.irs Dosyası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler(VİPER4FX)

Reaksiyon puanı
5,164
Öncelikle şunu söylemek istiyorum arkadaşlar. Bu rehber viper4fx kullananlar içindir. Daha önce bir çok kişi viper4fx in nasıl kullanılacağı ve ne olduğu hakkında bir çok şey yazmış. Bu yüzden çokta ayrıntıya girmeden direk konuya giriş yapacağım.

Öncelikle .irs dosyalarının yanında bir çok şey yazar

Bunlar

1)ÖRNEKLEME HIZI

Öncelikle örnekleme hızınızı sürücü durumu kısmından öğrenebilirsiniz.
Screenshot_20180501-151543.png

Ardından sürücü durumu içinde yazan örnekleme hızını kontrol edelim.
Screenshot_20180501-151853.png

Eğer sizin örnekleme hızınız 4410 ise 128k .irs tercih etmelisiniz.

Eğer örnekleme hızınız 4800 ise 48k .irs tercih etmelisiniz.

2)Z-Edition mu H-edition mu?
Heralde ZhuHang’s a ait irs leri kullanmayan yoktur. Bu .irs lerin yanında hep z edition yada h edition yazar.

Z edition müzik için geliştirilmiş .irs lerdir.
H edition ise oyun için geliştirilen .irs lerdir.

Sanırım bir .irs in müzikte iyi performans veripte flim yada oyunda başımızı ağrıtacak kadar kötü performans vermesini herkes yaşamıştır...

3).irs nin kim tarafından yapıldığı ve hangi müzikler için yapıldığı...

Bunu zaten anlatmaya gerek yok...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu forumda .irs kullanan üye sayısı iki elin parmaklarını geçmez :D
Paylaşım için teşekkürler.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Rehber için teşekkürler. Bir iki ay öncesine kadar ben de viper4android kullanıyordum. Bu .irs olayına üstün körü bakıp geçmiştim. Telefonumun yeni Android sürümüne root çıktığında kavuşacağım İnşallah Viper4android'e :D Deneyeceğim bu olayı.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ben yorum dahi beklemiyordum açıkcası:) Neyse bunada şükür:/
Eskiden cihazların donanımları zayıftı ve hızlandırmak için veya görsellik için rom yüklüyorduk. Şimdi donanım kısmında sorun yok. Her cihaz hızlı zaten. Görsellik için de Play Store'daki temalar yetiyor gibi.
İlgimi çeken tek şey Xposed modülleri :)

Reaksiyon puanı
5,164
Eskiden cihazların donanımları zayıftı ve hızlandırmak için veya görsellik için rom yüklüyorduk. Şimdi donanım kısmında sorun yok. Her cihaz hızlı zaten. Görsellik için de Play Store'daki temalar yetiyor gibi.
İlgimi çeken tek şey Xposed modülleri :)
Samsungda sırf samsung için üretilmiş modüller bile telefonu brick ettiği için Xposed modüllerinin tadına hiç varamadım:confused:

---- Mesajlar birleştirildi ----

Rehber için teşekkürler. Bir iki ay öncesine kadar ben de viper4android kullanıyordum. Bu .irs olayına üstün körü bakıp geçmiştim. Telefonumun yeni Android sürümüne root çıktığında kavuşacağım İnşallah Viper4android'e :D Deneyeceğim bu olayı.

Viper4android kullanan ve Türkçe konuşan insanlar görmek oldukça şaşırtıcı:)

Son düzenleme: