- Reaksiyon puanı
- 6
sızma olmayan ips panel yok diyorlarCiddi bir sorun bu.
sızma olmayan ips panel yok diyorlar
3.8kya alsam mı bunu yoksa 4kya 4.5kya sifir mi alsam kararsizim.sorun değil servisi de öyle der benim monitör aoc e960swn de hometch t701 de yok gt-s5360 da da yok...
t701 ips ve onda yok.
Hocam almadım dahaGüzel kardeşim az da olsa olur Ips yapısı neticesinde. Ama senin ki resmen fena halde.
Bence garantiye bir götür derim.
Hocam almadım daha2.el almayi dusunuyordum bir sorayım dedim. Telde 2 kat daha fazla gözükuyor bu tür sızmalar fakat ips panellerde sızma olmayan monitör neredeyse yok deniyor
Sonuç olarak ne karara vardık? Alsın mı almasın mı?
arıza değil norlmal durum bütün lg lerde var o durum.Bu ekran hatası ekranın bağlandığı panelde sorun olabilir bence paranı ziyan etme.
Gtx 1080 ekran kartim ryzen 7 2700x sistemim var hocam. 2k altı kurtarmiyorfull hd monitör alsa 2.1 logitech ve bonus bişey alır hizmet alır iki tas yemek yapar ...
Işık sızması bu ips panellerin çogunda oluyormuş hocam. Sıfır yeni Alacağım, monitörde de az da olsa olacak yaniBu ekran hatası ekranın bağlandığı panelde sorun olabilir bence paranı ziyan etme.
Dolar yüzünden sıfırı 7.2k oldu hocam. 4.9kydı sıfırı neredeyse 2.5k arttı. Alternatif modellere bakıyorum onlar da aynı civar. Bana hem yüksek mhz hem 2k hem de ips panel lazım.3.8 k bence çok pahalı. Alınmaması daha mantıklı.
Hem bu kadar pahalı hemde 2. el.