İPhone 5'in fiyatı sızdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darknes$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
iPhone 5'in fiyatı sızdı!
ABD'de bir online satış sitesinde taslak olarak oluşturulan bir sayfada, iPhone 5'in fiyatı ve özellikleri yer alıyor.

Apple iPhone'un yeni modeli iPhpne 5 haftaya basına açıklanacak. Ancak merakla beklenen telefonun fiyatı ve bazı özellikleri hakkında internette sızıntı bilgilere rastlamak mümkün.

Engadget sitesinde yer alan bir haberde, kontratlı internet ve konuşma paketleri sunan Cincinatti Bell adlı firmanın internet sitesinde henüz yayına verilmeyen bir taslak sayfanın görüntüsü yer aldı. Sayfada, fotoğrafı henüz konmamış iPhone 5'in 32GB bellekli modeli için 639.99 dolar fiyat görünüyor.

Sayfada iPhone 5'in 8MP kameraya, 4 inç ekrana ve 4G hızında bağlantıya sahip olacağı bilgisi de yer alıyor.

Geçen yıl iPhone 4 piyasaya çıktığında, 32GB bellekli 3G modelinin kontratsız fiyatı 539 dolar olarak açıklanmıştı.

Sitedeki taslak sayfalardan bir başkasındaysa, çıkıp çıkmayacağı çok tartışılan iPhone 4S modeline ait bilgiler var. Buna göre iPhone 4S'in 16GB bellekli modelinde 5MP kamera, 3.5 inç ekran ve yeni A5 işlemci bulunuyor. Fiyatıysa taslak sayfada kontralı olarak 99.99 dolar olarak verilmiş.

Apple geçtiğimiz hafta, üzerinde "Haydi iPhone konuşalım" ifadeasi yer alan bir davetiye göndererek ABD basının 4 Ekim'de basın toplantısına çağırdı. iPhone 5'in tanıtılmasının beklendiği toplantı, bu kez San Francisco'da değil, firmanın Cupertino'daki merkezinde yapılacak.

Toplantıda iPhone 5 ile birlikte Apple'ın yeni işletim sistemi iOS5'in duyurulması bekleniyor.

Uzmanlar iPhone 5'in daha büyük bir ekrana ve daha yüksek çözünürlüklü bir kameraya sahip olacağı konusunda hemfikir. iPhone 5, Apple'ın Steve Jobs sağlık nedenleriyle CEO'luktan ayrıldıktan sonra piyasaya sürdüğü ilk önemli ürün olacak.

Apple son modeli iPhone 4'ü 2010 yılının haziran ayında çıkartmıştı. iPhone'un başarısı Apple'ı dünyanın bir numaralı akıllı telefon üreticilerinden biri haline getirdi. Sadece geçtiğimiz üç ayda 20 milyondan fazla iPhone satışı yapıldı.

111002-iphone51.jpg

111002-iphone52.jpg

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
ne abartılıyo şu telefon ya

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Eğer 5 Ekim yerine tanıtım ertelense iphone 5 fiyatınıda resminide ilk sdn okuyucuları görecektir inş. (:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adamlar nasıl reklam yapıyolar vallaha.
Sanki bulunmaz hint kumaşı.
Çıksında 1 düzine alalım,konu komşuya dağıtırız.:P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
pardon ama daha özellikleri bile belli olmayan bir cihaz hatta neye benzediği bile belli olmayan bir cihaz nasıl olurda insanın beklediği telefon olur :D

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyat ne ya Hiç iphone'um olmucakmı benim :(

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardon ama daha özellikleri bile belli olmayan bir cihaz hatta neye benzediği bile belli olmayan bir cihaz nasıl olurda insanın beklediği telefon olur :D

bende aynısını yazacaktım ağzımdan almışsın :) harbiden nasıl olur bu ? Sadece Iphone olması yeterlimidir ki ?

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:50 ----------

hüzünlü bir müzik ve kapanış :(

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Baya ucuzmuş uçuk birşeyler bekliyorduk bizde

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 Ekim gunu apple konferansi Turkiye satine gore sat 20:00 da yapilacak canli olarak islenebilecek.

Sene 2007: ''Iphone ile cocuklarinda patentini almis olduk'' Steve Jobs.

Steve_Jobs_Headshot_2010-CROP.jpg

your hero -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Güzel soru :D, daha önce kullandığım iPhone modellerinden daha iyi olacağına inandığım için "beklediğim" terimini kullandım. ;)

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çıksa da artık kurtulsak. Herkes parasını buna kaptırırda inşallah anca o zaman rahatlarlar. Değişik bir durum yahu daha bilinmeyen birşeye (pardon herkes lazer klavyeli ve hologram projeksiyonlu ve şeffaf ekranlı olacak zannediyor :D :D :D ) aaa ayfonun yeni hadi alalım özellikleri nedir fiyatına değermi en önemlisi hava atmak için alınan bişi ve herkeste de olacak bişi nasıl bir zihniyet anlamıyorum. Dalga geçiyorlar resmen. Alacaklar güle güle kullansın.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

şimdi bu fiyat ne ya diyorsun ya sen bunun türkiye fiyatını görme bence. oturur ağlarsın, üzüntüden tansiyonun tavan yapar. tabi önce bu reklam kokan varsayımların gerçek olması ve bu cihazın piyasaya çıkması gerekmekte.

maxmotives

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse yarin her sey acikliga kavusacak.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Fiyat bence normal. Türkiye'ye gelesiye kadar kaç lirayı bulur orasını kestiremiyorum işte. 2000 TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İphone 5 in sızmayan bir şeyi kaldımı acaba

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
işimiz gücümüz İPhone olmuş arkadas..

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
913$ vergiler 25ötv+18kdv dahil yaklaşık fiyat oda ~ 1700-1800 gibi olur ama Tr için 2000+ üstü gibi sanırım
sgs2 var alternatif
gerçi o bir android ama :)
hastaları sevinsin daha hiç tanışmadık kendileri ile....

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Alışveriş sitesi ilgi çekmek için yapmış bunu herkes hemen inanmış. Kendilerini kutluyorum çok güzel bir taktik :) Ayrıca şu Iphone'un "sızdırılan" haberleri sayesinde popülerliği artıyor. Merak ediyor millet ne bu diye. Iphone güzel pazarlama taktiği uygulanmış en iyi İLK akıllı telefonlardan. Sadece bu kadar.