• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

IPTorrents Davetiye Dağıtımı

Darknes$

Rektör
Emektar
iptorrents davetiye dağıtımı

www.iptorrents.com torrent sitesine davetiye arayanlar ve dağıtanlar başlığı.​

Son düzenleme:
Kıymetini bilin beyler çok kaliteli bir site

Gönderdim, diğeri akşama kaldı gelince gönderirim..

O kadar çok mesajım yok yalnız seed konusunda üzüntü yaratmam :) krakozovi[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
i5252988_arena-tr.jpg-k

i5252989_bitturk.jpg-k

4.11GB UP'ım olmuş iptorrents'de. :) Site çok iyi bi de freshon.tv var TV içeriği var yani dizi talk show falan o da çok kalite üyelik açıktı ben üye olurken, kapanmış şimdi balına denk gelmişim :D

4.11GB UP'ım olmuş iptorrents'de. :) Site çok iyi bi de freshon.tv var TV içeriği var yani dizi talk show falan o da çok kalite üyelik açıktı ben üye olurken, kapanmış şimdi balına denk gelmişim :D

İp sağlam site

Ratio: 0.36 Uploaded:7.37 GB Downloaded:20.73 GB Active Torrents: Bonus Points: 22.3

Redo_m[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com varsa aLaLım :D

Hergün downLoad yapan biriyim,seed etmeye özen gösteririm.

Bir sürü freeleech içerik var :D

MW3 ve Assassin's Creed: Revelations buradan indirdim diğer sitelerde 100 kbs bile çıkmazken 500 600 ile çektim dosyaları.

keşke 1000 mesajım olsaydı çok güzel seed ederdim 8mbit upload hızım vardı

Şuana kadar sadece bir kişiden leechturk daveti aldım o da kapanmıştı zaten.Hiç seed yapmadığım için kimseden davetiye istemiyorum tutunamayacağımı bildiğimden :D ne zaman açılırsa üye olurum başkasınıda kendi yüzümden banlatmam. :D

2 tane vardı bitti sanıyorum. Davetiye isteyen tek mesajlı üyelerle dolmadan konuyu kapat bence [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] :D

Son davetiyeyi de verdim gitti :) bir daha ki dağıtımlara inş..

Üç adet daha davetiye var 1000 mesaj ve seed etmeye özen gösteren 3 kişiye gönderilecektir. Bu sitenin davetiyesi zor bulunuyor davetiye alıpta banlanan olursa ilk mesaja eklenecektir.

1000 mesajım garanti. İhtiyacım var öyle bir siteye. Davetiye yollarsanız çok memnum olurum.
timo-rap-apo@hotmail.com

Yav daha dün aLdım davetiye daha 2 tane dosya indirdim UpLoadta tutuyorum ratio uyarısı aLıyorum.NasıL HaLLederim bunu ?

Your ratio is dangerously low : 0.134
You do not have permission to Download Torrents, because you have been demoted due to your poor ratio.
Seed back all your old torrents to raise your ratio or.

valla kardeş nediyeyim bende speed yapıyorum zamundada hep yabancıalr yaranıyor dedim iyi torrent sitesidiye kendi arkadaşlarımada hizmet edeyim diye düşünmüştüm başkazaman

aynen ya bende zamunda dan yararlanıyorum ama seed ettiklerim de malesef yaancıya gidiyo ne diyelim birleşipte adam akıllı bi torrent sitesi kuramayan türkiyedeki torrent siteleri utansın

Dostlar iptorrents torrentleech sitelerinde ttnet ile tutunmanız çok zor sonra [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] sizi kara listeye alır. :D Seedbox olmadan tutunmak hayal diyebilirim.Upload ettim olacak. :D

iptorrents torrentleech bu siteler rarlara bölüp paylaşmasa upload edecem ama manyaklar işte

Bu ratio açısından en sevdiğim sistem freshon.tv dizinin bir bölümünü 24 saat 1 sezonunu bir hafta seed'de tuttuğunda upload yapmasan bile ratioyu otomatik 1'e eşitliyor.

Dostlar iptorrents torrentleech sitelerinde ttnet ile tutunmanız çok zor sonra @REDFOKS sizi kara listeye alır. :D Seedbox olmadan tutunmak hayal diyebilirim.Upload ettim olacak. :D

kara liste yapıpta napacam yav amaç sınırlı sayıdaki davetiyeyi gerçekten kullanmak isteyene göndermek :D

bana da davetiye gönderebilirmisiniz...

private2sell[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

Şimdiden Teşekkürler..