iPhone Kablosuz İnternet Bağlantı Sorunu

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ilk seferde kayıt eder o şifrenizi falan bir daha istemez login olursunuz otomatik, bedava olarak meebo; ebuddy öneririm.
crackli ise im+ iyidir bedava sürümü de vardı galiba.

app store'da social networking kategorisinden kendine uyan bir msn bulabilirsin kesinlikle.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
(app store'da social networking kategorisinden kendine uyan bir msn bulabilirsin kesinlikle.)

bu dediğini anlamadım? :( yanı ebudy uyelık ücretsiz mi diyosun

sylar77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 3 ile kablosuz ağa bağlanamıyorum modem zyxel ve wpa2 şıfreleme kullanıyor. Wep yaptım olmadı. Ağa katılamadı uyarısı veriyor. Yardımcı olursanız sevinırim,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonumda wifiyi açınca modem bulmuyor yardımcı olurmusunuz?

gamzecrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba. benimde amerika çıkışlı 4s im var 1 yılı aşkın kullanıyorum ama son 20 gündür wifi sorunu var bazen kapanıp açılınca wifi açamıyorum bile orası bloke oluyor. ağ sıfırla vs yapıp reset açınca düzeliyor wifiyi 10 dkda bulup bağlanıyor ve 2 dk içinde düşüyor tekrar bulamıyor sürümdendir dedim 1 hafta önceki güncellemede yine düzelmedi ne yapmam lazım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende iphone 4 tel var internete girmiyo en basit tellerin gördüğü ağları görmüyo hemde telden kişisel erişim noktsı kayboldu çok acil yardıma ihtiyacım var....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum int girmiyor ağı goruyor baglanıyor ama int bağlantısı kuramıyor laptopdan baglanabılıyorum ama ıphone olmuyır ıp modem ayarlarıyla ılgılı sanırım ama yapamadım yardımcı olursanız cok sevınırım??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4 üm var. evdeki wireless a bilgisayardan girebiliyorum ama telefondan giremiyorum. sadece whatsappı kullanabiliyorm yarım lütvenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum çin malı iphone 4s internet ayarlarını yapamıyorum lütfen yardımcı olun bana benim yapmak istediğim kablosuz lan ayarları lütfen yardım edin.. :( :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Admin sen kralsın bu ısıtma yöntemi ilk başta beni korkutsada sonunda oldu kafayı yecektim yoksa vallaha allah senden razı olsun :) arkadaşlar ısıtma yöntemi kesin çözüm artık böyle bişey olursa fön makinasını elimden eksik etmeyecem :):):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İpadim sorunsuz bir şekide evimdeki kablosuz ağa bağlanıyordu. Modemin resetledik ve kullanıcı adı ve şiferyi değiştirdik ve yeni ağa ipadim bağlanmıyor ttneti arıyorum ağda bir sorun yok diyor ki zaten laptop bağlanıyor ama ipadim bağlanmıyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun