Iron Man

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
yok ben film olarak değerlendirmiştim :D

o kalitede neden indiriyosunki, perdede mi izliycen :)
Ben akşam ortamını direk anlatiyim, 7-8 suları, ses sistemini açıyorum, BluRay'i açıyorum, altyazıları hazırlıyorum, yatağın üstünden kola/cips ve ya kola/çekirdek ikilileriyle anime keyfi sürüyorum. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben akşam ortamını direk anlatiyim, 7-8 suları, ses sistemini açıyorum, BluRay'i açıyorum, altyazıları hazırlıyorum, yatağın üstünden kola/cips ve ya kola/çekirdek ikilileriyle anime keyfi sürüyorum. :D

Bende kendi keyfimi anlatim, kulaklığı takıp sigarayı yakıp 30 cm. den monitöre gözümü dayıyorum, daha etkili oluyor:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
İlk bölümünü izledim ancak sanki konu içeriği çok zayıf ve yavan gibi geldi, birkaç bölüm daha şans tanıyalım bakalım. :)

Devamını izledikçe zevkli gelmeye başladı. :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hehe fena sardırdın capon Tony e :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
X Men den hoşlanıyorsan Wolverine nında animesi çıktı, onuda tanıtacaz bi ara :D

Japonca öğrenmem lazım acil, daha güzel tanıtımlar yaparız Japonca bilirsek, ama ben şahsen Japonca sözlük almak yerine Japon bir hatun almak taraftarıyım. Canlı sözlük :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
X Men den hoşlanıyorsan Wolverine nında animesi çıktı, onuda tanıtacaz bi ara :D

Japonca öğrenmem lazım acil, daha güzel tanıtımlar yaparız Japonca bilirsek, ama ben şahsen Japonca sözlük almak yerine Japon bir hatun almak taraftarıyım. Canlı sözlük :D

Japon hatun mantıklı. :D Ama dikkat et böcek yiyorlar. :D

X-Men severim, şu tony'leri bitireyim bir de ona bakarız.. :)