İphone xs mi asus rog phone 2 mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lewos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lewos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pubg mobile oynuyorum canlı yayın yapmayı düşünüyorum video kaydı alıcam canlı yayında elgato olmayacak oyun performansı iyi olacak sizce hangisini almalıyım asus rog phone 2 mi yoksa iphone xs mi fiyatları dert etmeyin

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
11 serisi al en iyi işlemci ve adam akıllı video edit vb. platformlar ios ta var .

Lewos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki cihazıda deneyimleyen varsa yazabilirmi acaba ona göre karar vercem

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Rog 2. Fanla beraber geliyor mu bilmiyorum ama o fanı takınca telefon daha geç ısınıyor. Canlı yayın+pubg telefonu çok ısıtır ve çok batarya sömürür diye rog 2 diyorum.

Asıl performansta xs daha üstün ama bataryası da rog 2’ye göre çok düşük.

Lewos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rog 2. Fanla beraber geliyor mu bilmiyorum ama o fanı takınca telefon daha geç ısınıyor. Canlı yayın+pubg telefonu çok ısıtır ve çok batarya sömürür diye rog 2 diyorum.

Asıl performansta xs daha üstün ama bataryası da rog 2’ye göre çok düşük.
Rog 2 nin 120 hz ekranı var ama xs de bu ekran kaç hertz biliyormusunuz

Lewos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
60hz ama dokunmatik yenilenmesi 120hz. Rog 2’nin dokunmatik yenilenmesi 240hz diye hatırlıyorum
Yani donma kasma gibi sorunlar meydana gelmez değilmi asus rog phone da video kaydı veya canlı yayın yaptığımızda yoksa iphone xs demi daha iyi olur

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Yani donma kasma gibi sorunlar meydana gelmez değilmi asus rog phone da video kaydı veya canlı yayın yaptığımızda yoksa iphone xs demi daha iyi olur
Xs’in işlemci gücü daha iyi ama ısınınca performansı rog2’den daha erken düşer çünkü rog2 bir fan aksesuarı ile geliyor diye biliyorum. O fan işte çok ısınmayı geciktiriyor.

İkisinde donma veya kasma olacağını sanmıyorum(canlı yayın belki donabilir ama internet hızı gibi diğer yollardan dolayı)

Lewos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xs’in işlemci gücü daha iyi ama ısınınca performansı rog2’den daha erken düşer çünkü rog2 bir fan aksesuarı ile geliyor diye biliyorum. O fan işte çok ısınmayı geciktiriyor.

İkisinde donma veya kasma olacağını sanmıyorum(canlı yayın belki donabilir ama internet hızı gibi diğer yollardan dolayı)
Teşekkürler aydınlattığınız için

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Oyun telefonlarına yönelmelisin rog phone 2 iyi olur ya da bu sene çıkan snapdragon 865 işlemcili oyun telefonlarına bakmanı öneririm

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Pubg mobile oynuyorum canlı yayın yapmayı düşünüyorum video kaydı alıcam canlı yayında elgato olmayacak oyun performansı iyi olacak sizce hangisini almalıyım asus rog phone 2 mi yoksa iphone xs mi fiyatları dert etmeyin
xs al geç.