iPod touch ne işe yarar ?

ÇÖP MÜ ?

• ÇÖP

Kullanılan: 4 33.3%
  • ÇÖP DEĞİL

Kullanılan: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merak ettiğim soru bu arkadaşlar sonuçta hepimizin elinde bu işi fazlasıyla yapabilecek telefonlar tabletler var zaten kendiside bir iPhone boyutunda ve fiyatıda 1000₺ civarı bir cebimize iPhone bir cebimize iPod koyup birinden alo diyip diğeriyle oyun mu oynıyacağız vasfı nedir bu cihazın ?
Son çıkan 6. Jenerasyon ipod touch ın özellikleri iphone 6 ile aynı.İphone 6 ya 2000 tl vermek yerine 700 tl ye alınabilir.Günümüzde telefonu telefon olarak kullanan çok az kişi var.O yüzden telefon özelliği çokta gerekli değil.Apple ın değeri az bilinen cihazından bence.Örneğin iphone 6s e parası yeten bir insan s7+ipod touch alıp hem android hem de ios işletim sistemini üst kalitede kullanabilir.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Son çıkan 6. Jenerasyon ipod touch ın özellikleri iphone 6 ile aynı.İphone 6 ya 2000 tl vermek yerine 700 tl ye alınabilir.Günümüzde telefonu telefon olarak kullanan çok az kişi var.O yüzden telefon özelliği çokta gerekli değil.Apple ın değeri az bilinen cihazından bence.Örneğin iphone 6s e parası yeten bir insan s7+ipod touch alıp hem android hem de ios işletim sistemini üst kalitede kullanabilir.
Hiç böyle düşünmemiştim sağolun :D