iPhonedo Yüzünü Gösterdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mg.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ya kim bu iphonedo nedir sanki niye boyle abartiyorlar ne yapiyor bu adam ? cidden soruyorum ben bu zamana kadar hic acipta bir videosunu dahi izlemedim insanlar neden izliyor? sormamdaki neden kucumsemek maksatli degil gercekten soruyorum

En iyi cevap videolarını izlemen olucaktır :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ingilizce videolar olmasıda güzel olur :) yüzünü göstermeseydi keşke gizemli biri olarak kalsaydı daha iyi olurdu bence

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Daha önceden zaten ifşa olmuştu ekşi sözlük zamanında barbee ile. Konuya dönersek artık daha çok kitleye hitap etmek istiyor haliylen daha çok para demek. Türkiye'de belli bi kitleye hitap ediyordu, en son albüm çıkardı bayada ilgi vardı ama kesmemiş demek. :D

E. Balimre

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu iş böyle bitemez :laugh:Şaka bir yana daha önce merakıma yenik düşüp bir araştırma yapmıştım çok süpriz olmadı.Ama yinede artık eski tadı vermez.Yüzünü göstermemeliydi.Sanırım takip buraya kadarmış.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vay be yıllardır izliyodum büyüsü bozuldu bu arada iphonedo bey kafan çok güzelmiş güle güle kullan.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Adam kendi samimi tarzıyla biraz da gizem katarak popüler oldu. Bunun avantajını kullanarak ulusal kanaldan Dünya'ya açıldı. Cok normal bence. Böyle daha cok hit alacak videoları youtubeda daha cok para kazanacak.