iPhone'dan gına geldi...

iPhone ile ilişki seviyeniz nedir?

• Kullanılan toplam oy
    14

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Gerekli gereksiz bir sürü iphone haberlerinden sıkıntı geldi.:uvv:..Bu forumda veya Türkiye'de kaç kişide iphone var bilmiyorum ama SDN'de kaç kişi var bunu öğrenmek istiyorum...:sweatdrop:

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
iPhone'dan gına geldiyse, sizi her gün yazdığımız diğer 65 habere alalım.

Bilmeyenlere hatırlatalım: Ana sayfada veya forumdaki haberlerden istediğinizi okuyup, istemediğinizi okumamakta tamamen serbestsiniz. Okumadığınız haberlerden sözlü yapmayı düşünmüyoruz. Bu nedenle gına gelen haberleri görmezden geldiğinizde, aslında hiçbir şey kaybetmediğinizi göreceksiniz. Zira biz işi gücü bırakıp iPhone'a abanmıyoruz, iPhone yazalım derken başka hiçbir haberden fedakarlık etmiyoruz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
iphone u konuşmadan olurmu :S
bende bu konunu başlığı neden iphone türkiye gelmedi olmalıydı

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iPhone'dan gına geldiyse, sizi her gün yazdığımız diğer 65 habere alalım.

Bilmeyenlere hatırlatalım: Ana sayfada veya forumdaki haberlerden istediğinizi okuyup, istemediğinizi okumamakta tamamen serbestsiniz. Okumadığınız haberlerden sözlü yapmayı düşünmüyoruz. Bu nedenle gına gelen haberleri görmezden geldiğinizde, aslında hiçbir şey kaybetmediğinizi göreceksiniz. Zira biz işi gücü bırakıp iPhone'a abanmıyoruz, iPhone yazalım derken başka hiçbir haberden fedakarlık etmiyoruz.

Diğer 65 haberi de okuyoruz tabii ki. Fakat Apple'ın her! hareketinin haber olması rahatsız edici

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
iphone sahibi degilim ama haberler ne olursa olsun devam etmesi taraftarıyım sonucta her ahberi zaman buldukca okuyorum bana bir zararı yok ..