Ipod touch (5.nesil) mi ipad air mi ?

deniz2209

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar ben suan htc one kullaniyorum.App store da denemek istedigimden bunlardan birisini alacagim.Istedegim oyun.Bu arada jailbreak yapsam kasar mi ?Birde 25pp den oyun harici bir sey yukleyebiliyor muyuz ? Simdiden tesekkurler

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaslar ben suan htc one kullaniyorum.App store da denemek istedigimden bunlardan birisini alacagim.Istedegim oyun.Bu arada jailbreak yapsam kasar mi ?Birde 25pp den oyun harici bir sey yukleyebiliyor muyuz ? Simdiden tesekkurler
sorman hata tabiki ipad air ipod touch ile ne yaparsan ipad airla 10 katını yaparsın

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
jailbreak telefonu biraz yavaşlatır ama oyun falan oynarım dersen ipad air al hem 64 bit işlemci falan pc gibi oyun oynarsın :D 25 pp harici başka uygulamalar var ama pek tavsiye etmem indirimleri kaçırma zaten sürekli indirim oluyo 1tl ye kadar düşüyo

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle İpad Air Derim :) 25PP Kullanıyorum Ben de Ama Bazı Uygulamalar Geç Upload ediliyor Ama siz Oyun Dışında birşey yüklenir mi demişsiniz evet pro versiyonlu fotoğraf uygulamaları Aklınıza Gelen Her Türden Uygulama Var :)