iphone x aksesuar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Merhaba arkadaşlar.

İphone X yada 8 alacağım hangi ekran koruyucuyu önerirsiniz.Spigen markası için 70-80 tl vermeye değermi yoksa cam koruyucuların çoğu aşağı yukarı aynımıdır.

Orjinal apple deri kılıf sizce fiyatını hakeden bir ürünmü birde dendiği gibi çabukmu kirleniyor.Alırsam siyah alacağım.

Kollarımdaki geçici problemden dolayı konuşurken kolaylık olsun diye air pods almayı düşünüyorum.Ama sürekli düşer kaybolur diye korkuyorum kulaktan kolayca çıkan bir şeymi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Evet Değer Hatta Nano liquid koruyucu var onuda deneyebilirsin

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhaba arkadaşlar.

İphone X yada 8 alacağım hangi ekran koruyucuyu önerirsiniz.Spigen markası için 70-80 tl vermeye değermi yoksa cam koruyucuların çoğu aşağı yukarı aynımıdır.

Orjinal apple deri kılıf sizce fiyatını hakeden bir ürünmü birde dendiği gibi çabukmu kirleniyor.Alırsam siyah alacağım.

Kollarımdaki geçici problemden dolayı konuşurken kolaylık olsun diye air pods almayı düşünüyorum.Ama sürekli düşer kaybolur diye korkuyorum kulaktan kolayca çıkan bir şeymi
Tam adamına geldi sorun kardeşim :) ilk önce buff ekran koruyucu öneririm o kadar para verip aldıktan sonra. Apple'ının deri kılıfı bende var 6 aylık istersen resmini atayım sana içler acısı rengi soldu şekli gitti yani aldığıma pişman oldum kolay çiziliyor. Eğer sağlamlık önemliyse spigen armor kılıflarını öneririm

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Deri kılıfı hangi renk almıştın

Eğer apple kılıflar iyi değilse direk spigen şeffaf alırım diye düşünüyorum.Apple slikon olanları deneme şansın oldumu dicemde bi slikonda 180 etmez heralde

Buff tan başka kullanıp beğendiklerin oldumu çünkü benim bildiğim buff cam koruyucu değil normal koruyucu ve bu nedenle yapıştırmak çok zor oluyor

@Durmuşkandemir33

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Deri kılıfı hangi renk almıştın

Eğer apple kılıflar iyi değilse direk spigen şeffaf alırım diye düşünüyorum.Apple slikon olanları deneme şansın oldumu dicemde bi slikonda 180 etmez heralde

Buff tan başka kullanıp beğendiklerin oldumu çünkü benim bildiğim buff cam koruyucu değil normal koruyucu ve bu nedenle yapıştırmak çok zor oluyor

@Durmuşkandemir33
6s de gece mavisi 5s de kremrengi hepsinin sonu hüsran oldu yani. Aslında ismi aklımda değil ama bu Yen'i nesil koruyucu var ıslak mendil gibi sürüyorsun kuruyor hepsi bu kadar yorumlarına incelemesine baktım memnun kullananlar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben o ıslak mendilli uygulamaya pek güvenemedim.Para tuzağı gibi geliyor.Etkisi ne kadar sürecek o bile @Durmuşkandemir33