arkadaşlar geçen gün iphone 4s 32gb almaya karar verdim ve daha sonra iphone 5 16gb'nin de iphone 4s 32 gb ile aynı fiyatta olduğunu öğrendim sonra kararsızlıkta kaldım hangisini alsam diye.iphone 5 yeni güncel bir bir telefon ios'un ios7 ios8 gibi gelecek sürümlerinde daha verimli olacağını düşünüyorum.ama aklımdada 16gb hafıza yeterli olacakmı diye şüphe düştü.ama 16gb hafızada az denilecek bir şey değil diğer telefonlara baktığınızda.ben çok müzik dinleyen biri değilim yolculuk felana çıkmadığım sürece şarkı dinlemem telefonda en fazla 30 müzik bulunur.fotoğraf videoda fazla çekmem en fazla 40 fotğraf 1 -2 video bulunur fazla olursada onları zamanında pc'ye aktarırım.sonra herkesin kullandığı skype ,facebook,wechat,QQ vs uygulamalar ve telefon için gerekli olan uygulamaları yüklerim ve telefonda en çokta oyun oynarım baya oyun indiririm ama grafikleri yüksek oyunlar genellikle paralı olduğundan yükses grafikli oyunlardan öyle 3-4 tane olur diğerleri küçük hacimli oyunlar olur sizce 16gb benim için yeterli olurmu iphone 5 16gb kullananlar örnekler vererek yardımcı olursa sevinirim sizce iphone5 16gb mi almalıyım iphone 4s 32 gb mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler yorumlarınız benim için çok önemli