İPhone'larda iCloud şifresi olayı

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bazen sahibindene bakarken görüyorum "iCloud şifresini unuttuk parça olarak satılıktır" gibi şeyler bana şu olayı bir anlatırmısınız aldıktan sonra zaten kendi iCloud hesabımıza girmeyecekmiyiz?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bazen sahibindene bakarken görüyorum "iCloud şifresini unuttuk parça olarak satılıktır" gibi şeyler bana şu olayı bir anlatırmısınız aldıktan sonra zaten kendi iCloud hesabımıza girmeyecekmiyiz?

Bu değişik bir olay mail adresinin ilk harflerini hatırlıyorsanız apple çözüyor aslında veya şifrenin başını veya ben telefonu sıfırlamıştım itunesdan bu şifreyi aşmıştım birkeresinde dengesiz bir olay tam olarak bu. Genelde eski telefonlar da.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bu değişik bir olay mail adresinin ilk harflerini hatırlıyorsanız apple çözüyor aslında veya şifrenin başını veya ben telefonu sıfırlamıştım itunesdan bu şifreyi aşmıştım birkeresinde dengesiz bir olay tam olarak bu. Genelde eski telefonlar da.
Yok onu biliyorum (günde iki kere şifremi unuturum :D) benim anlamadığım kısım onlar kendi iCloud şifrelerini unutmuşlar sonuçta biz aldığımızda kendi iCloud'umuza giriş yapmayacakmıyız? Birde konuyla alakası yok ama aklıma takıldı bir sorayım şu çoklu alıntı butınu ne işe yarıyor acaba? :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yok onu biliyorum (günde iki kere şifremi unuturum :D) benim anlamadığım kısım onlar kendi iCloud şifrelerini unutmuşlar sonuçta biz aldığımızda kendi iCloud'umuza giriş yapmayacakmıyız? Birde konuyla alakası yok ama aklıma takıldı bir sorayım şu çoklu alıntı butınu ne işe yarıyor acaba? :)
Giriş yapamıyorsun çünkü onlar çıkış yapamıyor :D

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Yeni hesap eklemek için şifre istiyor, bilinmediği için telefonda herhangi bir işlem yapılamıyor, bir akıllı sen değilsin :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sahibindende olanlar genelde çalıntı telefonlar, icloud maili/şifrsi bilmedikleri için açamıyorlar

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphoneu bul acikken eger cihaza yazilimi bastan kurarsaniz, ios acildiginda sizden aktiflestirmenizi ister. Bunu da eski mail ve sifre ile yapabilirsiniz ve ustelik sifremi unuttum falan da ise yaramaz. Apple sadece faturan varsa yardimci oluyor. Yoksa etkinlestirmenin yolu yok.
İos 8 zamaninda bir acik vardi, onu kullanarak bu sayfayi asabiliyor ve iosu kullanabiliyordun. Ancak apple sonradan o acigi yamadi ve bildigim kadariyla kiran da olmadi.

Benim eski iphone 4 bu sekilde hurdaya cikti. Telefoncular bunu uc bes kurusa aliyorlar, yedek parca yapmak icin.

ahmetckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
iCloud şifresi unutulmuş cihaz (bence büyük ihtimal çalınıtıdır) almak ile eve saksı almanın arasında fark yok. Öyle cihazları almayın işinize yaramaz ve belli bir süre içinde başınızın belaya (hırsızlıkla şuçlanma) girme ihtimali var.

Ancak faturası varsa sorun olmaz. Apple store'a şifreyi unuttuğunuzu ve faturanızda olduğunu söylerseniz (faturanızı apple store'a ibraz ederseniz) onlar çıkış yapabilirler.

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
İphone 4 ile basimiza geldi, telefon oyuncak olarak kullanılıyor şuan

Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar selam elimde bir adet 4s telefon var ama şifresi unutulmuş etkinleştirme istiyor eski bir sürümü kurulu telefonda ios 7 şimdi bu telefona yeni bir yazılım yüklersem ios 9 son sürümünü telefon sıfırdan başlar mı. Veya sıfırdan başlatmak için ne yapmam gerek

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar selam elimde bir adet 4s telefon var ama şifresi unutulmuş etkinleştirme istiyor eski bir sürümü kurulu telefonda ios 7 şimdi bu telefona yeni bir yazılım yüklersem ios 9 son sürümünü telefon sıfırdan başlar mı. Veya sıfırdan başlatmak için ne yapmam gerek

O telefonun tekrar aktif hale gelebilmesi için şifreyi bilmek gerek. Güncelllemeden önce de iCloud şifresi istiyor.