Iphonedan kurtarın beni

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok uzun süredir iphone kullanıyorum ve artık çok fazla sıkıldım. Android telefonlardan sensation xl, one x ve s3 kullandım. Ama hiç biri tam anlamıyla memnun etmedi beni. Sensation XL kasıyordu. One Xin pil ömrü iphonedan bile kötüydü. S3 de kasa yapısıyla ve arayüzüyle çok kaliteli hissi yaratmadı bende. Etkileyici bi arayüz, ekran ve kasa yapısına sahip ve en azından 14-16 saat pili dayanacak bi telefon arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Note 2 derim onun da kasasını begenmezsın Damacana Plastigi sonucta.
HTC ONE Olabilir Bekleyebilirsen LG Optimus G PRO ola bilir 3100 Miliamper pili var ama HTC ONE dan ekranı daha büyük.

NOT: Peygamber sabrı var ise Note 3 ü bir gör derim ben.

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 çok büyük. En fazla 5'' olsun istiyorum. Xperia Z düşündüm ama onunda pil örü için yarım gün diyorlar o yüzden teredütte kaldım. Htc One ve Xperia Z arasında kalıyorum. Şuanda iphone 5 var açıkcası jailbreakte yaptım memnunum ama ciddi anlamda artık yenilik getirmeyen iphone modellerinden sıkıldım ki eski fanboylardan sayılırım.

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu söylediklerin içinde HTC One en mantıklısı gibi geldi. Henüz gelmedi ülkemize ama bir kaç güne satışa sunulacak.

One'ı öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 4 kullandım 2 yıl boyunca ve en sonunda dayanamayıp Lumia 920 ye geçmeye karar verdim. iPhone artık o kadar sıkmıştı ki dayanamadım ve değişikliğe WP8 den başlamak istedim. Bir şeyleri beklemek özellik olarak sabır gerektiriyor ancak benim işimi şu anda görüyor. Özgür Çetin'e katılıyorum HTC One iyi bir seçim olur bence denemelisin ben çok beğendim bu telefonu. Ayrıca estetik konusunda HTC gerçekten diğerlerinden farklı. Eşim One X kullanıyor oradan biliyorum :)

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 bence eskidi. Multimedya olarak kullanan bazı arkadaşlarım memnun kalmadı. One banada çok çekici geliyor ama xperianın suya dayanıklı olmasıda bi taraftan cezbediyor. Pil ömrü olarak One Xperiadan başarılı mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S4un yine kasa yapısı ve arayüz olarak beni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum daha çıkmamış olsa bile. Ayrıca telefonda çok fazla oyun oynayan biri değilim. Oyun performansı benim için 2. planda günlük kullanımda kasmasın yeterli benim için. Yani s4 16 çekirdek 2.6ghz çıksa bile beni etkilemez. Amoled ekranları etkileyici bulmuyorum Retinadan sonra. Yada günlük kullanımda yarım yamalak çalışan smart stay, direct call gibi özellikler çekici gelmiyor. O yüzden Note 2, S3, S4 seçeneklerim arasında değil ama Htc sense çok çekici geliyor ama kullandığım 3 Htc telefonda (HD2, Sensation XL, One X) pil ömrü konusunda sınıfta kaldı. Onenın pilide çıkmıyor, one x gibi bi performansı varsa bir kez daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ayrıca Onenin kamerası gerçekten başarılı mı orasıda belli değil. Ultrapixel yeni bi teknoloji sonuçta.

iPhone 4 kullandım 2 yıl boyunca ve en sonunda dayanamayıp Lumia 920 ye geçmeye karar verdim. iPhone artık o kadar sıkmıştı ki dayanamadım ve değişikliğe WP8 den başlamak istedim. Bir şeyleri beklemek özellik olarak sabır gerektiriyor ancak benim işimi şu anda görüyor. Özgür Çetin'e katılıyorum HTC One iyi bir seçim olur bence denemelisin ben çok beğendim bu telefonu. Ayrıca estetik konusunda HTC gerçekten diğerlerinden farklı. Eşim One X kullanıyor oradan biliyorum :)

Evet ama Htc One Kamerasıyla ve pil ömrüyle kafamda soru işareti bırakıyor.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 bence eskidi. Multimedya olarak kullanan bazı arkadaşlarım memnun kalmadı. One banada çok çekici geliyor ama xperianın suya dayanıklı olmasıda bi taraftan cezbediyor. Pil ömrü olarak One Xperiadan başarılı mı?

S4un yine kasa yapısı ve arayüz olarak beni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum daha çıkmamış olsa bile. Ayrıca telefonda çok fazla oyun oynayan biri değilim. Oyun performansı benim için 2. planda günlük kullanımda kasmasın yeterli benim için. Yani s4 16 çekirdek 2.6ghz çıksa bile beni etkilemez. Amoled ekranları etkileyici bulmuyorum Retinadan sonra. Yada günlük kullanımda yarım yamalak çalışan smart stay, direct call gibi özellikler çekici gelmiyor. O yüzden Note 2, S3, S4 seçeneklerim arasında değil ama Htc sense çok çekici geliyor ama kullandığım 3 Htc telefonda (HD2, Sensation XL, One X) pil ömrü konusunda sınıfta kaldı. Onenın pilide çıkmıyor, one x gibi bi performansı varsa bir kez daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ayrıca Onenin kamerası gerçekten başarılı mı orasıda belli değil. Ultrapixel yeni bi teknoloji sonuçta.

Evet ama Htc One Kamerasıyla ve pil ömrüyle kafamda soru işareti bırakıyor.

HTC ONE ın kamerasının çok iyi oldugunu bılmenı isterim Herseyin Megapixel den ibaret oldugunu sanıyorsan git bir Nokıa N8 ve One x in Çektigi Fotograflara bak Biri 12 MP Biri 8 MP One x ama Eze eze üstün Neden ? Çünkü HTC Nin Üst Seviye Telefonlarında İmage Sense Çipi Var Var!

Pil ömrü iyi gidecektir 28 Nanomertre İşlemci Var Ekranı 5 veya 5.5 inch degil 4.7 inch bu da pil ömrü konusunda avantaj saglar 2300 Miliamper batarya bence yeterlı gelecektir.

(Not:İPHONE 5 in var gereksizce gidip bence başka bir telefon alma Sarj sıkıntın varsa http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...lif-sarjli-kilif-sarjiniz-hic-bitmez-78482889 bunun gibi bir ürünle sıkıntını da gidere bilirsin.)

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5in pil ömrü yeterli oluyor benim için yanlızca artık işletim sistemi sıkıcı gelmeye başladı bana jailbreak yapmama rağmen. Xperia Z deki suya dayanıklılık gibi yada Htc deki sense gibi biraz daha etkileyici özellikler istiyorum. Hayır biliyorum kameranın MPden ibaret olmadığını yalnızca acaba gerçekten başarılı mı diye merak ediyorum. Xperia Zyi kullanan var mı? Pil ömrünü merak ediyorum. Yada Full HD ekranlar retina kadar etkileyici mi?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet Htc One şu an için en mantıklı seçimmiş gibi duruyor (Bende one X sahibiyim ve çok memnunum) fakat yinede S4'ü beklemeden karar verme derim.
Anladığım kadarıyla hali hazırda Iphone'un var yani çokta acelen yok.
Yinede son karar senin.

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle acelem yok. Ama S4 yine plastik kasayla çıkacak gibi geliyor o yüzden tercih edeceğimi sanmıyorum. Touchwiz arayüzü ve amoled ekranlarda çok hoşuma gitmiyor. Mesela one xin batarya ömrü sana yetiyor mu? Ben 1 ay kullandım, günde 2 kez fulluyordum yetmiyordu.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen nexus 4 e eski cihaz diyorsan diyecek sözüm yok,
hTC ONE güzel cihazkasa yapısı olsun ekran özellikleri olsun sana yakışır,
sen iyisi mi ONE al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sana özel telefon üretsinler yahu. ne kadarda çok şey istiyon.

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski dediğim piyasaya çıkalı oluyor baya. Bide ekran kalitesi benim için çok önemli. O yüzden 400ppi altında bi ekran düşünmüyorum. Sanırım bir kez daha Htc ye şans vereceğim umarım yine beni hayal kırıklığına uğratmaz. Ama Xperiayla havuzda çekimde yapmakta çok cazip geliyor. :/

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaliteli bi ekran kasa yapısı arayūz çok şey değil bence.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kaliteli bi ekran kasa yapısı arayūz çok şey değil bence.
Bir insan gözü maks. 330 ppı algılıyor ppı konusunda kafan rahat olsun ayrıca ekran çözünürlüğü 1080p olunca oyunlarda zorlama oluyor
Şuan Nexus 4 ün ekran özellikleri retina olarak tabir ediliyor ayrıca bazı test sonuçlarına göre iphone retina kavramını tam anlamıyla karşılamıyormuş.
Ama eğer arayüzde kullanışlılık istiyorsan TimeScape (sony) arayüzüne bir bak ben Nexus kullanmama rağmen Xperia rom kullaniyorum
Eğer Son yorumdaki gibi bir cihaz istiyorsan Xperia Z yi bekle 1 haftaya kadar geliyor.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
An itibariyle Dünya üzerinde ki en iyi telefon HTC One.Ama 8 gün sonra değişecek :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
LG Optimus G PRO ülkemize tahminen ne zaman gelir ?

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Özellikler artınca şarj konusunda 1 günün üstüne çıkan telefon zor buluncak. Birinden feragat edicez. Benim anlamadığım ram neyse de niye bu kadar işlemci gücünü arttırıyorlar. Program yazıp fotoşop mu kullanıcaz telefonlarda ?

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten oyunlar umrumda değil. iphone 5de de oyun oynamıyorum günlük kullanım öenmli benmim için insan gözü 330 ppi mı algılıyor? İmkansız ppi dedikleri şey görüntünün keskinliği ppi ne kadar artarsa pixelleri o kadar az görürüz iphone 326 ppi pixel sayabiliyorum eksik olan 4 ppi yüzünden mi? Hayır arayüz gerçekten çok önemli samsung asla almam eski apple fanboy olarak gidip damacana plastiğinden yapılan bi telefon almam asla :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar ne yazıkki telefon batarya miliamberleri Çooooooook geride. Full Hd bi telefona allah aşkına söyleyin 2300 miliamber dayanır mı??? Dayanmaz 1280-800 Çözünürlükteki HD bi telefona 2100 miliamber koyuluyor 1 gün bile zar zor tamamlanıyor , Full HD telefon malesef dayanmaz 4000 miliamber gerekıyor 1 tam gün kullanabilmek için bu 1 sene sonra 2 sene sonra olur ben onu bilemem , ama olması gereken şu anda bu. 2013 yılında 4000 miliamber istiyoruz note 3 te beklıyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu an One X'in pili iphone 4/5'ten iyi durumda.
Daha da başarılı olduğu düşünülürse HTC One'ın uygun olacağını düşünüyorum senin için.

mAh'ın ne olduğu ve pil teknolojisiyle ilgili de acayip şeyler yazılmış. Neyse. :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
samsung galaxy s4 al :D

BFG2KaaCAAMVcLJ.jpg

unheedful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahahah öldürseler almam iphonenu eleştirirdi hep samsung galaxy s3s gibi bi telefon çıkardı piyasaya görünümü s3e çok benzer yazılımsal yeniliklerle bi telefon geldi ki s3 zaten güncellenecek. One güzelde Xperia Zde kurcalıyor kafamı hala.