İPhone X deji batarya

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar iphone cihazıma deji batarya kullanıyorum ilk aldığım pil arızalı çıktı iade aldılar sonra ikinci batarya izlenimim de şöyle ki ilk bataryam dan gayet iyi fakat pil sağlığı 82 olan orijinal bataryam arasında elle tutulur bir fark görmedim .

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar iphone cihazıma deji batarya kullanıyorum ilk aldığım pil arızalı çıktı iade aldılar sonra ikinci batarya izlenimim de şöyle ki ilk bataryam dan gayet iyi fakat pil sağlığı 82 olan orijinal bataryam arasında elle tutulur bir fark görmedim .
Deji bataryaların 1 yıl sonra çöp olduğu söyleniyor.Ne kadar doğru bilmiyorum.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İade edin Apple'dan değiştirtin.

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefon yurt dışı cihazı . Fatura isteniyor parça desteği verilmiyor aksi taktirde

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Telefon yurt dışı cihazı . Fatura isteniyor parça desteği verilmiyor aksi taktirde
Yurtdışı cihazlarda orjinal batarya servis dışında yok.Elindeki bataryayı pert olana kadar kullanacaksın.Faturan olsaydı Gürgençler Apple servislerinde ücretlide olsa orjinal batarya taktırabilirdin.

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet her yer fatura ile hizmet veriyor fakat deji aldım yapacak bişey yok Aslında Delta bataryalar yıllardır kendi kanıtlamış bir marka teknoway den değişim yapabilirdim İstanbul da olmadığım için deji aldık mecburen

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Şu an deji daha iyi oldu gibi umarım kısa sürede bozulmaz gerçi firma hemen değişim sağlıyor 1 yıl geçmediği taktirde o konuda deji çok avantajlı .

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam 1 yıl idare etsin yeterli ama %5 de kapanıyor ve %7 lerde kullanmanız çok zor hale geliyor

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ya bu konu cidden çok enteresan. Ben bunu apple destekle konuştum, benim telefonum da yurt dışı ürünü ama model numarasından baktı "sizin cihazınız türkiyede desteklenen modeller arasında ama yine de servis size fatura sorarsa gösteremediğiniz takdirde sizinkine de ücretli dahi işlem yapmazlar" diyor. Şimdi birincisi yurt dışından gelen ürünlerin büyük bir çoğunluğu faturasız oluyo zaten ikincisi de madem benim telefon türkiyede destekleniyor o zaman fatura göstermezsem niye işlem yapmıyorsun. Türkiyede desteklenip desteklenmemesinin bi amacı bi farkı kalmıyor o zaman. Bana çok saçma geliyor gerçekten.

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
aynen öyle telefon çalıntı ise zaten durdurma yetkin var ,ücretle batarya değişmeme sebepleri ne ? Keşke satıp xs alsaydım 150 TL batarya 80 de taktırma parası çöpe gitti az evvel de deji reis %8 de kapandı .

Reaksiyon puanı
4,724
Ben telefonu apple’ın yeri olmadığı sürece sağdan soldan telefoncuya götürmem, eğer orjinali dışında batarya kullanacaksanız, n11 den vs batarya değiştirme kiti var özel tornavida onu alıp videoları izleyerek yapın derim, bu devirde hiçbir telefoncuya güvenilmez ?

luckyslevın

Asistan
Reaksiyon puanı
58
aynen öyle telefon çalıntı ise zaten durdurma yetkin var ,ücretle batarya değişmeme sebepleri ne ? Keşke satıp xs alsaydım 150 TL batarya 80 de taktırma parası çöpe gitti az evvel de deji reis %8 de kapandı .
Aynen valla dostum şimdi bana da böyle söyledikleri için emin olamıyorum fatura sorarlar mı sormazlar mı diye. Çünkü en azından pil sağlığı daha %80 in altına düşmemişken satarım yenisine geçerim. Ama şimdi satsam mı beklesem mi kararsızım.

Reaksiyon puanı
16,128
deji'yi kendin takmadın mı? yüzde 10 altına niye düşürüyon? yüzde 40'ta şarş et batarya bozuk değil.

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam bir telefonu neden sürekli %40 ın altında kullanmamayı ısrarla destekliyorsunuz ? Öyle birşey yok neye dayanarak böyle bişey söylediğini anlamadım

Burakolug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öyle birşey yok . Gereksin olan tam olarak yazdığın Bilgi
Mesaj otomatik birleştirildi: