selimaksungur1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 689
mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
Kamerada Se 2020 daha iyi ama Se 2020 nin ekranı 4,7 inç ve batarya performansı ortalama.Küçük ekran ve ortalama batarya performansı sorun değilse Se 2020 öneririm.mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
küçük ekran biraz sıkıntı hocam ya xr'a daha sıcak bakıyorum şu anlıkKamerada Se 2020 daha iyi ama Se 2020 nin ekranı 4,7 inç ve batarya performansı ortalama.Küçük ekran ve ortalama batarya performansı sorun değilse Se 2020 öneririm.
Se 2020 kamera olarak daha iyi ama arada çok büyük farklar yok.Büyük ekran beklentin olduğu için Xr almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.küçük ekran biraz sıkıntı hocam ya xr'a daha sıcak bakıyorum şu anlık
teşekkürler. iyi günlerSe 2020 kamera olarak daha iyi ama arada çok büyük farklar yok.Büyük ekran beklentin olduğu için Xr almanı tavsiye ederim.İyi forumlar.
Bence xr hersey icinmobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
Xr bütçeniz varsa 11küçük ekran biraz sıkıntı hocam ya xr'a daha sıcak bakıyorum şu anlık
rica ederimsağ olun dostlar
4 ay boyunca SE2020 kullanım tecrübelerime dayanarak, XR al.mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
İşlemci ve kamera da SE ama geri kalan konularda iPhone XR.mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam xr yerine artan parayla kulaklık ve hızlı şarj adaptör almayı planlıyorumXR dediklerinize bakılırsa sizin için iyi olacaktır ancak SE alıp aradaki fiyat farkına kulaklık,saat vs. alınabilir.
Kullanım aşırı yoğun olmadıkça SE'de çok kötü değil hani
neden? niçin memnun kalmadınız4 ay boyunca SE2020 kullanım tecrübelerime dayanarak, XR al.
xr düşünüyordum da sanırım se almaya karar verdim küçük ekran o kadar sorun olmaz gibi yıllarca s3 mini kullanmışlığım var zaten günde max. 1 saat bakarım pek etkilemez
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam xr yerine artan parayla kulaklık ve hızlı şarj adaptör almayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden? niçin memnun kalmadınız