iPhone X? Note 8? iPhone 8 Plus?

emreptk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce samsung kullandım şu an lg kullanıyorum ve yeni telefon almayı düşünüyorum.
Daha önce iphone hiç kullanmadım ve tamamen işletim sistemi endeksli iphone almayı düşünüyorum.
iphone x için ayıracak bütçem var ancak yinede bir telefona 6099tl iyi düşünmek gerek.
birkaç gün önce medimarktte note8 4200 liraya düşmüştü?
ne dersiniz? androidden devam mı? (ki 4200 gibi uygun fiyatıda düşünmek lazım)
ya da çok parada olsa iphone x? veya iphone olsun ama çokta pahalı olmasın iphone 8 plus?

değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Özellikle hem ios hem android kullanmış olanlar.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Note 8. Şuan ios11 den dolayı ip8 plus kullan arkadaşım telefonun donduğunu real racing de takılmalar olduğunu instagrama girerken beyaz ekranda kalması gibi sorunları olduğunu söylüyor. Note 8 her türlü tasarım kamera kalem vs. her türlü.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
iPhone X ya da 8 Plus. Hem android hem iOS telefon kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hahaha tofaş mış. Huawei en çok satan markalardan. En beğenilen arka kamera, MPU işlemci var. Onlar bmw mercedes ise mate 10 pro jaguar
Yav hehe apple ve samsung varken Huawei alınmaz biyerde iphone x biyerde note 8 var güldürme bizi en çok satması en iyi olduğu anlamına gelmez o satan telefonlar alt segment telefonları.Görende diğerlerinin kamerasını çöp zannedecek.A11 bionic ve snapdragon 835 varken kirin 970 bi halt edemez.Jaguar:D:D:D

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Yav hehe apple ve samsung varken Huawei alınmaz biyerde iphone x biyerde note 8 var güldürme bizi en çok satması en iyi olduğu anlamına gelmez o satan telefonlar alt segment telefonları.Görende diğerlerinin kamerasını çöp zannedecek.A11 bionic ve snapdragon 835 varken kirin 970 bi halt edemez.Jaguar:D:D:D
Huawei midir nedir telefon diye ovme bana kalas gibi telefonlar
Shiftdelete.net in mate 10 pro incelemesini izle karar ver. Note 8 kalas bu arada

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Shiftdelete.net in mate 10 pro incelemesini izle karar ver. Note 8 kalas bu arada
Note 8 kalas hahahah en iyi tasarıma sahip olan bi cihaz huawei böyle bi tasarım çıkarsın ondan sonra konuşalım sende note 8 ukt sini bi izle kendi sınıfında rakipsiz bi cihazı sen gidip mate 10 denen cihazla karşılaştırıyosun daha dün adı sanı duyulmayan bi markayı note serisiyle kıyaslamak içler acısı bi durum

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
İphone X i kafadan ele kardeş. O telefon daha piyasaya sürülmeden bir sürü sorun çıktı. İphone 8 Plus veya Note 8 arasında tercih yapmak gerek. Ben İphone 8 Plus öneririm.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
İphone X i kafadan ele kardeş. O telefon daha piyasaya sürülmeden bir sürü sorun çıktı. İphone 8 Plus veya Note 8 arasında tercih yapmak gerek. Ben İphone 8 Plus öneririm.
Apple bu sene iphone x i çıkarmayacaktı seneye hem iphone x hem de plus modelini çıkaracaktı gördüğüm haberlerin yarısından çoğu iphone x de şu sorun var ama 8 plusla ilgili herhangi bi sorun duymadım her ne kadar 4 yıldır aynı tasarımla çıkmış olsada bu iyi bişey apple için yenilik olmadığı için sorun çıkma ihtimali yok gibi bişey iphone x de yenilikler peş peşe gelince tökezlediler

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Note 8 kalas hahahah en iyi tasarıma sahip olan bi cihaz huawei böyle bi tasarım çıkarsın ondan sonra konuşalım sende note 8 ukt sini bi izle kendi sınıfında rakipsiz bi cihazı sen gidip mate 10 denen cihazla karşılaştırıyosun daha dün adı sanı duyulmayan bi markayı note serisiyle kıyaslamak içler acısı bi durum
Note 8 eline aldınn mı köşeli ekranı var rahat kullanılmıyor. Özellik full olabilir ama kalas. Bu arada mate 10 pro çıkana kadar en iyisi oydu

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 8 eline aldınn mı köşeli ekranı var rahat kullanılmıyor. Özellik full olabilir ama kalas. Bu arada mate 10 pro çıkana kadar en iyisi oydu
Merak etme tam 5 defa telefonu incelemeye gittim teknosaya tutuşu çok rahat müthiş bi tasarımı var yav sesli gülmek istiyorum mate 10 pro gelene kadar en iyisiymiş :D:D:D:D:D:D:D

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Huawei kullanmayan rahatlığı bilmez. Sadece inceleme izle
Mate 8 'le p10 u uzun süre deneyimleme fırsatım oldu kötü demek haksızlık olur ama el vicdan be kardeşim note 8 diyoruz note 5 kullanmıştım ondaki kullanım rahatlığı ne p10 da ne mate 8 de var note 5 diyorum sen düşün artık hayatında note serisi kullansaydın ne demek istediğimi anlardın

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merak etme tam 5 defa telefonu incelemeye gittim teknosaya tutuşu çok rahat müthiş bi tasarımı var yav sesli gülmek istiyorum mate 10 pro gelene kadar en iyisiymiş :D:D:D:D:D:D:D
Hep diyorum bu işler donanıma bakmaz :D mate 10 pro donanımı çok sağlam ya yapay zekalı işlemci kirin 970 vooah felan. :D :D :D
Bak şunu net söylerim Note8 ve İphone 8 plus'ı asla geçemez ama onlarla yarışabilir.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hep diyorum bu işler donanıma bakmaz :D mate 10 pro donanımı çok sağlam ya yapay zekalı işlemci kirin 970 vooah felan. :D :D :D
Bak şunu net söylerim Note8 ve İphone 8 plus'ı asla geçemez ama onlarla yarışabilir.
Ağzına sağlık:)

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Performans çok yakın ama kamera mate 10 pro önde.

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Performans çok yakın ama kamera mate 10 pro önde.
Kamera önde mi ? :D Mate 10 pro nun iphone 8 plustan önde olduğu tek şey renkleri biraz daha doğru vermesi. DxOMark sonuçlarına bakarak söylüyorsun büyük ihtimal bunları ama o siteye gir en altta birim skorlar yazıyor. Mate 10 pro genel skor 97, İphone 8 plus 94 almış. O aradaki 3 puanlık fark da sadece renkten kaynaklı. Ha rengi doğru vermesi güzel bişey ama diğer özellikleri yabana atacak da değiliz. Leica lens kullanıyor diye de büyütmeye gerek yok kullandıkları lens leicanın en zotdirik lensidir kalitesi yok mu tabiiki var fakat Applenin lensleri de efsanedir Samsungun kullandığı lensler de. :)

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Kamera önde mi ? :D Mate 10 pro nun iphone 8 plustan önde olduğu tek şey renkleri biraz daha doğru vermesi. DxOMark sonuçlarına bakarak söylüyorsun büyük ihtimal bunları ama o siteye gir en altta birim skorlar yazıyor. Mate 10 pro genel skor 97, İphone 8 plus 94 almış. O aradaki 3 puanlık fark da sadece renkten kaynaklı. Ha rengi doğru vermesi güzel bişey ama diğer özellikleri yabana atacak da değiliz. Leica lens kullanıyor diye de büyütmeye gerek yok kullandıkları lens leicanın en zotdirik lensidir kalitesi yok mu tabiiki var fakat Applenin lensleri de efsanedir Samsungun kullandığı lensler de. :)
F 1.6 kamera ve siyah beyaz çekim nerde apple ile aynı

Obliviate

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ya Allah aşkına bir eğri oturup doğru konuşalım. Günümüz insanının % kaçı siyah beyaz fotoğrafı iyi çekiyor diye bu telefonu alır Allah aşkına güldürme :D
Çok aman aman bişeymiş gibi anlatman yok mu :) Tamam onun çektiği kadar kaliteli olmasa da verirsin siyah beyaz efekti halledersin. F/1.6 muhabbetine gelince pazarlama hilesidir. F/1.69 dur aslı. F/1.7 de sen ona. Işığı çok alıyor doğrudur. Ama bak bakalım en sonuna bak ne kadar güzel ışık alıyor:

--- Gönderi Güncellendi ---
Ha bu arada gerçekten ışığı alıyor ama renklerin içine ediyor. :) :) :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Tartışmasız Galaxy Note 8 al Kafan rahat olsun

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
bi telefona 6000 tl ne demek yav çok müthiş paralar bunlar ağızıma bile alamıyorum anneme desem anne 6000 tl ye ıphone alacam benı eve almaz 4000 tl bil pikolojik sınırı zorluyor bir telefon 2999tl den fazla verilmemeli

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Alışık olduğun ekosistemden vazgeçme beğenmezsen iosu 4800 lira boşa gitmiş olur bence note 8 den devam etmelisin