İphone telefonumun sağ alt köşesi karanlık kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mly

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar merhaba iphone 11 telefonumun sağ alt köşesi parlaklığı ne kadar açarsam açayım karanlık kalıyor ekran gözüküyor dokunmatik çalışıyor ama o kısımda paraklık diğer yerlere göre belirgin az telefonum şarjdaydı ve telefonda konuşuyordum o esnada farkettim aceba ısınmanın etkisiylemi oldu yoksa bir gün ance ufak bir darbe almıştı( o an olmuş olsa fark ederdim bence ) sizce neden olabilir yazılımsal olma ihtimali var mı

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,683
Arkadaşlar merhaba iphone 11 telefonumun sağ alt köşesi parlaklığı ne kadar açarsam açayım karanlık kalıyor ekran gözüküyor dokunmatik çalışıyor ama o kısımda paraklık diğer yerlere göre belirgin az telefonum şarjdaydı ve telefonda konuşuyordum o esnada farkettim aceba ısınmanın etkisiylemi oldu yoksa bir gün ance ufak bir darbe almıştı( o an olmuş olsa fark ederdim bence ) sizce neden olabilir yazılımsal olma ihtimali var mı
Anlattığına göre yazılımsal değil bence

Plasma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Başka bir telefonla çekip buraya yükleyebilirmisin?

Mly

Asistan
Reaksiyon puanı
86
IMG_3559.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_3557.jpeg
    IMG_3557.jpeg
    101.6 KB · Görüntüleme: 4

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,417
Panel değişimi gerek, servisten destek almanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstadlar cevaplar ama ekran değişimi gibi duruyor
Panel değişimi yapılması gerek hocam, zaten ufak bir darbe aldığını yazmış arkadaş.
Muhtemelen bu darbe sonucunda oluşmuş ve ilerleme kaydetmiş.

Mly

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Evet saat 9 civarı telefon cebimdeydi arkadaşla langırt oynuyorduk.Kolu kendime doğru hızlı çekiyim cebimdeki telefona temas etti ama arkasına denk geldi ve kılıf vardı bu kadar basit olur mu bilemiyorum o an hiçbir problem olmadı eve geldim vs uzun süre kullandım saat 23 civarı sarjda kullanırken ve ısınmışken gördüm ısıyla oldu gibi düşündüm?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,683
Evet saat 9 civarı telefon cebimdeydi arkadaşla langırt oynuyorduk.Kolu kendime doğru hızlı çekiyim cebimdeki telefona temas etti ama arkasına denk geldi ve kılıf vardı bu kadar basit olur mu bilemiyorum o an hiçbir problem olmadı eve geldim vs uzun süre kullandım saat 23 civarı sarjda kullanırken ve ısınmışken gördüm ısıyla oldu gibi düşündüm?
Kardeşim geçmiş olsun en baba satarken biraz fiyat düşer, ama biran evvel yaptır derim bekleme

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,683
Kullanıma engel değil yaptırmayacağım.2 yıl daha bu şekilde kullanacağım.Bir sorun olmaz umarım?
Telefon 11-12 ise sat başka telefon al kardeşim diğer türlü hele hele 11 ise son sahibi olursun söyleyim.

Buna göre hesabını yap derim.

Bak bende 11 vardı mayısta aldım 24.000₺ ye geçen ay 13.500₺ ye zor sattım çünkü çok eski telefon, nokta hatasız olmasına rağmen ne bir kılcal çizik ne ekranda sorun yoktu.

11 in alıcı kitlesi kalmadı hatta 12 nin bile alıcı kitlesi kalmadı artık.

Bunca telefon modeli kullandım fiyat olarak en pişman olduğum telefon oldu 11.

Ya son sahibi ol suyu çıkana kadar kullan yada hemen sat ama 7-8 bine anca satarsın sonra üzerine 10 bin koyup honor 90 falan alırsın.