burak30875
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
üye oldun güle güle kullanbeyler zula da kalmışsa bende alayım gsahmetgs2010@hotmail.com gec kaldım ama
üye oldun güle güle kullanbeyler zula da kalmışsa bende alayım gsahmetgs2010@hotmail.com gec kaldım ama
mail adresi geçersiz diyor-- edit: gönderildi![]()
@REDFOKS bana güvenini boşa çıkartmayacağımumarım :devil2:
eyw. teşekkür edrim.
@yiqitér mail adresini iletirsen son davetiyemi atayım sana
redo ben torrent olayını çözdüm ilkin müstehçen içerik indirecen o birsüre ratioyu bi besliyecek ondan akarına bırakacanNe gıcık siteymiş dosya indirmeme izin vermiyorLar...2 dosya indirdim halen duruyor payLaşımda...Lakin indiremiyorum bir şey ve bann yemem an meseLesi![]()
görelim yaptığın downloadları![]()
redo ben torrent olayını çözdüm ilkin müstehçen içerik indirecen o birsüre ratioyu bi besliyecek ondan akarına bırakacan![]()
Keşke öyLe yapsaydım![]()
Üye oLduğum iLk gün uyarı vermeye başLadıLar,bi hoşgeLdin biLe demeden
Yaptığım upLoad 1 gb faLan.
upload mı demek istiyorsun? ikidir download diyorsun önemli olan download değil upload torrentte![]()
asıl şaşırtıcı olan sen nasılçözemedin bu işi![]()
![]()
Hdcorea mıydı hdchina mıydı tam hatırlamam ama üye olduğunda 2 hafta içinde 30 gb download 30 gb upload ve + bonus kazanmazsan kapıyı gösteriyorlar.Download etmedi diye torrent sitesinden atılan bilmiyorum ama upload etmediği için atılan çoksenin burada download çok yaparım demen bişey ifade etmeyecektir.