İphone Wifi Sorunu Çözümü !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl çözüm buldn senin sorununun aynısını ben yaşıyorum şu anda anlatırmısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad::mad::mad::mad:ulan kaliteli diye gittik para verdik 5 para etmezmiş yazıklar olsun 3 sefer garantiye gönderdim ne değiştirdiler nede çözüm bulundu serviside berbat hep aynı şeyleri yapıp gönderiyorlar elimde nokianın fii tarihinde kalmış telefonu var onunla girdiğim wifi lere iphone 5 le giremiyorum android sistemi beğenmediğim için ios aldım almaz olaydım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim iphone 3g em var wifi sıfır goruyor acaba parcasında bir sıkıntı mı var yardım edebilirmisiniz cunku acıyorum anında ag secinin yanındaki donen daire hemen kayboluyor 8 yıl kullandım son 3 yıldır wifi sızım:mad:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4s kullanıcıyım 10 dk önceye kadar camdan atmayı düşünüyodum telefonu ama mucize gibi 20 dk buzlukta tutun yorumlarını okudum inanmadım ama şansımı deniyim dedim kıyamadım 12 dkda buzluktan çıkardım ve sorun çözüldü hala şaka gibi her yolu denedim format attım olmadı yazılım attırdım olmadı şimdilik iyi durumda inşallah başa dönmez :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilgiç bir şekilde 2 android telefon ve laptop modeme bağlanırken
3 iphone ve 1 ipad bağlanamıyor
internet var bu iphone lar giremiyor, şaka gibi:)

A

Aciill

SDN Okuru
Yaaaa arkadaslar ne olur yardim edin iphone 5 var elimde wi fi sifresini dogru girdigim halde yanlis diyor kircam bunu yardim edin lutfen :(

S

SDN Oku

SDN Okuru
Çok teşekkürler. Modemin düğmesini kapatıp açınca sorun düzeldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ı phone 4s lerin ısınma problemnden dolayı böyle bi sıkıntısı var malesef genellkle 4 ve 4s grubunda meydana geliyor . çözüm telefonun kasmamak ısınmadıgı sürece sorun yok . <buzluk mantıklı< :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten de 20 dk buz dolabnda bekletsem olurmu? telefonum iphone 4s ağ ayarlarını sıfırladım ama modeme bağlanmıyor ağ adı giriyorum bu ağa katılamadı diyor acaba buzlukta bekletsem mi?
:(:(:bored::bored::(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
canlı görüntülü bir siteye girdiğimde sadece görüntüyü izleyebiliyorum ama yorum yapamıyorum ağ hatası diyor bu sorun sadece wifi bağlatısında oluyor ne yapabilirim

S

SDN Okurua

SDN Okuru
jailbrekli olanlar cydia dan wifi analyzer adlı programı indirip connet ten bağlansınlar

6dgok123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yav çözümü bulan yazsın adamın asabını bozmayın, soluk wifi işaretini sorunun çözen yazsın!

ulasturhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone’larda en çok saçma ve sinir bozan problem.Telefon bazen modemi görmez bazende şifreyi girsenizde bir türlü bağlanamaz.Benim bile başıma defalarca kez geldi. Bir çoğumuzun aklına hemen anten ile alakalı bir sorun olduğu fikri gelebilir.Ancak durun , erken teşhis hayat kurtarır tamam anladıkta yanlış teşhiste can alır.

-Önce şu yolu izleyerek ağ ayarlarımızı sıfırlayalım .Ayarlar >Genel>Sıfırla (en altta) kısmına girerek Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneği ile sıfırlayınız.Telefon yeniden başlayacaktır.

Açıldıktan sonra ayarlardan wifi seçeneğine girerek bağlanmayı tekrar deneyin.
baba büyüksün...

mctehlike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşin garip yanı kablolu internet ve Samsung WiFi de sıkıntı Yok ama iPhone kısmı telefonlar da modeme bağlanıyor ama internet yok anlamadım ve bi türlü çözemedim bu olayı...

Fundaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazıya teşekkür etmek için üye olmaya çalıştım ve hayal kırıklığına uğradım. Alt yapınızı güçlendirmeniz temennisiyle...

Ekli dosyalar

• 211248A3-3FF5-421C-AD10-823E0585A683.png
    211248A3-3FF5-421C-AD10-823E0585A683.png
    202.8 KB · Görüntüleme: 427