- Reaksiyon puanı
- 1,330
Evet Bildiğiniz Üzere Bundan Bir Kaç Gün Önce Ön Siparişimi İptal Edip Gürgençlerden Ön Sipariş Etmiştim Dün Beni Aradılar Ve Ellerinde Benim Sipariş Verdiğim iPhone 14 Pro Max 512GB Space Black Cihazın Olmadığnı Söylediler.
Haliyle Bana İki Cihaz Arasında Seçim Yapmamı Söylediler Şuanda Ellerinde Olan Cihazlar Şu Şekilde;
- iPhone 14 Pro Max Space Black 128GB
- iPhone 14 Pro Deep Purple 256GB
Siz Olsaydınız Bu Cihazlardan Hangisini Alırdınız Açıkcası Doğrudan Pro Max Der Geçerdim Fakat 128GB Bana Yetmeyebilir Şuan Kullandığım Cihazda 128GB Ve 85GB Alanım Dolu Açıkcası Arada Bir Artan Para Da Olucak. Ben İhtimalleri Yazıcağım Ona Göre Sizlerden Fikir İstiyorum Tekrardan Teşekkürler.
iPhone 14 Pro Alırsam;
- 9300 Lira Para Artıyor.
- 256GB Depolamaya Sahip Oluyorum.
- Lansman Rengi Olan Mor Rengini Alabiliyorum.
iPhone 14 Pro Max Alırsam;
- 7900 Lira Para Atıyor.
- 128GB Depolamaya Sahip Oluyorum.
- Daha Büyük Ekran Ve Batarya Avantajım Var
- Siyah Renk Alabiliyorum.
Siz Burda Benim Yerimde Olsaydınız Hangi Cihazı Seçerdiniz Bu Alternatifler Ve İmkanlar Dahilinde Çünkü Gerçekten Kararsızım Ve Yarın Telefonu Almaya Gideceğim Tekrardan Tüm Tavsiyelerinize Teşekkür Ederim.
@Applemania Hocam İnanılmaz Çıkmazda Kaldım Özellikle Bi Siz Bir El Atarsanız Acayip Memnun Olurum Ya Gerçekten Kafam Mahvoldu
Haliyle Bana İki Cihaz Arasında Seçim Yapmamı Söylediler Şuanda Ellerinde Olan Cihazlar Şu Şekilde;
- iPhone 14 Pro Max Space Black 128GB
- iPhone 14 Pro Deep Purple 256GB
Siz Olsaydınız Bu Cihazlardan Hangisini Alırdınız Açıkcası Doğrudan Pro Max Der Geçerdim Fakat 128GB Bana Yetmeyebilir Şuan Kullandığım Cihazda 128GB Ve 85GB Alanım Dolu Açıkcası Arada Bir Artan Para Da Olucak. Ben İhtimalleri Yazıcağım Ona Göre Sizlerden Fikir İstiyorum Tekrardan Teşekkürler.
iPhone 14 Pro Alırsam;
- 9300 Lira Para Artıyor.
- 256GB Depolamaya Sahip Oluyorum.
- Lansman Rengi Olan Mor Rengini Alabiliyorum.
iPhone 14 Pro Max Alırsam;
- 7900 Lira Para Atıyor.
- 128GB Depolamaya Sahip Oluyorum.
- Daha Büyük Ekran Ve Batarya Avantajım Var
- Siyah Renk Alabiliyorum.
Siz Burda Benim Yerimde Olsaydınız Hangi Cihazı Seçerdiniz Bu Alternatifler Ve İmkanlar Dahilinde Çünkü Gerçekten Kararsızım Ve Yarın Telefonu Almaya Gideceğim Tekrardan Tüm Tavsiyelerinize Teşekkür Ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Applemania Hocam İnanılmaz Çıkmazda Kaldım Özellikle Bi Siz Bir El Atarsanız Acayip Memnun Olurum Ya Gerçekten Kafam Mahvoldu