sana tavsiyem o ne yapıyorsa sana sende ona yap aynısını hücuma hücumla karşılık verilir felsefe bu
 sana tavsiyem o ne yapıyorsa sana sende ona yap aynısını hücuma hücumla karşılık verilir felsefe bu 
Denizhan Dakılır dedi ki:cem sünbül arkadaşımızdan başka kimse sağuk espiri yapıp kıl olduramazsana tavsiyem o ne yapıyorsa sana sende ona yap aynısını hücuma hücumla karşılık verilir felsefe bu

RuNaL dedi ki:bence dikkate almasan belki o da hatasını anlar

warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:bence dikkate almasan belki o da hatasını anlar
Hatasını anlayana kadar salça iyice cıvır abi
Bence tepkini belirtmelisin
RuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:bence dikkate almasan belki o da hatasını anlar
sonuc kötü olabilir

warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:warkortali dedi ki:RuNaL dedi ki:bence dikkate almasan belki o da hatasını anlar
sonuc kötü olabilir
Tepkisini ne şiddetle gösterdiği ile orantılı olur..
ben hiç kötü bir sonuç almadım

(&
 (&

bahsettiği kişi benim. SDN ile benim sayemde tanıştığı yetmiyor bide bizi reklam ediyor. Bu akşam mesaidesin şansal
 bahsettiği kişi benim. SDN ile benim sayemde tanıştığı yetmiyor bide bizi reklam ediyor. Bu akşam mesaidesin şansal 
darth_sith dedi ki:Şansal 080 nolu arkadaşın yakında iş akdi fesh edilebilirbahsettiği kişi benim. SDN ile benim sayemde tanıştığı yetmiyor bide bizi reklam ediyor. Bu akşam mesaidesin şansal

pesimist dedi ki:"bi sus iki dakka yaa" tepkisini verirsen bi daha konuşmaz

warkortali dedi ki:pesimist dedi ki:"bi sus iki dakka yaa" tepkisini verirsen bi daha konuşmaz
Ömür boyu konuşmayacak değil ..

emubaltaci dedi ki:istifa et
size ne lazım... çok güzel makarna yaparım olmaz mı ?Sansal80 dedi ki:gel bize abi 1500 ytl ama.. olurmu..
bölüm ne senın?
emubaltaci dedi ki:size ne lazım... çok güzel makarna yaparım olmaz mı ?Sansal80 dedi ki:gel bize abi 1500 ytl ama.. olurmu..
bölüm ne senın?
tamam geliyorum adres aliyimSansal80 dedi ki:emubaltaci dedi ki:size ne lazım... çok güzel makarna yaparım olmaz mı ?Sansal80 dedi ki:gel bize abi 1500 ytl ama.. olurmu..
bölüm ne senın?
Gel wallaaa..bekliyoruzz..
emubaltaci dedi ki:tamam geliyorum adres aliyimSansal80 dedi ki:emubaltaci dedi ki:size ne lazım... çok güzel makarna yaparım olmaz mı ?Sansal80 dedi ki:gel bize abi 1500 ytl ama.. olurmu..
bölüm ne senın?
Gel wallaaa..bekliyoruzz..

istersen ilgilenirimSansal80 dedi ki:endüstri ile ilgileniyormusun?