• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphonedo'yu sevenler klübü

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu adamı çok seviyorum yav hem gülmek hemde araştırmak için izliyorum:)

Bende seviyorum. Ne kadar yüzünü saklasada eğitici ve eğlendirici birisi. Umarım uzun yıllar devam eder bu işe.

çoluk çocuk demeden herkese bişeyler öğretmeye çalışan candan birisi

İp 5s'in parmak izi kilidini çavuş ile açması beni baya güldürmüştü:D

samsung ile iphone farkını sorulunca verdiği cevaba koptum :)
ilgilenenler sorucevap3 videosuna bakabilir :)

ilk iphone 3gs i onun sayesinde aldım baya bi meraklandırdı şuan s4 kullanıyorum ama hala izlemeye devam ediyorum sc3 ü 2 saat sıkılmadan izledim

Yaptığı işi emeği ile yapıyor. Her videosunu severek ve gülerek izlememek elde değil :thumbup1:

bende severim kendisini hiç apple ürün sahibi değilim ama kılıf incelemelerini bile izlerim sırf eğlenceli diye

bu arada yüzünü merak edenler için...

Faruk-Korkmaz-iPhonedo-Y%C3%BCz%C3%BC-aydgn.net-8.jpg
Faruk-Korkmaz-iPhonedo-Y%C3%BCz%C3%BC-aydgn.net-2.jpg
Faruk-Korkmaz-iPhonedo-Y%C3%BCz%C3%BC-aydgn.net-1.jpg

bende severim kendisini hiç apple ürün sahibi değilim ama kılıf incelemelerini bile izlerim sırf eğlenceli diye

bu arada yüzünü merak edenler için...

Faruk-Korkmaz-iPhonedo-Y%C3%BCz%C3%BC-aydgn.net-8.jpg
Faruk-Korkmaz-iPhonedo-Y%C3%BCz%C3%BC-aydgn.net-2.jpg
Faruk-Korkmaz-iPhonedo-Y%C3%BCz%C3%BC-aydgn.net-1.jpg
bunları nerden buldun :D Valla yıllarca izledim bunları gördüğüm iyi oldu inşallah doğrudur

Her ne kadar android kullansam da severek izlediğim birisi. Her türlü soruya cevap veriyor. Bir de amerika'da yaşıyor galiba. Videolarında çektiği yerler amerika gibi gözüküyor.

Her ne kadar android kullansam da severek izlediğim birisi. Her türlü soruya cevap veriyor. Bir de amerika'da yaşıyor galiba. Videolarında çektiği yerler amerika gibi gözüküyor.
Evet amerikada yaşıyo ama bu resimdeki gerçekten omu çok merak ettim

Sakalli hali daha iyiymis. Sakal olmayinca10 yas fazla göstermis.

Los Angeles'da yaşıyor.Çok komik adam.Gülmek için izlerim bazen.

Bende uzun zamandır izler, takip ederim. Zatı çok severim.

Özellikle bir videosunda meeeeeeeeerhaba dediği anda lama yada koyun ile birlikte yapıo bunu. Gülmekten kırılıyorum şahsen :) Bu video
[video=youtube;BJkfQEJg7UI]http://www.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI[/video]
Yani adam gibi adam :) Kesinlikle youtuba'a girdiğimde ilk baktığım sayfa diyebilirim. Yüzünü her ne kadar göstermese de onu böyle kabullendik böyle sevdik biz :)

Sesi gibi kalbide guzel olan insan hele videolarda o ince gondermelerine bayiliyorum iyi ki varsin faruk korkmaz :)

2 yıldan fazla süredir takip ediyorum ve çok seviyorum ya! :D iPhone'um olmadığı halde iTunes'tan albümünü satın almıştım o kadar yani :D Ve keşke adamın adını ve yüzünü ifşa etmeseydiniz. Kendisi istemiyor bilmenizi, neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım?!

... Ve keşke adamın adını ve yüzünü ifşa etmeseydiniz. Kendisi istemiyor bilmenizi, neden bu kadar ısrarcısınız anlamadım?!

Resimleri Paylaşan arkadaştan ve değerli moderatörümüzden rica ettim resimler kaldırılsın diye, ama sonuç yine değişmedi...

Adamın kim olduğunu Türkiye'de hangi mesleği yaptığını kaç yılında hangi üniversitenin hangi bölümünden mezun olduğunu üniversitede yaptığı çalışmaları ve daha nice bilgiyi biliyorum fakat denildiği gibi adam yüzünün görünmesini istemiyor ki buna saygı duymak gerekir. Moderatörler fotoları kaldırırsa iyi olur bence.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve ayrıca kendisinin hayranıyımdır yaptığı videolar filan gerçekten kendini izletiyor sıradan sıkıcı incelemelere nazaran 4-5 gömlek üst ve ve ve ayrıca montajının ne kadar zor olduğunu bildiğimden o videolar için günlerce uğraşıyor emin olabilirsiniz.