iPhone XR, S10 Plus, iPhone 8 Plus - Hangisini almalıyım ?

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
sizce xr mi s10 plus mı yoksa 8plus artı earpods mu
bu fiyatlara telefon mu alinir git bilmem neden sunu al demeyin

Ben ios istiyorum daha once kullanmadim ama s10plus da hosuma gitti ekran falan onemli degil
S10 plusda kamerada bazi ozellikleri ayni.anda yapamiyormus ona kafam takildi ve samsung diye
Xr tek eksigi tek kamera olmasi bana gore
8 plus tasarimi falan kotu ama yaninda earpods alabilirim bide 8plus kaç yil daha idare bilmiyorum
Xs al diceksiniz biliyorum ama bana kucuk geldi bastan soyliyim

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
XR al yanına da Xiaomi ya da QCY'nin tam kablosuz kulaklıklarından bir tane al ben 120 liraya t2c almıştım aşırı memnunum. Bence XR+100-150 lira civarlarında kulaklık

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
XR al yanına da Xiaomi ya da QCY'nin tam kablosuz kulaklıklarından bir tane al ben 120 liraya t2c almıştım aşırı memnunum. Bence XR+100-150 lira civarlarında kulaklık
bende xr dusunuyorum zaten peki bu kulakliklar iphoneda iyi calisiyor mu

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Ben ios istiyorum daha once kullanmadim ama s10plus da hosuma gitti ekran falan onemli degil
S10 plusda kamerada bazi ozellikleri ayni.anda yapamiyormus ona kafam takildi ve samsung diye
8 plus tasarimi falan kotu ama yaninda earpods alabilirim bide 8plus kaç yil daha idare bilmiyorum
Öncelikle ios mu android mi ? Cevabìn android se S10 plus al.Cevabìn ios sa 8plus ı kafadan ele.2,5 yaşında, tasarımı ve içindeki teknoloji eski bi cihaz.Xr aynı iphone 11 gibi tuğlayı andìran bi tasarìma sahip,iphone kalitesine yakìşmayan bi cihaz.ios için ya xs al yada bütçeyi zorla 11pro al.

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
kullanıyorum ve gayet iyi. XR da S10+ da kullandım ikisi hakkında da soru sorabilirsiniz.
S10 un pili bir gunu cikaramiyomus siz kac saat ekran suresi aliyodunuz ve s10 da iphonedo kanalinda incelemesinde arka kamerada bazi ozellikleri ayni anda calistiramiyomus problem olurmu diye
Xr icinde ekran kotu tamam ama abartiyolar gibi geliyor size gore nasil ve tek kamera iyi is cikartiyomu ve siz olsaniz su anda hangisinden daha memnun kaldınız su anda ikisinden hangisini kullaniyorsunuz

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
S10 kullanan arkadaşımdan biliyorum oyun oynarsan 1 gün çıkartmaz. Pil konusunda Xr güzel bir cihaz. Ekranı LCD olduğu için ve yeni nesil işlemcisi sayesinde çok az güç tüketiyor.

Kamera olarak da aklında kuşu olmazsın XR fotoğraf ve özellikle video konusunda çok başarılı. Tek eksisi portre modunda sadece insanları çekiyor. Nesnelerin portresini çekemiyorsun.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
S10 un pili bir gunu cikaramiyomus siz kac saat ekran suresi aliyodunuz ve s10 da iphonedo kanalinda incelemesinde arka kamerada bazi ozellikleri ayni anda calistiramiyomus problem olurmu diye
Xr icinde ekran kotu tamam ama abartiyolar gibi geliyor size gore nasil ve tek kamera iyi is cikartiyomu ve siz olsaniz su anda hangisinden daha memnun kaldınız su anda ikisinden hangisini kullaniyorsunuz
Şu anda iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. Ekran konusunda XR'da sıkıntınız olmasın. Tek kamera çok iyi iş çıkarıyor sadece nesnelerin portresini çekemiyorsunuz. S10+ arka kamerası videoda sadece ana kamerayla çekebiliyor ve yakınlaştırma yaparken arada takılabiliyor. XR'da böyle bir durum yok ek olarak XR'da OIS açık ve yakınlaştırma yapabiliyorsanız ama S10+'da sabitleyici açınca yakınlaştırma yapamıyorsunuz. S10+'da 5-6 saat ekran açık alıyordum bir çok şey kapalı olmasına rağmen. Belki bemim telefonumda sorun vardır bilmem. Garanti konusunda kesinlikle Apple daha başarılı. 5 yıl güncelleme alması da cabası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. Ekran konusunda XR'da sıkıntınız olmasın. Tek kamera çok iyi iş çıkarıyor sadece nesnelerin portresini çekemiyorsunuz. S10+ arka kamerası videoda sadece ana kamerayla çekebiliyor ve yakınlaştırma yaparken arada takılabiliyor. XR'da böyle bir durum yok ek olarak XR'da OIS açık ve yakınlaştırma yapabiliyorsanız ama S10+'da sabitleyici açınca yakınlaştırma yapamıyorsunuz. S10+'da 5-6 saat ekran açık alıyordum bir çok şey kapalı olmasına rağmen. Belki bemim telefonumda sorun vardır bilmem. Garanti konusunda kesinlikle Apple daha başarılı. 5 yıl güncelleme alması da cabası.
Ama XR alacaksanız ve uzun süre kullanacaksanız 128GB tavsiye ederim

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35

Ama XR alacaksanız ve uzun süre kullanacaksanız 128GB tavsiye ederim
Hangisinden daha memnun kaldiniz sevip sevmediginiz ozellikleri nelerdi

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Hangisinden daha memnun kaldiniz sevip sevmediginiz ozellikleri nelerdi
Ya s10+'ın bataryasından memnun kalmadım. Android'i pek sevmiyorum. Video kalitesi pek iyi değildi XR ile kıyaslanınca. XR'ın da şarj adaptörü 5w olduğu için telefonun şarjının dolması uzun sürüyor. Geniş açı ve gece modu yok kamerada. Benim kendi sorunlarım bunlardı.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Şu kıyaslama S10 plusa yapılan bi hakarettir.

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Şu kıyaslama S10 plusa yapılan bi hakarettir.
Xr 5900 lira s10+ 6100 fiyatlari yakin nesi hosuna gitmedi ozellikeride yakin ben buraya iphone 11 yada 11 pro koysam bile s10 alor dersin

Ya s10+'ın bataryasından memnun kalmadım. Android'i pek sevmiyorum. Video kalitesi pek iyi değildi XR ile kıyaslanınca. XR'ın da şarj adaptörü 5w olduğu için telefonun şarjının dolması uzun sürüyor. Geniş açı ve gece modu yok kamerada. Benim kendi sorunlarım bunlardı.
Tesekkur ederim

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Xr 5900 lira s10+ 6100 fiyatlari yakin nesi hosuna gitmedi ozellikeride yakin ben buraya iphone 11 yada 11 pro koysam bile s10 alor dersin

Tesekkur ederim
11 le kıyaslarsam yine s10+ derim o leş ekran ve çerçeveler olduğu sürece 11 e bakmam 11 pro desen o fiyata s20+ var onu alırım

MuhammedAli07

Asistan
Reaksiyon puanı
48

S10+ ya da s20 manuel kamera var QHD+ Ekran

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
S10+ ya da s20 manuel kamera var QHD+ Ekran
QHD ekran olsa da kim kullanıyor? Zaten fabrika FHD+ çözünürlüğünde standart yolluyor cihazı istersen ayarlardan değiştiriyorsun. Cihaz FHD+ da iyi bir pil ömrü sunamazken QHD daha fazla güç tüketiyor.

XR almanı öneririm bu arada. Çerçevesi kalınmış oymuş buymuş bunlar forumlarda yerden yere vurulan şeyler ama kullanımda herhangi bir eksisi yok çerçeve olmasının. Ayrıca ekranı için şüphelenme ekranı başarılı.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Gerçekten şaka gibi insansınız siz ya demekki xr s10+ dan daha iyi bi telefonmuş vay be samsung telefon üretmeyi bıraksın bence ...

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,454
QHD ekran olsa da kim kullanıyor? Zaten fabrika FHD+ çözünürlüğünde standart yolluyor cihazı istersen ayarlardan değiştiriyorsun. Cihaz FHD+ da iyi bir pil ömrü sunamazken QHD daha fazla güç tüketiyor.

XR almanı öneririm bu arada. Çerçevesi kalınmış oymuş buymuş bunlar forumlarda yerden yere vurulan şeyler ama kullanımda herhangi bir eksisi yok çerçeve olmasının. Ayrıca ekranı için şüphelenme ekranı başarılı.

Samsung Galaxy S9+ WQHD+ 2960*1440 ekran çözünürlüğünde kullanıyorum, bu çözünürlükte kullanan sayısı oldukça az.
Samsung Galaxy S10+ alınmasını tavsiye ederim :)

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Samsung Galaxy S9+ WQHD+ 2960*1440 ekran çözünürlüğünde kullanıyorum, bu çözünürlükte kullanan sayısı oldukça az.
Samsung Galaxy S10+ alınmasını tavsiye ederim :)
Biliyorum S9+ bende kullandım ve o çözünürlüğe alınca en fazla 3 buçuk 4 saat ekran süresi veriyordu. Zaten satma sebebim buydu cihazı. Samsunglar günlük kullanımda pili idareli kullanamıyor.

Candiyebiri

Asistan
Reaksiyon puanı
35

Ben de oyle düşünüyorum

Gerçekten şaka gibi insansınız siz ya demekki xr s10+ dan daha iyi bi telefonmuş vay be samsung telefon üretmeyi bıraksın bence ...
Karsilastirip aradaki ucurumu aciklar misin merak ettim ben baska telefonami bakiyorum

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Ben de oyle düşünüyorum

Karsilastirip aradaki ucurumu aciklar misin merak ettim ben baska telefonami bakiyorum
Ekran batarya ön ve arka kamera gece çekimi düzgün çalışan portre modu geniş açılı kamera daha modern tasarım daha devam edeyimmi

Reaksiyon puanı
892
s10 plus ile xr kıyaslanamaz.
xr alacak almasın yarım iphone.
tek kameralı telefon kaldı mı ya günümüzde?
iphone 11 öneririm geliştirilmiş xr ki onun da bazı özellikleri s10 plusın altında yani.