byarslans
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Iphone .. seviyorum . Çünkü ...
- Evet devamı size Kalıyor . :dirol::clap::clap:
- Evet devamı size Kalıyor . :dirol::clap::clap:
Htc ve samsung ' a katılıyorum ama nokia =)) her neyse bir kere 4s aldım gayette memnunum =)sevgili modlar doğru söyliyor
ayrıca ıphone alcama samsung alırım veya htc hatta nokia
iyi güzel diyorsunda @global_deejay abi benim bilgisayarda apple benim işimde elmayla oldugu için ıphone işime yarıyor =)) tabii anroide saygımz sonsuzda geçen gün arkadasın s3 ile telfonları bir günlüğüne değiştirdik mubarek cebime koyuyorum telefonun yarısı dısarda kalıyor =))
Birde arka cepte dene, güzel görükür yarısı cepte yarısı dışarda,......
Sen arka cebe mi koyuyorsun telefonu![]()
bu konu Apple fanboyu konusu olmuş... neyi sevilir hiç bir şeyi...
zaten konunun başlığı yeterince açıklamıyormu Iphone seviyorum diyor hala android fanboylarının burada ne işi bende onu anlamıyorum. [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] sonuna kadar katılıyorum sana. Bir insan bu kadar at gözlüğü ile bakabilir.bu konu Apple fanboyu konusu olmuş... neyi sevilir hiç bir şeyi...
birini rootlamadan dierini jb'lemeden 2si de aşşa yukarı aynı. ekranla birlikte pil büyümüyor maalesef, büyük ekran iyi bişey deil, yapabiliyosan ppi'yi arttır. apple 3,5 inç'te yoluna devam etmeli bence. konuya dönecek olursak; htc android kullandım, şu an iphone'umdan memnunum. herşeyin tek elden çıktığı iphone bnm gözümde daha stabil ve sağlam.
bu konu Apple fanboyu konusu olmuş... neyi sevilir hiç bir şeyi...
saçmalama root sadece seçenek... mecburi değil... android kullanamıyanların bahanesi... Apple fanboylarıda çok alınganmış hücrede yaşayıp özgür takılanları kıskanmak nasıl bir his çok merak ettim![]()
jailbreak de seçenek, mecburi değil. özgürlükten kastın nedir?
Zeka yaşını sormalısın benceKaç yaşındasın?
asıl sana sormalı bence minimum 100 olmalı... :dil:Zeka yaşını sormalısın bence![]()
asıl sana sormalı bence minimum 100 olmalı... :dil: