu kadar çok sesinin çıkması manidar.Ben de konuyu kapatıyorum.Avatarına Atatürk resmi koyup, onun arkasına sığınarak sağa sola cehaletini saçan birine de bundan sonra şaka yollu da olsa cevap vermeyeceğimi tüm forum huzurunda bildiriyorum.

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
winstoncash kızma hemen :)
Tartışmanızı bölmek istemedim, okuyup eğlenmek daha güzel oluyordu aslında, bu şaka gibi, virüs gibi tiplerden banada gına geldi..
Ne demişler;
Cahil ile etme muhabbet fıttırırsın, cam ile etme taharet yırttırırsın.:D