IPTorrents Davetiye Dağıtımı

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok acil iptorrent davetiyesi lazım diyorsun ama foruma hiç uğramıyorsun bile.Teklifim hala geçerli. Mantıklı bi açıklama yapabilirsen davetiye senindir. Yanında da istediğin yerli bi tracker davetiyesi. Hangisini istersen.

aciliyet felan hikaye hocam :) laf olsun torba dolsun diye yazıyo bi çok kullanıcı.1 haftada 30 a yakın arena tr dağıttım bi çoğuda çok lazım acil vs.vs gibisinden yazmıştı hep.Davetiye ağacına girip bakıyorum 2-3 kişi anca kullanmış diğerleri hiç ellememiş bile hesaplara D:

bazıları ise davetiye göndereli 2-3 gün olmuş daha üye bile olmamıştı.Bende davetiyleri geri alıyorum,dün bi tanesine gönderdim 36 saat olmuş daha üye olacak :laugh: akşama kadar oldu oldu olmadı alıyorum davetiyeyi elinden :sneaky2:

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aciliyet felan hikaye hocam :) laf olsun torba dolsun diye yazıyo bi çok kullanıcı.1 haftada 30 a yakın arena tr dağıttım bi çoğuda çok lazım acil vs.vs gibisinden yazmıştı hep.Davetiye ağacına girip bakıyorum 2-3 kişi anca kullanmış diğerleri hiç ellememiş bile hesaplara D:

bazıları ise davetiye göndereli 2-3 gün olmuş daha üye bile olmamıştı.Bende davetiyleri geri alıyorum,dün bi tanesine gönderdim 36 saat olmuş daha üye olacak :laugh: akşama kadar oldu oldu olmadı alıyorum davetiyeyi elinden :sneaky2:

Hocam davetiye dağıtırken mesaj sayısı ve üyelik tarihini baz alıyorum ama bu arkadaş benim için istisna :D

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam davetiye dağıtırken mesaj sayısı ve üyelik tarihini baz alıyorum ama bu arkadaş benim için istisna :D

türk davetiyelerini dağıtırken pek bakmıyorum kriterlere :D yabancılara gelince burdan hiç dağıtmıyorum fxg arkadaşımızın forumundan gerçekten lazım olan varsa veriyorum :)

karsel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
7/24 çalışan seed box var. seed konusunda cimri davranmam
IPTorrentsdavetiyesi arıyorum
bittürk, türktorrent, arena davetiyesi ile takas yapabilirim.( üçü bir arada)
torrentday sitesinde davetiyem şimdilik yok ama (yakında gelir)davetiyem olunca bonus olarak göndereceğime söz veriyorum

IPTorrents davetiye gönderebilecek arkadaş varmı ?
Şimdiden teşekkürler...

hasekiaga@gmail.com

xGPDB6

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu forumdaki ilk mesajımı davetiye istemek için yazmam kötü görünmüş.:blushing:

sako_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam öncelikle saygılar. benımle ılgılendıgınız ıcınde ayrıca tesekkurler. ewet bı kac tane onemlı torrent sıtesı var gercekten de ve bunlara uye olmak ıstedım. acılıyetıne gelıncede banzı tv programları var ornegın tarıhın arka odası gıbı buyuk ılım ınsanlarının oturum ılım konustukları. boyle programlar bu torrent sıtelerınden bırınde olmazsa bırınde oluyor. bızde ogrencı arkadaslarla ındırıp hem paylasıyoruz hemde alan sınavı ıcın cok yararlı bılgıler oluyor onlara calsıyoruz. acılıyetı ıse sınava kalan gunun her gun azalması. bızım ne art nıyetımız nede kotu emellerımız var. sadece sızın gıbı ustadlardan gelecegımız konusunda ufacık yardımlar beklıyoruz.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam öncelikle saygılar. benımle ılgılendıgınız ıcınde ayrıca tesekkurler. ewet bı kac tane onemlı torrent sıtesı var gercekten de ve bunlara uye olmak ıstedım. acılıyetıne gelıncede banzı tv programları var ornegın tarıhın arka odası gıbı buyuk ılım ınsanlarının oturum ılım konustukları. boyle programlar bu torrent sıtelerınden bırınde olmazsa bırınde oluyor. bızde ogrencı arkadaslarla ındırıp hem paylasıyoruz hemde alan sınavı ıcın cok yararlı bılgıler oluyor onlara calsıyoruz. acılıyetı ıse sınava kalan gunun her gun azalması. bızım ne art nıyetımız nede kotu emellerımız var. sadece sızın gıbı ustadlardan gelecegımız konusunda ufacık yardımlar beklıyoruz.

Sevgili öğrenci arkadaşım. Bizde öğrenci olduk,neyin ne olduğunu az çok biliriz. Benimde samimiyetinden şüphem yok lakin iptorrent için bu söylediklerin hiç de mantıklı değil.Tarihin arka odaları diyorsun ama türk torrent siteleri hariç bu tarz programları yabancı sitelerde bulamazsın. IPT olsun yada olmasın.
-sınavı ıcın cok yararlı bılgıler oluyor onlara calsıyoruz diyorsun,eğer amaç bu ise docspedia.org'u tavsiye ederim ve an itibariyle üyelikleri açık.

-acılıyetı ıse sınava kalan gunun her gun azalması, derslerden geçmen IPT'ye mi bağlı :D Eskiden hocalar davetiye isterdi ama neyse :D

Bu yüzden hiç kusura bakma genç arkadaşım ama sana yinede yardımcı olmak istediğimden dolayı istediğin bir türk torrent sitesi söyle,sana davetiye göndereyim.

NoNoNoDeSeSiRe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm bende dawetiye alabilir miyim ..

slaughter_kinq@windowslive.com

ss mi paylaşmıştım isterseniz tekrar paylaşabilirim ..

Whitefight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elimde 3 adet mevcut. Tanesi 5 TL'ye paypaldan ödemek kaydı ile davet atılır.

Ayrıca torrentleech.org davetiyle takas yapılır. (sadece bir tanesi için)

Lütfen p.m atınız.

morische

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica etsem bende iptorrents davetiyesi alabilirmiyim?
morische at gmail.com
teşekkür ederim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eğer davetiye olursa talibim. Bayağıdır edinemedim :)

bad-code

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye varmı hala varsa burdayım...durmadandevam@gmail.com

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Eğer davetiye olursa talibim. Bayağıdır edinemedim :)

SDN mesaj sayın ve üyelik tarihin yeterli e-mail adresini yolla göndereyim
.Yalnız ufak bir uyarı IPT de normal bağlantıyla tutunmakta zorlanabilirsin torrentshackten (ratioless) indirip IPT ye cross seed girsen biraz rahatlarsın.Direk dosya indirme yanlış hatırlamıyorsam indirdiğin kadar göndermezsen ya bonus ya da upload değerinden ödemek zorunda kalıyorsun diye hatılıyorum.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
SDN mesaj sayın ve üyelik tarihin yeterli e-mail adresini yolla göndereyim
.Yalnız ufak bir uyarı IPT de normal bağlantıyla tutunmakta zorlanabilirsin torrentshackten (ratioless) indirip IPT ye cross seed girsen biraz rahatlarsın.Direk dosya indirme yanlış hatırlamıyorsam indirdiğin kadar göndermezsen ya bonus ya da upload değerinden ödemek zorunda kalıyorsun diye hatılıyorum.

Peki buna dikkat ederim, teşekkürler.
Ek olarak tıkandığım nokta olursa, fikrini alırım arada bir :)
mr.elm@hotmail.com

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Peki buna dikkat ederim, teşekkürler.
Ek olarak tıkandığım nokta olursa, fikrini alırım arada bir :)
mr.elm@hotmail.com

Zaten seedbox yoksa tıkanacaksın,yeni sunum kollayıp hemen indirip seed ederim deme çünkü 1 gbit hızlarla otomatik indirmeye ayarlayan bir sürü kişi var. :D cross seed yaparak normal ev bağlantısı ile hit bir sunumdan 1 haftada 50 mb felan alırsın kolay gelsin şimdiden.

e -postanı kontrol et

old_engineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da bu e-mail den davetiye atarsanız memnun olurum.. Ratio sıkıntısı yaşayıpta sizi mahçup etmem internetim iyidir..
Şimdiden Teşekkür ederim.

old088@hotmail.com