İPhone XR almaya değer mi ?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Çalış kardeş dersine çalış başka şansın yok haberin olsun şans derken hayatını kurtarmak için başka şansın yok bu gün hevesin yoktur yarın neyin ne olduğunu görünce pişman olup heves etmeye kalktığında kimse sana bu şansı bir daha vermeyecek. Hayat bir koşturmaca bunu alamazsan üni'de bir şeyler kapamazsan ve o aralıkta bir meslek edinmeye çalışmazsan hayat yutar seni ciddiyim beni anla. Hayatı takmayan amelelikte yaparım diyen tiplerdensen kafana göre takıl ama ben sana kendin için bir şeyler yapmanı tavsiye ederim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Çalış kardeş dersine çalış başka şansın yok haberin olsun şans derken hayatını kurtarmak için başka şansın yok bu gün hevesin yoktur yarın neyin ne olduğunu görünce pişman olup heves etmeye kalktığında kimse sana bu şansı bir daha vermeyecek. Hayat bir koşturmaca bunu alamazsan üni'de bir şeyler kapamazsan ve o aralıkta bir meslek edinmeye çalışmazsan hayat yutar seni ciddiyim beni anla. Hayatı takmayan amelelikte yaparım diyen tiplerdensen kafana göre takıl ama ben sana kendin için bir şeyler yapmanı tavsiye ederim.
Ben ameliliği zaten yazin yapiyorum ama bunu hayatim boyunca yapmak istemiyorum

AloneDarker

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Ben olsam bu şartlarda iPhone'un para vermem hele ki note 9 gibi bir cihaz varken maalesef xr note 9 un rakibi değil

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375

Dostum anlatmak istediğimde bu çalış kendini gaza getir alıştır arada bir insan içine çık dolaş hava al kendine gel yani o düzeni oturt vücut zindeliğini yakala kendinden umudu kesmeden ufaktan çabala umutsuzluğa kapılırsan beynine kötü bir bildirim vermiş oluyorsun kendini kilitleme 3 ay çalışmak iyidir aslında ne güzel vücudunu çalıştıracaksın açılacak zihnin açılacak, yaşadığın tecrübe seni çalışmaya sürükleyecek bardağın dolu tarafından bak pozitif düşünmeye çalış, böylelikle hayatı sevip motive olursun. Birde benden sana bir abi tavsiyesi o yaşlar tam hata yaşı kendini salma basit şeylerle bu seni sigara ve başka şeyler kullanmaya itebilir bunu hariçden dedim ben çekiyorum yani aklın başında olsun.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ayrıca yazın redmi note 7pro filan çıkar uygun fiyatlı güzel android kalan parayı ye, iç, gez, toz anlatabildim mi? ;) Bu cihaz seni 3/4 yıl rahat görür.

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben olsam bu şartlarda iPhone'un para vermem hele ki note 9 gibi bir cihaz varken maalesef xr note 9 un rakibi değil
Ben xr'dan vazgectim bari 2.el temiz 8 alayim dedim ondan da bataryasi yuzunden vazgectim oneplus 6t veya iphone 8 plus bu ikisi arasinda gidip geliyorum bakalim zaman neyi gösterecek zaten şuanda alacak durumum yok yazı bekliyorum

vasadd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende en son 5sdeydim. Sonra Xiaomi aldım o zamanlar a1 son modeliydi. Şimde de huawei e geçtim. Xr yerine Huawei'in modellerine yönelmenizi tavsiye ederim. 5s'i çok severdim ama diğer üst modellerinde aynı hazzı yaşayamadım o dönemden sonra

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
XR'dan va
bende en son 5sdeydim. Sonra Xiaomi aldım o zamanlar a1 son modeliydi. Şimde de huawei e geçtim. Xr yerine Huawei'in modellerine yönelmenizi tavsiye ederim. 5s'i çok severdim ama diğer üst modellerinde aynı hazzı yaşayamadım o dönemden sonra
XR'dan vazgectim cunku fiyatini haketmiyor 2.el temiz 8 alayim bari dedim 1 sene sonra bataryasi beni üzer diye vazgectim 3 cihaz arasinda kaldim oneplus 6t xiaomi redmi note 7 ve iphone 8 plus bu arada 5s'ten gercekten gına geldi telefon elimde patlar diye son guncellemeyi yapmadim 10.3.5 surumunde birakarak iyi bir hamle yaptigimi dusunuyorum ama bazen tel sapitiyor ozellikle klavyede ekranda cok kucuk geliyor buyuk ekran istiyorum artik ama phablet istemiyorum nasil anlatsam buyuk olacak ama tek elde kullanilabilecek bisi istiyorum ornegin s9 hafiza da cok önemli xiaomi de guzel samsung yerine onu tercih ederim ama oneplus 6t'nin arayuzu daha cok hosuma gidiyor

AloneDarker

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Eğer çok fazla iPhone sevdalısı değilseniz daha az para vererek daha iyi şeyler alınır mesela ben şu zamanda alacak olsam mı 8 Explorer edition alırdım 845 ve 8 GB ram barındırıyor içerisinde

vasadd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XR'dan va

XR'dan vazgectim cunku fiyatini haketmiyor 2.el temiz 8 alayim bari dedim 1 sene sonra bataryasi beni üzer diye vazgectim 3 cihaz arasinda kaldim oneplus 6t xiaomi redmi note 7 ve iphone 8 plus bu arada 5s'ten gercekten gına geldi telefon elimde patlar diye son guncellemeyi yapmadim 10.3.5 surumunde birakarak iyi bir hamle yaptigimi dusunuyorum ama bazen tel sapitiyor ozellikle klavyede ekranda cok kucuk geliyor buyuk ekran istiyorum artik ama phablet istemiyorum nasil anlatsam buyuk olacak ama tek elde kullanilabilecek bisi istiyorum ornegin s9 hafiza da cok önemli xiaomi de guzel samsung yerine onu tercih ederim ama oneplus 6t'nin arayuzu daha cok hosuma gidiyor
Xiaomi a1 ilk çıktığı hafta aldım o zaman trde hepsiburada gibi yerlerde bile daha satışa sunulmamıştı. Bu sabaha kadar da a1 kullanıyordum 5sden sonra mi ile devam ettim. Hemen hemen her telefonunu detaylı inceleme fırsatım oldu kullanım tecrübem oldu ayrıca masa lambası çantası kulaklığı powerbanki aklınıza ne gelirse mi ürünlerinin %90 ını kullandım. Fiyat performans açısından gerçekten iyi ama özellikler açısından biraz geride kaldığını düşünüyordum. Bu gün Huawei aldım ve iPhone kullandığım dönemlerdeki gibi özel hissettirdi beni. Gerçekten efsane. Bir incelemenizi tavsiye ederim. Bütçe nedeniyle mate 20 lite aldım 20 pro da çok hoşuma gidiyordu ama daha birçok efsane özellikler sunan modeller çıkarttılar son dönemlerde yaşadıkları çıkışları görüyorsunuzdur. İphone artık üzerine birşeyler eklemiyor bence aa alınması vay anasını teknoloji denilecek yenilikler yok iPhoneda. Bilgisayarım macbook uzun süre iPhone kullandım ve apple markasını seviyorum ama iPhone artık bu fiyatlara göre alınmaz diye düşünüyorum. Bana soracak olursanız Huawei Xiaomi iPhone olarak listelerim alacaklarım listesini şuan için. Xiaomi yi ikinci sıraya koymam fiyat performans sebebi tabikide :)

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
Sahibinden’de A2105 diye arat, Avrupa model iPhone Xr’lar çıkıyor Türkiyede 1 yıl garantisi oluyor 4-4500tl civarı oluyor, 0 genelde. Bakmanı öneririm

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Eğer çok fazla iPhone sevdalısı değilseniz daha az para vererek daha iyi şeyler alınır mesela ben şu zamanda alacak olsam mı 8 Explorer edition alırdım 845 ve 8 GB ram barındırıyor içerisinde
Redmi Note 7'ye karar verdim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sahibinden’de A2105 diye arat, Avrupa model iPhone Xr’lar çıkıyor Türkiyede 1 yıl garantisi oluyor 4-4500tl civarı oluyor, 0 genelde. Bakmanı öneririm
Bu aralar Xiaomi Redmi Note 7 modeline sardım yazın onu almayi planliyorum

Son düzenleme:

torben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bana soracak olursanız gereksiz bir şekilde pahalı. Daha uygun fiyata, performans açısından daha iyi telefonlar bulabilirsiniz

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bu aralar Xiaomi Redmi
Bana soracak olursanız gereksiz bir şekilde pahalı. Daha uygun fiyata, performans açısından daha iyi telefonlar bulabilirsiniz
buldum bile
Son 2 gündür Redmi Note 7'ye sardım cihaz bana kendini sevdirdi hele bir yaz gelsin o telefonu almak istiyorum

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben kararımı verdim beyler Xiaomi MI9 SE almaya karar verdim bu saatten sonra İPhone alınmaz hele Türkiye'den asla

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Şimdiden hayırlı olsun :)
Eyvallah kardeş yalnız şöyle bir durum var benim bu telefonu temmuzdan önce almama imkan yok marttaki sseçimler doları etkilemezse uygun fiyata almak istiyorum max 3000 tl bütçe ayırabilirim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
k20 belki uygun fiyattan gelebilirdi ama :( hemen uygun olmazda ama beklemeye değer bende onu düşünüyorum.
k20'nin uygun fiyata geleceği yok usta fiyatı 270 dolar bize gelişi 3000 üzeri eğer tr fiyatı bu şekilde olursa alamam bütçem 2000 tl çok fazla zorlayamıyorum malesef ve bir telefona çok fazla para vermek istemiyorum

Son düzenleme:

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
k20'nin uygun fiyata geleceği yok usta fiyatı 270 dolar bize gelişi 3000 üzeri eğer tr fiyatı bu şekilde olursa alamam bütçem 2000 tl çok fazla zorlayamıyorum malesef bir de çok fazla telefona çok fazla para vermek istemiyorum

Anladım hayırlı olsun o zaman ama redmi note 7'de güzel aradaki fark biraz pubg filan oynarken görülür onlarda önemli değil kesinlikle hayırlı olsun size. :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Anladım hayırlı olsun o zaman ama redmi note 7'de güzel aradaki fark biraz pubg filan oynarken görülür onlarda önemli değil kesinlikle hayırlı olsun size. :)
telefonda oyun oynayan biri değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

k20 hele bir gelsin fiyatı belli olsun o zaman değer mi değmez mi anlarız

Son düzenleme:

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
8plus yada 8 alınır mı.pazartesi alıcam.s10 da var aklımda ama.mesela s10 lar çıkınca s9plus ksmaya başladı bataryası zaten sorunluydu.kamera ve video açısından çok iyi o yüzden almak istiyorum zaten ama bu yönü tedirgin ediyo.seneye s11ler çıkınca aynı olur herhalde durum.bütçem max 4600.4 aylık 8 plus 4500 tl onu alıcam galiba .birde ilk defa ios kullanıcam 8 plusın eksileri nedir acaba.birde 0 iphone 8mi daha iyi yoksa 4aylık 8plus mı.ikiside 4500 tl.benim için önemli olan kamera ve işlemci.4aylık 8plus güvenilir faturası falan herşeyi var temiz

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
8plus yada 8 alınır mı.pazartesi alıcam.s10 da var aklımda ama.mesela s10 lar çıkınca s9plus ksmaya başladı bataryası zaten sorunluydu.kamera ve video açısından çok iyi o yüzden almak istiyorum zaten ama bu yönü tedirgin ediyo.seneye s11ler çıkınca aynı olur herhalde durum.bütçem max 4600.4 aylık 8 plus 4500 tl onu alıcam galiba .birde ilk defa ios kullanıcam 8 plusın eksileri nedir acaba.birde 0 iphone 8mi daha iyi yoksa 4aylık 8plus mı.ikiside 4500 tl.benim için önemli olan kamera ve işlemci.4aylık 8plus güvenilir faturası falan herşeyi var temiz
bu saatten sonra İPhone alınmaz bütçen de belli o paraya Galaxy S10 Xiaomi Mİ9 Huawei P30 gibi cihazlar alabilirsin İPhone diye tutturma
İPhone ülkemize uygun bir telefon değil artık şunu kabullen bütçe sıkıntın yoksa XS alabilirsin ama yoksa almak için bütçeni zorlama

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
bu saatten sonra İPhone alınmaz bütçen de belli o paraya Galaxy S10 Xiaomi Mİ9 Huawei P30 gibi cihazlar alabilirsin İPhone diye tutturma
İPhone ülkemize uygun bir telefon değil artık şunu kabullen bütçe sıkıntın yoksa XS alabilirsin ama yoksa almak için bütçeni zorlama
s9 da olduğu gibi s11 çıkınca s10 kasar mı