Arkadaşlar xr telefonumun kamerasi çok iyi lens de çizik dahi Yok ama video da dahil ışıkta bazı noktalar çıkıyor telefonu oynatınca o ekrandaki ışıklar da oynuyor ve bu kameraya ışık vurduğunda meydana geliyor sebebi nedir sizce ?
Anladım araştırdım da sıfır iPhone 11 de de bu sorun varmış kronik galiba garantisi 1 ay önce bitti yaabilindik bi telefoncuya götür sanırım elden yapılcak bişey değil ama bekle daha yanıt gelir
Garantisi 1 ay önce bitti ? ve ben bunu yeni fark ettimİnternetten ulaş firmaya. Başka cihazla sıfırla değiştirirler belki.
Apple bu konularda sağlam hani
Olsun. Sen yinede şansını dene. Adamlara söyle Telefonu aldığımdan böyle artık canımı sıkmaya başladı. Fabrikasyon hatalı deGarantisi 1 ay önce bitti ? ve ben bunu yeni fark ettim
Anladım çok teşekkür ederimKarşıdan araç geliyor. Onun farının ışığı merceğe çarpınca ışık kırılıyor o tarz şekiller çıkıyor. Bu kronik bir sorun değil hatta sorun değil. Telefonu güneşe tuttuğunda da bu tarz ışık kırılmaları olur.
Hocam aldığınızdan beri sorun arıyorsunuz telefonunuzda. Sorun yok cihazınızda kullanın işte hata aradıyıp dururken moraliniz bozulurAnladım çok teşekkür ederim
Valla haklısınız ya ne diyeceğim bilemedim yine de teşekkür ederimHocam aldığınızdan beri sorun arıyorsunuz telefonunuzda. Sorun yok cihazınızda kullanın işte hata aradıyıp dururken moraliniz bozulur![]()