Soru iPhone'umda bildirimler geç geliyor ya da defalarca geliyor

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar, 3-4 gün önce internetten sipariş verdim, giyim mağazası uygulamasından. Ürün geldi, giydim vs. Bugün "Ürünleriniz teslim edilmiştir." mesajı geldi mailden.

Yarım saat önce babamla konuşurken WhatsApp'tan bildirim geldi. Babam mesaj attı. Sonra dedim: "Baba konuşurken mesaj attın mı, WhatsApp'tan?". O da: "Yok oğlum, 5-10 dakika önce attım onu." dedi. Konuştum, kapattım telefonu. Baktım, cidden 5-10 dakika önce atmış. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen moderatör:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,845
Sanırım 17.5.1'desiniz. Sonraki güncelleme ile düzelir.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Bekleriz artık sorun değil ama 18 stabil akıcı şarjı uzun giden ısınmayan bir ios güncellemesi olsun, bunun haricinde gelecek değişiklikleri bekliyorum nasıl olacak bakalım yapay zeka gelecekmiş nasıl olacak kamerada iyileştirme olur mu galeride özellikler gelişir mi nasıl olacak

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,845
Bekleriz artık sorun değil ama 18 stabil akıcı şarjı uzun giden ısınmayan bir ios güncellemesi olsun, bunun haricinde gelecek değişiklikleri bekliyorum nasıl olacak bakalım yapay zeka gelecekmiş nasıl olacak kamerada iyileştirme olur mu galeride özellikler gelişir mi nasıl olacak
Bu sefer beklemeye değecek hocam. Yine de tek beklentim pil ve akıcılığı çözmeleri.