Yakında™ne zaman çıkacak şu telefon türkiye de arkadaş
Fiyatlar çekilecek gibi duruyor apple durumu pek iyi değil
şekli değişti---- Mesajlar birleştirildi ----
Selamunaleyküm. Bundan önceki telefonunun marka ve modeli neydi? Şimdi iphone xs max kullanınca hayatında ne değişti? Cevaplarsan çok sevinirim
Siz neden ios işlemcisini tercih ediyorsunuz ona göre telefon alacağında bütçem 4000 tl bu arada ios işlemcili hangi telefonu önerirsiniz
Bence bu soruyu 2020 de sormak mantıklı çünkü2020 başı gibi iPhone geçmeyi düşünüyorum. X ve XS arasında gidip geliyorum. Gsmarena gibi yerlerde baktım bilhassa kamera olarak bu iki cihaz arasında ne fark var? 2020 de X alınır mı veya daha bütçe dostu olması sebebi ile 8 plus?
Yurtdışı alacağım X ve XS arasında 90€ fark var şuan. Muhtemelen burada yeni iPhone piyasaya çıkması ile düşecektir fiyatlar.Bence bu soruyu 2020 de sormak mantıklı çünkü
2-3 ayda çok şey değişiyor ben iPhone alanda Haziran’da iPhone 8 plus 256 GB 3900 e düşmüştü ama 3 ay sonra 64 GB a 5700 verdim yani fiyatlar bir anda yükselip düşebilir
iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın detaylı karşılaştırması Buradan XS, XS MAX, XR arasındaki farkı görebilirsiniz.bu ikisi arasnda camera farki varmidir.xs ile xs max arasnda sadece boyut farkı mı vardır
tamamdır teşekkurler.bunu bu sekilde okumuştum zateniPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın detaylı karşılaştırması Buradan XS, XS MAX, XR arasındaki farkı görebilirsiniz.
Forumda XS kullanan birisine rastlamadım fakat yukarıya bakılırsa @Special Forces kullanmış size yardımcı olabilir.tamamdır teşekkurler.bunu bu sekilde okumuştum zaten
ben deneyimlen arkadaşlar varmı diye sormak istedim)
saygılar
hala varmi acaba fotograf kalitesi nasılFiyatlar çekilecek gibi duruyor apple durumu pek iyi değil
teşekkur ederimForumda XS kullanan birisine rastlamadım fakat yukarıya bakılırsa @Special Forces kullanmış size yardımcı olabilir.