IQ'nuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan patrick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
womangy5.gif

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.

Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

BU BİR ŞAKA DEĞİLDİR. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR.

[size=7pt]Kaynak: FW gelen maillerden[/size]
--------------------------------------------

yukarıdaki açıklamaların bazıları gerçeği yansıttığı kanaatinde değilim açıkçası. görenlerin IQ'su 160, dahi vs... her iki yöne döndüğü de gayet görülebiliyor. Her iki yöne de döndüğünü görebiliyor musunuz?

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Patrick, dahiyiz işte niye küçümsüyorsun bizi? (: :P
Görülüyor, evet :)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
iol dedi ki:
Patrick, dahiyiz işte niye küçümsüyorsun bizi? (: :P
Görülüyor, evet :)

bi alçak gönüllülük yaptırmadın iol :)

Tarafımdan editlenmiştir.

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben baktım kadın 4 bi yone donuyor...haattaaa takla bile atıyor cok mu dahiyim ne :)

bi hesap yapayım: eğet çift yonlu görüyorsanız IQ 160 olmalı
ben 4 yönlü görüyorsam benim IQ 320 olmalı sanırsam..kadın full donuyor

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu kadın dengesiz bi sağa sola dönüyor (:

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:S evet evet görüyorum bende dahiyim :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ya bu konu açılmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum :S

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
mavinok.ta dedi ki:
ya bu konu açılmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum :S

arkadaşlar, konu ile ilgili yorum yapmayacaksanız, bu tip "verilmişti" ve türevleri gibi yorumlarınızı konuya değil "yöneticiye bildir"e tıklayarak ilgili kişilere gönderin. gerçek duyarlılık; konunun verildiğini yorum yazarak değil, yetkili kişilere bildirerek başarabilirsiniz ;)

konuya espiriye çok yaklaşmadan yorum eklemeye çalışalım(her konu için geçerli).

sevgiler şelale...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Bunu hazırlayıp sonra da "iki tarafa da döndüğünü görürseniz siz dahisiniz" diyenin zekasından şüphe edebiliriz. :) Resim aslında tek yönde dönüyor, ama iki yönde de döndüğünü görebilirsiniz, nitekim ben saat yönünde de, saat yönünün tersine de döndüğünü görebiliyorum. Ne tarafa istersem o tarafa dönüyor.. Şaka yapmıyorum :) Tek yöne döndüğü halde nasıl oluyor da iki yöne de dönüyormuş gibi görünüyor? Örnek vererek açıklayayım; uzun zaman önce gazetede bir spor haberi okumuştum. "İşte o ayak" başlıklı haberde futbolculardan birinin gol attığı ayağını daire içine almışlardı fotoğrafta. Haberde "sol ayağıyla" attığını söylüyordu halbuki fotoğrafta "sağ ayağını" daire içine almışlardı. Önce hata yaptıklarını düşündüm. Sonra jeton düştü ve gazete kağıdını ışığa çevirip diğer yüzünden baktım. O da ne? Sağ ayak birden bire oluverdi sol ayak. :)

Fotoğraf negatifleri ne taraftan basılırsa o tarafın yönlerinde görünür. Bu bayan da negatif gördüğünüz gibi. Yani şaşırtmacanın bütün kaynak noktası bu fotoğraftaki kadının siyah olmasıdır. Eğer uygun programınız varsa bayanın dönüşünü durdurun (pause), sonra kalçaya dikkat edin, iki bacağın hangisi sol hangisi sağ çıkaramazsınız. :) Bir bakışta sol, bir bakışta sağ olarak görebilirsiniz. Hangisine karar verirseniz birden bayanın o yönde döndüğünü göreceksiniz. :) Bacaklar birbiriyle kesişmeseydi (yani iki ayağı da yere basıyor olsaydı) muhtemelen sadece tek yönde döndüğünü görecektik.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bayan inatla her bakışımda yön değiştiriyorsunuz suyu çıkmadı mı sizce :)
lütfen :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tek tarafa görüyorum ama bunun iq ile alakası yok

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben pek fazla inanmıyorum çünkü iki yönde de gördüm :) Gerçek bir sonuş değil bence ;) Bu arada Elmacik abi ne güzel özetlemişsin B)

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
fotografı bilgisayarınıza indirip açın ve 5-10 saniye boyunc gözünüzü kalçasından ayırmayın sonunda sağa döndüğünü göreceksiniz. ben sahsen sağa ve sola döndüğünü görebiliyorum ama internette izlerseniz belki sadece sola döndüğünü görebilirsiniz.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bu bayan siyah renkte olduğu için bacağı öbür bacağın üstüne gelince 2 bacak bir bacak oluyor o dalgınlıktan bacak değiştiriyor 2 bacakta dönüyor yane herkes 2 bacağında döndüğünü görebilir yane herkesmi süper zeka :D

oorhun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk bakınca saat yinünün tersine dönüyodu sonra saat yönene de dondürdüm :D
ayaklara dikkatli bakınca yönü deişiyo aslında istediiniz yere dödürebilirsiniz!!!

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence hiç dönmüyo. İşte RİSK BUDUR! Pardon ya karıştırdım.