Pubg mobile oynuyorum canlı yayın yapmayı düşünüyorum video kaydı alıcam canlı yayında elgato olmayacak oyun performansı iyi olacak sizce hangisini almalıyım asus rog phone 2 mi yoksa iphone xs mi fiyatları dert etmeyin
İphone 11 e çıkamıyorum mlsf11 serisi al en iyi işlemci ve adam akıllı video edit vb. platformlar ios ta var .
Bu iki cihazdan birisini almaya karar verdimİphone 11 e çıkamıyorum mlsf
Xs zaten 11 fiyatında . 11 alİphone 11 e çıkamıyorum mlsf
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iki cihazdan birisini almaya karar verdim
Rog 2 nin 120 hz ekranı var ama xs de bu ekran kaç hertz biliyormusunuzRog 2. Fanla beraber geliyor mu bilmiyorum ama o fanı takınca telefon daha geç ısınıyor. Canlı yayın+pubg telefonu çok ısıtır ve çok batarya sömürür diye rog 2 diyorum.
Asıl performansta xs daha üstün ama bataryası da rog 2’ye göre çok düşük.
60hz ama dokunmatik yenilenmesi 120hz. Rog 2’nin dokunmatik yenilenmesi 240hz diye hatırlıyorumRog 2 nin 120 hz ekranı var ama xs de bu ekran kaç hertz biliyormusunuz
Yani donma kasma gibi sorunlar meydana gelmez değilmi asus rog phone da video kaydı veya canlı yayın yaptığımızda yoksa iphone xs demi daha iyi olur60hz ama dokunmatik yenilenmesi 120hz. Rog 2’nin dokunmatik yenilenmesi 240hz diye hatırlıyorum
Xs’in işlemci gücü daha iyi ama ısınınca performansı rog2’den daha erken düşer çünkü rog2 bir fan aksesuarı ile geliyor diye biliyorum. O fan işte çok ısınmayı geciktiriyor.Yani donma kasma gibi sorunlar meydana gelmez değilmi asus rog phone da video kaydı veya canlı yayın yaptığımızda yoksa iphone xs demi daha iyi olur
Teşekkürler aydınlattığınız içinXs’in işlemci gücü daha iyi ama ısınınca performansı rog2’den daha erken düşer çünkü rog2 bir fan aksesuarı ile geliyor diye biliyorum. O fan işte çok ısınmayı geciktiriyor.
İkisinde donma veya kasma olacağını sanmıyorum(canlı yayın belki donabilir ama internet hızı gibi diğer yollardan dolayı)
Ne demek. Yardım edebildiğime sevindimTeşekkürler aydınlattığınız için
xs al geç.Pubg mobile oynuyorum canlı yayın yapmayı düşünüyorum video kaydı alıcam canlı yayında elgato olmayacak oyun performansı iyi olacak sizce hangisini almalıyım asus rog phone 2 mi yoksa iphone xs mi fiyatları dert etmeyin