iPhone XR vs iPhone SE 2020 arasında seçim

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
mobil oyun oynamam dizi vs. bilgisayar/televizyondan izlerim kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi
Kamerada Se 2020 daha iyi ama Se 2020 nin ekranı 4,7 inç ve batarya performansı ortalama.Küçük ekran ve ortalama batarya performansı sorun değilse Se 2020 öneririm.

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
Kamerada Se 2020 daha iyi ama Se 2020 nin ekranı 4,7 inç ve batarya performansı ortalama.Küçük ekran ve ortalama batarya performansı sorun değilse Se 2020 öneririm.
küçük ekran biraz sıkıntı hocam ya xr'a daha sıcak bakıyorum şu anlık

Reaksiyon puanı
6,371
Kamerada Se 2020 daha iyi ama aslında değil. Çok benzerler. Referans bir monitörden dikkatli bakmadığınız sürece çok fark var diyemezsiniz.

Ayrıca Se 2020'nin YOĞUN KULLANIM batarya performansı kötü. Normal kullanımı ortalama. Tüm testler ve kullanıcılar yoğun kullanımda 3 saat, normal kullanımda 6 saat dayandığını söylüyor.

Bu nedenlerden ötürü Xr öneririm. Ki kamerada beğenmediğiniz bir noktası olursa snapseed gibi şeyleri kullanarak düzeltebilirsiniz çok sıkıntısı olmaz.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
XR dediklerinize bakılırsa sizin için iyi olacaktır ancak SE alıp aradaki fiyat farkına kulaklık,saat vs. alınabilir.
Kullanım aşırı yoğun olmadıkça SE'de çok kötü değil hani

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
xr düşünüyordum da sanırım se almaya karar verdim küçük ekran o kadar sorun olmaz gibi yıllarca s3 mini kullanmışlığım var zaten günde max. 1 saat bakarım pek etkilemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

XR dediklerinize bakılırsa sizin için iyi olacaktır ancak SE alıp aradaki fiyat farkına kulaklık,saat vs. alınabilir.
Kullanım aşırı yoğun olmadıkça SE'de çok kötü değil hani
ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam xr yerine artan parayla kulaklık ve hızlı şarj adaptör almayı planlıyorum

4 ay boyunca SE2020 kullanım tecrübelerime dayanarak, XR al.
neden? niçin memnun kalmadınız

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
xr düşünüyordum da sanırım se almaya karar verdim küçük ekran o kadar sorun olmaz gibi yıllarca s3 mini kullanmışlığım var zaten günde max. 1 saat bakarım pek etkilemez

ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam xr yerine artan parayla kulaklık ve hızlı şarj adaptör almayı planlıyorum

neden? niçin memnun kalmadınız

Ayrıntılı anlattım.

TeknoÇocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Küçük ekran, 1 yıl daha performans, ortalama batarya, tek el kullanım rahatlığı:SE
Büyük ekran, çok iyi batarya:XR