iPod Touch Şarj Yardım!!!! Acilll

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün ipod touch aldım fakat teknosa daki satış temsilcisi yarıya kadar dolu olucak şarjı bitirin ve şarja takın 8 saat şarjda durması gerek dedi.Fakat ipod full gösteriyor 4 saat sonra falan tam dolu gösteriyor ne yapmam gerek??? acil yardım...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
teknosadaki satış temsilcileri teknolojinin t sinden anlamıyorlar.. hafıza kartı sormaya gittim, class-4 class-10 farkını bilmiyorlar. internette bi mouse indirime girmişti, teknosa mağazalarında geçerli yazıyordu, gittim onu sordum, bu model yok başka model verelim diyor adam.. git bi bilgisayardan bak kontrol et, belki depoda vardır.. bu mudur senin hizmet anlayışın.. rafta var ise vardır yoksa yoktur..

ipod kapanana kadar kullanın, sonra %100 dolana kadar şarj edin.. ikinci sefer istediğiniz kadar şarj edip kullanabilirsiniz.. 8 saatmiş, 10 saatmiş, bana saçma geliyor bunlar :)

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bugün ipod touch aldım fakat teknosa daki satış temsilcisi yarıya kadar dolu olucak şarjı bitirin ve şarja takın 8 saat şarjda durması gerek dedi.Fakat ipod full gösteriyor 4 saat sonra falan tam dolu gösteriyor ne yapmam gerek??? acil yardım...

ıPod touch 5 cıkmısken neden 4 aldın daha pıyasa ya surulmedı ama 4 inch ekran ve a5 cip seti ni bekleye bilirdin bence...

bende ıPod touch 4 kullanıyom aldıgım gıbı eve gıttım taktım sarja pc ye ı tunes falan kurdum problem olmadı.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öylemi ben bilmiyordum olsun :)))

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Teknosa daki görevli varsayımsal olarak konuşmuş.
Ayrıca pili bitirmenin de artık bir anlamı yok. iPod ları bilmem ama artık lityum pil kullanmayan cihaz kalmadı.
Lityum piller de de yok şarj tamamen bitmeden şarj etmeyin gibi ıvırzıvırlarda yoktur çünkü pil hafıza tutmaz.

O eleman kulaktan dolma bilgi söylüyor size.

Ancak pilinizin ömrünün uzun olmasını istiyorsanız elbette sürekli doldur boşalt yapmak lazım.
Uzun süreli kullanmadığınız dönemlerde bile 15-20 günde bir boşaltıp doldurmakta fayda vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz hortlatıyorum ama bişey sorcam benm ipod touch 4 var. İlk aldıgımda 4 saat kadar sonra şarj oluyordu fakat 5- ay sonra yani su an 2-2.5 saatte doluyor. sorun ne ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şarj cihazıyla daha hızlı dolar bilgisayarda bu süre oynayabilir, 3saate yakın sürede doluyor benim ipod torch 4g