IPTorrents Davetiye Dağıtımı

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aceb dağıtan var mı ki? :)

Referans ration felan varsa davet gönderebilirim.Yalnız IPT dünyanın en iyi genel içerikli sitelerinin başında geliyor haliyle seed etmek çok zor yukardaki arkadaşa davet verdim banlanma potasına girdi baktı olmayacak seedbox aldı.Kısaca seedboxsız tutunamazsın

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Referans ration felan varsa davet gönderebilirim.Yalnız IPT dünyanın en iyi genel içerikli sitelerinin başında geliyor haliyle seed etmek çok zor yukardaki arkadaşa davet verdim banlanma potasına girdi baktı olmayacak seedbox aldı.Kısaca seedboxsız tutunamazsın

şöyle bi durum var. Üniversitede bazı torent siteleri çalışıyor, eğer bu da çalışırsa seed hiç problem olmaz. ama çalışmazsa zaten pek kullanmam. şöyle diyeyim Zamunda arenabg torentleech arenatr leeechtürk türktorent vs hepsinde üyeliğim var. torentle aram fena sayılmaz. ama önce denemek lazım çalışır mı diye.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
telden girdiğim için örnek olarak bi tane atayım sadece.

e3a5yde6.jpg

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
tabi kullanması ilginç bi torent sitesi gibi. gerekirse seedbox da alırız

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
şöyle bi durum var. Üniversitede bazı torent siteleri çalışıyor, eğer bu da çalışırsa seed hiç problem olmaz. ama çalışmazsa zaten pek kullanmam. şöyle diyeyim Zamunda arenabg torentleech arenatr leeechtürk türktorent vs hepsinde üyeliğim var. torentle aram fena sayılmaz. ama önce denemek lazım çalışır mı diye.

Hocam üniversite upload hızıyla bile rahat seed edeceğinizi zannetmiyorum çünkü yeni sunumları otomatik indiren bir sürü 1 gbit bağlantı var.Bir de üniversiteden olmazsa kullanamam, demişsiniz.Torrentte aktiflik önemli genel içerikli bir site arıyorsanız yabancılarda IPTORRENT hesabınız olması yeterli sadece bunu kasmanızı tavsiye ederim başka yabancı siteye uğramazsınız.Seed etmek normal bağlantılarla zor,ben simetrik fiber kullanıyordum gene çok zor seed oluyordu

Bir de sunumların yanlış hatırlamıyorsam 1.1 zorunluluğu var.En ufacık kaçmada bonus veya upload değerinden kaçtığın kadarını ödüyorsun.
.Bunları göz önüne alarak e-mail adresinizi özelden yollayın davet göndereyim.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hocam üniversite upload hızıyla bile rahat seed edeceğinizi zannetmiyorum çünkü yeni sunumları otomatik indiren bir sürü 1 gbit bağlantı var.Bir de üniversiteden olmazsa kullanamam, demişsiniz.Torrentte aktiflik önemli genel içerikli bir site arıyorsanız yabancılarda IPTORRENT hesabınız olması yeterli sadece bunu kasmanızı tavsiye ederim başka yabancı siteye uğramazsınız.Seed etmek normal bağlantılarla zor,ben simetrik fiber kullanıyordum gene çok zor seed oluyordu

Bir de sunumların yanlış hatırlamıyorsam 1.1 zorunluluğu var.En ufacık kaçmada bonus veya upload değerinden kaçtığın kadarını ödüyorsun.
.Bunları göz önüne alarak e-mail adresinizi özelden yollayın davet göndereyim.

evde net var fakat birçok kişi kullandığı için ve upload hızı düşük olduğu için zor. ben genelde aradıklarımı buluyorum. şimdilik dursun bir kenarda. siz isteyen iyi arkadaşlara verirsiniz davetiyeleri. teşekkür ederim :)

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
evde net var fakat birçok kişi kullandığı için ve upload hızı düşük olduğu için zor. ben genelde aradıklarımı buluyorum. şimdilik dursun bir kenarda. siz isteyen iyi arkadaşlara verirsiniz davetiyeleri. teşekkür ederim :)

Hakikaten çok zor upload etmek ondan dolayı.Hesap boşa gitmesin siz mevcut şartları ayarlarsanız davet için özel mesaj atın yeterli.torrentdavetiyesi.net'e üye olmanızıda tavsiye ederim ama orada kesin seedbox şartı istiyorlar.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] gönder mail adresini göndereyim, hallederiz upload işini.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet @Daywalkerr doğru diyor upload olayı çook zor. Ama 3$ a 1 haftalık seedbox aldım baya baya yükledim beni uzunca süre götürür. Uploadla felan uğraşma al seedbox rahat ol. Gerçi upload etmekte zor 45gb lık dosyanın 7gb upload yapabildim. Kimse çekmiyordu. Baktım olacak gibi değil. Kaldırdım.Ve evet silince bi nevi cezaya düşürüyorlar ama olsun. puanlarla hallettik.

Seed.st adresine bir göz at derim

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Evet @Daywalkerr doğru diyor upload olayı çook zor. Ama 3$ a 1 haftalık seedbox aldım baya baya yükledim beni uzunca süre götürür. Uploadla felan uğraşma al seedbox rahat ol. Gerçi upload etmekte zor 45gb lık dosyanın 7gb upload yapabildim. Kimse çekmiyordu. Baktım olacak gibi değil. Kaldırdım.Ve evet silince bi nevi cezaya düşürüyorlar ama olsun. puanlarla hallettik.

Seed.st adresine bir göz at derim

abi ancak seedbox ile zar zor giden bişey ise zor benim için. pek uğraşır mıyım bilemedim. alsam diğer sitelerde de kullanırım seedboxu ama bu site adamı kasıyor gibi :)

OPTIMIST26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel içerik olarak TL ile aynı ayarda...

Başvuru için dikkate alınacaklar;

* Kesinlikle PM göndermeyin. PM gönderenlere özenle davetiye gönderilmeyecektir.

Fake yapacaklar... dert değil... yalnız dikkatli olun... Bana bir şey olmaz size olur...

Sevgiler...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Öncelikle site adı tam yazılmalı, sonrasında yazdığınız içerikten bir şey anlamadım daha açık bir şekilde yazmalısınız.

energy1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent sitelerinde ratio oranını arttırmak isteyip arttıramayan arkadaşlar varsa ücretli olarak hizmet veriyorum skype adresim : anilkocabas ekleyin görüşelim.

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
selam, ben IPTorrents sitesine V.I.P üye olmak istiyorum fakat verdiğim para bu siteye değer mi bilmiyorum rica etsem bu siteye üye olan biri varsa bana site arayüzünün screenshot unu atabilir mi?

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6
selam, ben IPTorrents sitesine V.I.P üye olmak istiyorum fakat verdiğim para bu siteye değer mi bilmiyorum rica etsem bu siteye üye olan biri varsa bana site arayüzünün screenshot unu atabilir mi?

Arada bir değiştiriyorlar geneli böyle....eğer düzgün bir kullanıcıysan sana ipt davetiyesi verebilirim.Pm gönder bi konuşalım.Scc'ye vip ol ipt yerine :tongue:

image.jpg

halilibobjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Varsa iptorrent davetiyesi alabilirmiyim
mail:halilibo06@hotmail.com
tesekkurler.

diger torrent sitelerindeki ratiolarim
ozmJR9.jpg