Qualcomm'dan hic beklemezdimS21 e lafım yok ama S22 plus alırsan işlemciden dolayı saç baş yolarsın.8 gen 1 Samsung yapımı rezil bir işlemci.Hem çok ısınıyor hemde aşırı pil tüketiyor.
Qualcomm'dan hic beklemezdimS21 e lafım yok ama S22 plus alırsan işlemciden dolayı saç baş yolarsın.8 gen 1 Samsung yapımı rezil bir işlemci.Hem çok ısınıyor hemde aşırı pil tüketiyor.
Qualcomm'dan hic beklemezdim
Qualcomm değil işlemciyi yapan Samsung suçlu.Qualcomm'dan hic beklemezdim
S21 fe uzun yıllar kullanacam samsung s22 ile iphone 14 ile ciddi çuvalladılar.
Xiaomi bir atak yapıp 12 laica serisini uygun fiyat politikası ile getirip miui 14 e sağlam ayar çekerse yerini sağlamlaştırır, diğer Çinliler zaten fos
Sd sd diye tutturdu Türk milleti samsungta exynos 2200 yerine alın size sd dedi ?S22'nin başarısız olmasının tek sebebi 8 Gen 1'li modelidir.
Ekonomi acil düzelmeli, hiç yoksa 2020 zamanına dönmeli çekilmiyor artıkUygun fiyat isini unutun artik herhangi bir amiral gemisi icin. Bu ekonomi ile bu ulkeye uygun elektronik cihaz gelmez artik.
Ona bakarsak Exynos da Samsung üretiyor hocamQualcomm değil işlemciyi yapan Samsung suçlu.
Hocam o 3. Parti uygulamalarda oluyormuş ve donanımsal bir problem değilmiş. Api’dan kaynaklanıyor 1 hafta sonra güncelleme ile düzeltilecek diyor Apple.Katılıyorum.14 Pro kamerasında tuhaf sesler çıkıyormuş.Apple da Samsung gibi saçmalamaya başladı.
Tek sorun bu olsa haklısın.Bazı serilerde Dinamik adanın olduğu bölümde çatlama olduğu söyleniyor.Arkadaki lenslerin en ufak darbede zarar gördüğü iddia ediliyor.Şu aşamada 14 Pro yada 14 Pro max almaya mesafeliyim.Yaza doğru sorunlar düzeltilirse olabilir.Hocam o 3. Parti uygulamalarda oluyormuş ve donanımsal bir problem değilmiş. Api’dan kaynaklanıyor 1 hafta sonra güncelleme ile düzeltilecek diyor Apple.