iPhone Uğruna Bebeğini İnternet Sitesinde Sattı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BartuBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BartuBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çin'de çok ilginç bir olay yaşandı! Çin'de 19 yaşında bir genç iPhone alabilmek için bebegini satışa çıkardı.

Çin'de A Duan isimli şahıs, pazarlık yaparak 23 bin yuan yani 3.500 $ dolar gibi bir para yapıyor karşılığında 18 günlük bebeği sattı. Bu anlattıgımız haber Fujian heyaletinde gerçekleşmiştir.

Satışa çıkan bebegin babası henüz liseyi tamamlamıştı ve zamanının çoğunu internet kafelerde geçiriyordu. A Duan adlı kişinin bebeğini internet üzerinden satabilmenin bir yolunu buldu ve zor durumda oldukları için 18 günlük bebegi annenin rızası ile satma kararı aldılar.

Yetişkin adam Çinli sohbet sitesi olan QQ üzerinde bebege alıcı çıktıve bebegi sattı. Bebeği satılan perişan anne kenttden ayrıldı.Kısa süre sonra anne polis tarafından izlenerek fazla uzaklaşmadan yakalandı. Yakalanan anne yaşadığı kentte bu tür olayların olduğunu ve yaptığı şeyin yasadışı olduğunu bilmediğini polislere söyledi.Anne iki buçuk yıl hapis cezası alımışken, bebegin babası üç yıl hapis cezası aldı. Haberin en şaşırtıcı tarafı şu .Yargıç bebeğin anne ve baba tarafından bakılamayacağına karar verdi ve 18 aylık bebeği satın alan kişilerde kalacagını belirtti.

Son düzenleme:

berkayztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Çin'de çok ilginç bir olay yaşandı! Çin'de 19 yaşında bir genç iPhone alabilmek için bebegini satışa çıkardı.

Çin'de A Duan isimli şahıs, pazarlık yaparak 23 bin yuan yani 3.500 $ dolar gibi bir para yapıyor karşılığında 18 günlük bebeği sattı. Bu anlattıgımız haber Fujian heyaletinde gerçekleşmiştir.

Satışa çıkan bebegin babası henüz liseyi tamamlamıştı ve zamanının çoğunu internet kafelerde geçiriyordu. A Duan adlı kişinin bebeğini internet üzerinden satabilmenin bir yolunu buldu ve zor durumda oldukları için 18 günlük bebegi annenin rızası ile satma kararı aldılar.

Yetişkin adam Çinli sohbet sitesi olan QQ üzerinde bebege alıcı çıktıve bebegi sattı. Bebeği satılan perişan anne kenttden ayrıldı.Kısa süre sonra anne polis tarafından izlenerek fazla uzaklaşmadan yakalandı. Yakalanan anne yaşadığı kentte bu tür olayların olduğunu ve yaptığı şeyin yasadışı olduğunu bilmediğini polislere söyledi.Anne iki buçuk yıl hapis cezası alımışken, bebegin babası üç yıl hapis cezası aldı. Haberin en şaşırtıcı tarafı şu .Yargıç bebeğin anne ve baba tarafından bakılamayacağına karar verdi ve 18 aylık bebeği satın alan kişilerde kalacagını belirtti.

En başta 18 günlük bebek diyor sonunda ise 18 aylık diyor oradaki bağlantıyı tam olarak çözemedim ufak bir yazım hatası var sanırım tekrar konuya dönecek olursam bu gerçekten vicdansızlık.Hangi anne baba evladını bir telefon için değişebilir ki diye düşünürken 19 yaşında bir gencin bunu yapmasını nedensizce doğal karşılıyorum. Daha zaten kendisi çocuk ve bir başka çocuğa nasıl baksın o olgunluğu elde edememiş ve bir telefon uğruna kendi canını satıyor ama farkında bile değil. Belki pişman belki üzgün ama ne olursa olsun vicdansızlık. 18 günlük veya aylık her neyse ufacık bebeği bir başkasına tanımadığın birine emanet etmek acımasızlık. Belki bakacak durumun yoktur veya başka birşey ama tanımadığın birine güvenmeden bebeğini vermek çok kötü bir durum, ülkemizde de bebeğine değişik şeyler yapan tuhaf insanlar var Allah bizi öyle insanlardan uzak tutsun öyle insanların hakkını versin inşallah, diyecek söz bulamıyorum yazık çok yazık..

Haber için teşekkür ederim

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kıyamet yakındır Ya Resulallah

BartuBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@berkayztr ordaki hatadan dolayı özür dilerim. Şuan makale ben düzenlemiyorum sabah 6 dan ber iuyanık olup makale yazınca öyle oluyor :)