İphone Wifi Sorunu Çözümü !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorunu nasil cozdunuz lutfen banada yardimci olurmusunuz ayni sorun bendede var

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar bu tarz sorunlar modemlerle alakalı oluyor genelde. Modemi reset atmakta ve şifrenin doğruluğunu modem arayüzünden kontrol etmekte fayda var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wifi şifresini değiştirmek yeterli oluyor tekrar bu sorun yaşanabiliyor ama şifreyi değiştirince tekrar bağlanıyor

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar birkac gündür 4s telefonumla wifi bağlanamıyorum. Bağlanti kuruluyor bir müdder sonra tekrar aynı hatayı veriyor tekrar bağlan diye Ama 3g ile bağlantısında sıkıntı yok burdaki yorumlardan birkaç hamle yaptım ama yine aynı sorun ne yapılmalı.. ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de de aynı sorun oldu wi-fi soluk gri şeklinde görünüyordu buzluk olayını denedim 1 gün işe yaradı şimdi tekrar aynı. uzun süreli çözüm bulabilen biri var mı acaba ? telefon yurtdışı oldugu için servise de veremiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende iphone 5 var arkadaşımın htc marka telefonu var onların kapısının onunden wfisi cekıyor ama benım telım onların modemı bıle bulamıyor bu nasıl bi iş anlamıyorum.. samsung daha ıyı cekıyor her yerde sadce adı var işde iphone...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun benim 4s imdede oldu. Önce wifi tuşu grileşti ve aktifleştiremedim birtürlü. Sonra herseyi denedim ama düzelmedi. Buzdolabında 20 dk bekletme olayını öğrendim ve denedim. Wifi tuşu aktif oldu ve wlanları buldu ama telefon ısınınca wlanları tekrardan görmedi. Tuş artık aktif oluyordu ama wlan görmüyordu. Telefonu açıp kapatınca tekrar wifi tuşu grileşiyor ve tekrar dolap işlemini tekrarlıyordum. Ha bu arada wifi tuşu gri iken telefon ısınıyor ve şarjını çok hızlı yiyordu. Telefonum yurtdışından geldiği için türkiyede değişim yapılamıyordu. Ama sonunda çözümü buldum. 1haftadır sorunsuz wlan görüyor ve bağlanıyor.

cozumu bizimle de paylasırsanız aynı sorundan muzdarip bi dunya kişi var ve benim denemediğim yol kalmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 4s kullanıyorum telefon wifiden facebook ve twittera girmiyo nasıl düzeltirim??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar. Bugun wifi cekmeme sorunu ılk kez basıma geldı bır arkadas sagolsun kılıftan olacagını dususnmeye basladım demıs ve aynen dogru buggun yenı bır kılıf takmıstımm aklımdan bıle gecmezdı ayar sıfırlama vs yapmadan farkettım cok sukur kılıfa yaklastırunca dahı wifi kutucukları hızla azalıyor hayret bır durum ama boyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefon ıphone 4s wi-fi açtığımda telefon kapanıyorr cözümü yokmu bununnnnn ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende arma yapmıyo hiç bi wi-fi yi görmiyo :? ne yapabilirimmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar. iphone 4 kullanıyorum, başka yerlerde wifiye bağlanıp her yere girebiliyorum, evdeyken bağlı gözüküyor fakat hiçbir siteye giremiyorum. nasıl çözebilirim bu sorunu? Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu yorumları okudugum da ilk başta inandırıcı gelmedi fakat gerçekten buzdolabında 20 dkk bekletip telefonu açtıgım da kendiliğinden çalışmaya başladı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı durumlarda modemde çakışma oluyor nasıl olduğunu bilmiyorum ama iş yerimde bağlanırken herhangi bir hata yok ama evdeki modemden bağlanmayı denediğimde modemin internet bağlantısı kopuyor ve pc de de internet gidiyor modemi açıp kapatınca hem pc de hem iphone da durum düzeliyor. modem şifresinde türkçe karakter olduğu zamanda bağlanmıyor nedense çözemedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 4s kullanıyorum bendeki sorun wifi düğmesi gri hiç bir şekilde açamıyorum kaldı öyle napmam gerekiyo yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen bende de bugün oldu, pasip oldu, ne açabiliyorm ne kapatabiliyorum... Meftamı yani ?

babuqhtuLu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 4s wifi sorunu devam ediyor. Wifi soluk geliyor. Açılmıyor. Çözümünü bulan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok tsk ederim oldu hemen ilk yöntemi denedim :) adamsın valla ..
​