Eski hesap22
Profesör
Bazen sahibindene bakarken görüyorum "iCloud şifresini unuttuk parça olarak satılıktır" gibi şeyler bana şu olayı bir anlatırmısınız aldıktan sonra zaten kendi iCloud hesabımıza girmeyecekmiyiz?
Bazen sahibindene bakarken görüyorum "iCloud şifresini unuttuk parça olarak satılıktır" gibi şeyler bana şu olayı bir anlatırmısınız aldıktan sonra zaten kendi iCloud hesabımıza girmeyecekmiyiz?
Yok onu biliyorum (günde iki kere şifremi unuturumBu değişik bir olay mail adresinin ilk harflerini hatırlıyorsanız apple çözüyor aslında veya şifrenin başını veya ben telefonu sıfırlamıştım itunesdan bu şifreyi aşmıştım birkeresinde dengesiz bir olay tam olarak bu. Genelde eski telefonlar da.
Giriş yapamıyorsun çünkü onlar çıkış yapamıyorYok onu biliyorum (günde iki kere şifremi unuturum) benim anlamadığım kısım onlar kendi iCloud şifrelerini unutmuşlar sonuçta biz aldığımızda kendi iCloud'umuza giriş yapmayacakmıyız? Birde konuyla alakası yok ama aklıma takıldı bir sorayım şu çoklu alıntı butınu ne işe yarıyor acaba?
![]()
O zaman sıkıntıGiriş yapamıyorsun çünkü onlar çıkış yapamıyor![]()
Yeni hesap eklemek için şifre istiyor, bilinmediği için telefonda herhangi bir işlem yapılamıyor, bir akıllı sen değilsin![]()
Geçmiş olsun. Hiç bir şekilde kurtaramadınız mı şifreyi?İphone 4 ile basimiza geldi, telefon oyuncak olarak kullanılıyor şuan
Geçmiş olsun. Hiç bir şekilde kurtaramadınız mı şifreyi?
Arkadaşlar selam elimde bir adet 4s telefon var ama şifresi unutulmuş etkinleştirme istiyor eski bir sürümü kurulu telefonda ios 7 şimdi bu telefona yeni bir yazılım yüklersem ios 9 son sürümünü telefon sıfırdan başlar mı. Veya sıfırdan başlatmak için ne yapmam gerek