iPhone'un operatörsüz fiyatı

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
dokunmatik ekran alıcam diyosanız lg- sonyericson- samsung- markaların son çıkan dokunmatik ekranlarına bakın bence ıphone telefonlarda bişey yok bi yazı okumuştum güvenlik bakımından da çok berbat olduğunu yazıyodu makalede siz yine de iiyiyce araştırmada almayın

mbora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar.
Ihpone almak istiyorum fakat fiyat olarak en uygununu nerede bulabilirim bilmiyorum. Önceki sayfalarda Türkcell extralarda satıldığını okudum. Türkcell extralarda şu anda satılıyor mu peki? Ya da uygun fiyata alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz?

İstediğim tabi ki yasal olanı. Yani kırdırma gibi bir işlem yapmak istemiyorum.
Teşekkürler...

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herkese selamlar.
Ihpone almak istiyorum fakat fiyat olarak en uygununu nerede bulabilirim bilmiyorum. Önceki sayfalarda Türkcell extralarda satıldığını okudum. Türkcell extralarda şu anda satılıyor mu peki? Ya da uygun fiyata alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz?

İstediğim tabi ki yasal olanı. Yani kırdırma gibi bir işlem yapmak istemiyorum.
Teşekkürler...
cuma günü 3gs yani iphone nun yeni modeli vodafone ve turkcell tarafından satışa sunulcak.fiyatlar henüz belli degil ama 16 gb-1700 civarı 32 gb-2000 ytl civarı satışa sunulabilir(fiyatlar tahimini tabi bi yerlerimden uydurdum:P)

eger 3g alıcam diyorsan teknoloji magazaları turkcell vodafone falan sözleşmesiz satıyorlar onlarda 8 gb-645 euro 16 gb-745 euro civarı.kararını sen ver.(yalnız 16 gb lık olan kalktı piyasadan o yüzden fazla bulamayabilirsin.elinde kalan bir yer bulabilirsen alabilirsin)