IPTorrents Davetiye Dağıtımı

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
@vesaire86 1 tanesini alabilirmiyim
CWpAESx.png

KYE9qfl.png

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Yeterlidir. Davetiyeniz gönderildi bol paylaşımlar.
Şu an davetiyem bitti. İptorrent isteyenler muhakkak prof atsınlar. Site çok az davetiye verdiğinden seçici olmak şart. Tutunabilmek zor çünkü.. Davetiye geldikçe bu başlıkltan paylaşıcam.

sadpunk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeterlidir. Davetiyeniz gönderildi bol paylaşımlar.
Şu an davetiyem bitti. İptorrent isteyenler muhakkak prof atsınlar. Site çok az davetiye verdiğinden seçici olmak şart. Tutunabilmek zor çünkü.. Davetiye geldikçe bu başlıkltan paylaşıcam.

Teşekkürler

Mixage

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar elinde IPTorrents davetiyesi olan gonderirse sevinirim, egitim icin saglam ingilizce buyuk boyutlu egitim setleri ariyorum ozellikle gorsel, veya ebook olarak. Eger bildiginiz yabanci E-learning veya IPTorrents gibi general trackerlar varsa ayni sekilde isime yarar.

3015304413.png

Bu evimdeki hiz, baska yerde 100 mb kullanabiliyorum.
tb6l6.png

Email adresim: alpertoy89@hotmail.com

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende IPtorents davetiyesi arıyorum...Davetiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba.
elimde torrentday ve torrentshack davetiyleri var isteyen arkadaşlar ile takasda yapabilirim,yada istediğiniz bir türk torent siteside olabilir farketmez

ilgilenen pm atabilir.... frodobagins06@gmail.com

l2zp.jpg

pcr9.jpg

hckh.jpg

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6
mrb IPT TORRENT davetiyesi varsa elinde olan yardimci olursa sevinirim.. eger istese bende tuk torrent sitelerinden istedginin davetiyesini verebilirim cogu mevcut simdiden tesekkurler keys1903@hotmail.com

uw5c3.jpg