iPod Touch 6. Nesil Alınır Mı?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Tavsiye ederim, eğer ucuz yolla IOS işletim sistemini deneyim yaşamak istiyorsanız güzel bir tercih olur. Fakat Spofity kullanacaksanız, Premium üyelik almanızı da tavsiye ederim. Çünkü Premium üyelikte ses ekolayzer'ını ayarlayarak daha iyi bass tiz almanızı sağlıyor veya ayarlamasanız dahi Guest hesaptan daha kaliteli ses imkanı var.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Tavsiye ederim, eğer ucuz yolla IOS işletim sistemini deneyim yaşamak istiyorsanız güzel bir tercih olur. Fakat Spofity kullanacaksanız, Premium üyelik almanızı da tavsiye ederim. Çünkü Premium üyelikte ses ekolayzer'ını ayarlayarak daha iyi bass tiz almanızı sağlıyor veya ayarlamasanız dahi Guest hesaptan daha kaliteli ses imkanı var.
Spotifyı premiumsuz hiçbir zaman kullanmadım zaten. 320 kbps müzik dinlemedikten sonra spotifyın çok bi anlamı yok.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Spotifyı premiumsuz hiçbir zaman kullanmadım zaten. 320 kbps müzik dinlemedikten sonra spotifyın çok bi anlamı yok.
Ama, şunu da tavsiye ederim iPod'a o kadar çok para vermektense 200 250 lira civarı veya biraz daha üst fiyatlarda şahane kulak içi kulaklık veya büyük kulaklıklardan alabilirsiniz. Ama ben ıos deneyim etmek diyorsanız tabikide alın derim.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Ama, şunu da tavsiye ederim iPod'a o kadar çok para vermektense 200 250 lira civarı veya biraz daha üst fiyatlarda şahane kulak içi kulaklık veya büyük kulaklıklardan alabilirsiniz. Ama ben ıos deneyim etmek diyorsanız tabikide alın derim.
telefon yüksek kaliteyi desteklemedikten sonra 250 liralık kulaklığı almanın bi mantığı yok. 250 liralık walkman kullanıyordum güzel bir ses performansı alıyordum. şu an kullanmıyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Touch 6, gecen sene tanitildi. 6. Nesil iPod Touch Tanıtıldı! - ShiftDelete.Net

Uzun sure guncellemiyor olsa da kullanim kitlesi yine de azimsanmayacak derecede var. Oteki turlu olsaydi uretimini sonlandirirdi zaten. Bu biraz daha ozel bir kesme hitap ediyor
haklısınız eskiden her iphonela bir model de ipod touch tanıtılırdı bundan vazgeçildi bunu demek istemiştim.

Release date
1st gen: September 5, 2007
2nd gen: September 9, 2008
3rd gen: September 9, 2009
4th gen: September 1, 2010
5th gen: October 11, 2012
6th gen: July 15, 2015

bende 2. nesil ve 4. nesili var, iphonea geçtikten sonra çekmecede duruyorlar.