İphone'dan iyi anlayan ?

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İphone 4 4.3.3 JB kullanıcısıyım, JB yapmadan önce Gevey ile kullanıyordum, yani tel kilitli, ABD'den gelme, ama gevey hala takılı. 3-4 gün önce vodafone'dan turkcell'e geçiş talebi vermiştim, ve dün akşam onaylandı, belirtilen saatte Turkcell hattımı takmak isterken, İphone hattı görmemeye başladı. ''Ağ listesi yüklenemedi'', '' Sim kart takılı değil'' gibi uyarılar alıyorum,kaç kez tele restart çektim hatırlamıyorum bile,
başka telefona taktığımda hat çalışıyor onda bi problem yok. Gevey'le taktığımda hiç görünmüyor hat, normal olarak taktığımda ise sadece bir çizgi görünüyor ama ağ listesi yüklenemedi diyor ve hattı bulamıyor, umarım derdimi anlatabilmişimdir, lütfen yardım edin...

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
iphone 4.3.3 de biraz problem var gevey cok randumanlı çalışmıyor sürümü 4.1 e düşür daha stabil calısıyor

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ama telefon JB'li. telefonu 3 aydır gevey'le kullanıyordum, hattı değiştirdim taktım ve hat görünmüyor, gevey'den olacağını sanmıyorum...

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
bende jb li geveyli kullandım 4.3.3 de hep sorun vardı 4.1 de 20 sn de olan şey 4.3.3 de 5 10 dk surebiliyor telefona kac kez resetledim onu saymuıyorum.
ayrıca hattın ı takınca şifre sormasın pin kodunu iptal et.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
4.3.3'te iken gevey'le hiç bir sıkıntım yoktu benim, gayet güzel stabil çalışıyordu, hat şuanda takılı telefondan pin kodunu falan kaldırabiliyorum ama sadece 1 nokta var, çekmiyor telefon, vodafone'dan turkcelle geçince böyle oldu, geveyle taktığımda gevey uyarısı falanda vermiyor...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
geveyi ve sim kartı cihazın içinden çıkartın. ayarlar-genel-sıfırla bölümünden tüm ayarları sıfırlayın.
sonra sim kartı ve geveyi tekrar takın. sonrasında yapmanız gereken standart bir kaç işlem var gevey kullandığınız için. bu işlemleri yapın..

harbinur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun cozuldu mu ?

İphone 4 4.3.3 JB kullanıcısıyım, JB yapmadan önce Gevey ile kullanıyordum, yani tel kilitli, ABD'den gelme, ama gevey hala takılı. 3-4 gün önce vodafone'dan turkcell'e geçiş talebi vermiştim, ve dün akşam onaylandı, belirtilen saatte Turkcell hattımı takmak isterken, İphone hattı görmemeye başladı. ''Ağ listesi yüklenemedi'', '' Sim kart takılı değil'' gibi uyarılar alıyorum,kaç kez tele restart çektim hatırlamıyorum bile,
başka telefona taktığımda hat çalışıyor onda bi problem yok. Gevey'le taktığımda hiç görünmüyor hat, normal olarak taktığımda ise sadece bir çizgi görünüyor ama ağ listesi yüklenemedi diyor ve hattı bulamıyor, umarım derdimi anlatabilmişimdir, lütfen yardım edin...

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35

bende İphone 4 çakması var :D :D yan sanayi, markası FCXCE0682 bende her şeyi iyi çalışıyor gayet memnunum yani İphone 4`de ne varsa her türlü özelliği benim telefonda da var ama bir tek internette giremiyorum uğraşıyorum ama olmuyor ancak Wi Fi ile girebiliyorum. bu telefonu askerden teskereyi alırken bir telefon alıyım dedi 260 tl aldım her şey iyi gayet süper.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
bende İphone 4 çakması var :D :D yan sanayi, markası FCXCE0682 bende her şeyi iyi çalışıyor gayet memnunum yani İphone 4`de ne varsa her türlü özelliği benim telefonda da var ama bir tek internette giremiyorum uğraşıyorum ama olmuyor ancak Wi Fi ile girebiliyorum. bu telefonu askerden teskereyi alırken bir telefon alıyım dedi 260 tl aldım her şey iyi gayet süper.

appstore da vardır sende :))))