İphone'un şarjı kaç saat gidiyor?

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır S2 ve S3 kullanıyorum yeni telefon alacağım iphone düşünüyorum ve bayağıda araştırdım garsonum ve çalıştığım yere gelen iphone kullanıcılarına hep soruyorum nasıl iyimi memnun musunuz diğe 10000 kişiden 10000'ni memnun ama alma diyor. Bunu sebebide şarj sorusunu yöneltince alıyorum. Ben bu işten bişi anlamadım gelen herkes şarj aletiyle geliyor zaten o ayrı bir konu. Gerçekten şarjı 5 - 6 saat lik mi bunu söyleyen var. Nasipse ayın 6'sında alacağım ve kararsızım. Samsung önermeyin düşünmüyorum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Çok kullanmazsanız gün boyu çıkarıyormuş, yoğun kullanan arkadaşların dediklerine göre 6 ile 9 saat arasında değişiyor. Günde 3 kere şarj edenler varmış :)

Şarj ve ekran küçüklüğü için tercih etmiyorum iphone'u. Yoksa kral telefon.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
http://www.hepsiburada.com/liste/ca...oductId=telsarjcs4u22mhsi&categoryId=60004584

bu ve buna benzer taşınabilir şarj istasyonları alman gerekir bence

şahsen s2 kullanan birisi olarak çok ihtiyacım olmasa da yedek pil yaşıyorum cüzdanımın fermuarlı kısmında iphone de böyle bir şans yok o yüzden cüzdana sığmasa da cebe sığacak bir şarj istasyonu almak en mantıklısı
batarya doğru dürüst cebede sığmaz hem piriz aramak zorunda da kalmazsın

tavsiyem sony markalarına yönelmen çin malı vs uzak dur alacaksan

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
3G açık aralıksız oyun oynarsan 2-3 saat, 3G kapalı aralıksız oyun oynarsan 4-5 saat. Sadece 3G ile internette gezinirsen 4-5 saat.

Arada internete bakarım, oyun oynarım ama ara sıra diyorsan 1-1.5 gün de gidiyor. Bu tamamen telefonu nasıl kullandığına bağlı.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Valla ben telefonu dolduruyorum gece sabaha kadar dolu vaziyette, sabah 7'de çıkartıyorum. şuan saatlerimiz 09:39 ve şarjım %68.. Çok hızlı bir biçimde bitiyor.. Sanırım zorlu center mağazasına uğramak lazım.

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g kapalıysa ve oyun filan oynamazsan 2 gün, diğer şartlarda bir gün sabahtan akşama yani

genciletisimci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabah 8de şarjdan çekiyorum gece 23.45 gibi şarj %2-3 kalıyor. Şarj gitmiyor diyenler sanırım hiç kullanmıyor iphone. Evet şarjı diğer telefonlara göre az gidiyor ama sizi perişan etmez merak etmeyin. 3G kapalı olarak whatsapp + gerektiğinde 3G ile kullan 1 günü çıkarırsın.

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3g kapalıysa ve oyun filan oynamazsan 2 gün, diğer şartlarda bir gün sabahtan akşama yani

Oyun felan arada oynarım bana lazım olan mesajlaşıcam ve facebook twitter whatsapp

Valla ben telefonu dolduruyorum gece sabaha kadar dolu vaziyette, sabah 7'de çıkartıyorum. şuan saatlerimiz 09:39 ve şarjım %68.. Çok hızlı bir biçimde bitiyor.. Sanırım zorlu center mağazasına uğramak lazım.
İşte bende bundan korkuyorum.

3G açık aralıksız oyun oynarsan 2-3 saat, 3G kapalı aralıksız oyun oynarsan 4-5 saat. Sadece 3G ile internette gezinirsen 4-5 saat.

Arada internete bakarım, oyun oynarım ama ara sıra diyorsan 1-1.5 gün de gidiyor. Bu tamamen telefonu nasıl kullandığına bağlı.
İşte mesajlaşıcam ve internet bu kadar.

http://www.hepsiburada.com/liste/ca...oductId=telsarjcs4u22mhsi&categoryId=60004584

bu ve buna benzer taşınabilir şarj istasyonları alman gerekir bence

şahsen s2 kullanan birisi olarak çok ihtiyacım olmasa da yedek pil yaşıyorum cüzdanımın fermuarlı kısmında iphone de böyle bir şans yok o yüzden cüzdana sığmasa da cebe sığacak bir şarj istasyonu almak en mantıklısı
batarya doğru dürüst cebede sığmaz hem piriz aramak zorunda da kalmazsın

tavsiyem sony markalarına yönelmen çin malı vs uzak dur alacaksan

Samsung'da böyle bi sorun yok kullandığım için biliyorum am İphonede...

Çok kullanmazsanız gün boyu çıkarıyormuş, yoğun kullanan arkadaşların dediklerine göre 6 ile 9 saat arasında değişiyor. Günde 3 kere şarj edenler varmış :)

Şarj ve ekran küçüklüğü için tercih etmiyorum iphone'u. Yoksa kral telefon.

Benden bundan korkuyorum işte bana yeter mi...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeşim ben 3G ile kulandım İP5 kulandım, 3 g ile günde 4-5 saat sosyal medya 1 saat müzik şarj %30a iniyordu, bunu 3G yi kapayarak yaptım şarj % 60 lardaydı. 2G ile gün boyu götürür ama 2G de çekilmez.

Ama şunu unutma şarj sıkıntııs sadece iphone has birşey değil artık tüm yeni nesıl telefonlar da şarj sıkıntısı var. ( istisnalar olabilir )

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ben 3G ile kulandım İP5 kulandım, 3 g ile günde 4-5 saat sosyal medya 1 saat müzik şarj %30a iniyordu, bunu 3G yi kapayarak yaptım şarj % 60 lardaydı. 2G ile gün boyu götürür ama 2G de çekilmez.

Ama şunu unutma şarj sıkıntııs sadece iphone has birşey değil artık tüm yeni nesıl telefonlar da şarj sıkıntısı var. ( istisnalar olabilir )

S2 ve S3 kullandım ve böyle bi sorun yoktu yani günü rahat rahat mesajlaşarak ve sosyal medyada geçiriyordum müzik dinlemem İpod var sadece sosyal medya işte mesajlaşma öyle aşırı derecede değil vede arama.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
S2 ve S3 kullandım ve böyle bi sorun yoktu yani günü rahat rahat mesajlaşarak ve sosyal medyada geçiriyordum müzik dinlemem İpod var sadece sosyal medya işte mesajlaşma öyle aşırı derecede değil vede arama.
Günü çıkarttırır sana, İP5 kulanıyordum şarj az gıdıyor dıye işte s4 e geçtim geçmez olaydım s4 ün şarjı daha hızlı bitiyor :D

evil_soul

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iPhone 5'in şarjı kullanımına göre değişir tabi ki. Benim gibi telefonda sosyal medyayı kullanan biri olarak günde 4-5 saat şarjı gidiyor ve bence diğer telefonlara göre ideal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 gün bile dayanmıyor buna da yapılacak hıcbırsey yok kısabılıcegın kadar kıs ama nafile sonuc pek degişmiyor herbirşeyini kısıncada bi anlamı kalmıyor açıkcası

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun her bir özelliğini kapattım 3310 gibi oldu resmen ama yine de bir günü çıkarmıyor taşınabilir şarj aletleriyle cebelleşiyorum aşırı bıktım artık satacam 5s'i

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende s4 kullaniyorum ve iphone 6 almak istiyorum sarj çok mu sıkıntı cidden?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Tek seferde 9 saat kullanırsın aralıksız. Normal kullanımda alşam eve geldiginde %40 50 kalıyor

Plus da bu oran daha fazla. Tek seferde 12 saate yakın Normalde 2 gün kadar

demircan81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Son şarjdan sonra geçen süreyi ve kalan şarjı resimde gönderdim. Bana 2 gün yettiği bile oluyor. Kullanımına bağlı. Telefon 5s.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Butun gun internet acık Kullanım 1 gunü rahat çıkarıyor

Iphone 6

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
iPhone 6 plus kullanıyorum gerçekten şarj işini çözmüşler 3G sürekli açık Facebook dan çıkmam bugün de 2 saat felan oyun oynadım real racing i sabah 8 de şarjdan çekmiştim şu anda şarjı yüzde 47 daha bi 8-9 saat daha götürür bu :)) iPhone bu sefer yapmış

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim tavsiyem xperia z3 almanda 1 gun boyunca (gercek anlamda) elinden dusurmessen bile 1 gununu cikarir xperia samsung gibide degil kasma donma kolay kolay yaşamazsın

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Benim tavsiyem xperia z3 almanda 1 gun boyunca (gercek anlamda) elinden dusurmessen bile 1 gununu cikarir xperia samsung gibide degil kasma donma kolay kolay yaşamazsın

Sony de severim ama ne yazıkki ikinci el piyasası ölü 5 ay z2 kullandım ilk çıktığında almıştım çok da memnundum fakat yazılım işini yapamıyor Sony hele ki kamera yazılımı berbat

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sony de severim ama ne yazıkki ikinci el piyasası ölü 5 ay z2 kullandım ilk çıktığında almıştım çok da memnundum fakat yazılım işini yapamıyor Sony hele ki kamera yazılımı berbat
Son cikan güncellemeyle kamera sorunu buyuk ölçüde çözüldü diger herşeyiyle 10 numara cihaz

YereDusenAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4'ümde 6 buçuk saat kullanım süresi alıyorum siz karar verin artık:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
malesef telımı sevıyorum ıpone 5s kullanıcısı olarak forumdakı sıkayet sebeblerı aynı ama ufak detaylar var sızınde gorusunuz onemlı paylasmak ıstedım benım telın konum kapalı 3g ve tum sarz yıyen unsurlar kapalı ıken sarzı 10 saat gıderken arkadasımın konum acık 3g sureklı acık 24 saat yetmesı ılk akla gelen batarya sorunu oluyor tabı bende yurtdısına cıkan tanıdıklarıma batarya sıparısı verıp bataryayı taktım sonuc 12 saat ve yurd dısından gelen parca olarak satılan sıfır ıpone ıcınden cıkan 5s bataryasını taktım sonucc 12 saat not ayarlardan pıl kulanımı somuren bıdurum gorunmuyor devamm samsung s5 batarya 3.7 v cıkısı 2800 mah olan batarya testını uyguladım 5s batarya devresını s5 batarya uzerıne yerlestırp teste soktum sonuc 40 saat ama cozum olarak gormuyorum cunku yabancı bı forum sıtesındekı ıncelememde donanım hatası nedenı ıle kasanın metal ve ana karttakı ufak bı yalıtım hatası sebebı olarak sarzın sızma deyımıyle %50 sının kayboldugu belırtılıyor ıpone garantı kapsamındakı olan sarz sorunlu telefonlar ıcın bıre bır degısım sebebını bıraz acıklıyor kasanın acılıp yalıtımıyla cozum olmaması durumu degısımı getırıyor sanırım