Iphone .. seviyorum . Çünkü ...

byarslans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone .. seviyorum . Çünkü ...

- Evet devamı size Kalıyor . :dirol::clap::clap:

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Bu konular baymaya başladı artık. Iphone ya da Android de size bayılmıyor arkadaşlar :)

byarslans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@mr_rain valla benim ıphone ' m bana fena bayılıyor sanırım yani bu güne kadar sirim bana karsı bir kere bile sesini yükseltmedi =) =)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sevgili [MENTION=276539]byarslans[/MENTION], bu tür oyunlara mı desem, bu tür konulara mı desem forumda artık izin verilmiyor. O nedenle yeni konuları bu özenle açman hususunda dikkatli olmanı arz ediyorum (:

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevgili modlar doğru söyliyor :)
ayrıca ıphone alcama samsung alırım veya htc hatta nokia

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Ölü yatırım bu olsa gerek. Hava için ideal tabii ki iPhone kullanan hava attığını sanıyor. Android kullananlar iPhone gördükleri zaman telefon itici geliyor insana. iPhone ve Android kullandım milletin sadece elma logosuna para saçıp buraya bende 4s var demek için aldığını anladım. Telefonda özgürlük yok bi cacık etmez benim düşüncem bu. Benim işim Google servisleriyle olduğu için bana iPhone 4s hediye etsinler kullanmadan satıp Android cihaz alırım :D

byarslans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi güzel diyorsunda @global_deejay abi benim bilgisayarda apple benim işimde elmayla oldugu için ıphone işime yarıyor =)) tabii anroide saygımz sonsuzda geçen gün arkadasın s3 ile telfonları bir günlüğüne değiştirdik mubarek cebime koyuyorum telefonun yarısı dısarda kalıyor =))

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
iyi güzel diyorsunda @global_deejay abi benim bilgisayarda apple benim işimde elmayla oldugu için ıphone işime yarıyor =)) tabii anroide saygımz sonsuzda geçen gün arkadasın s3 ile telfonları bir günlüğüne değiştirdik mubarek cebime koyuyorum telefonun yarısı dısarda kalıyor =))

Bence telefonda değil sorun. Senin cebin çok küçük :P

Ben cebime koyduğum zaman gayet sığıyor. Rahatta mesaj falan yazıyorum abartılacak kadar büyük değil :)

byarslans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@MBrv tabii mesaj yazmak kolay ama bana büyük geldi yani ardarası 4 nokta bilmem kaç inç =)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
@byarslans ayrıca akıllı telefon dediğin biraz büyük olur yav. İnternette falan geziniyorsun o kadar. Küçücük olmuş akıllı telefon olmuş napayım ben o zımbırtıyı. Ben buradayım diyecek yani telefon dışarıdan bakıldığında :D

ErKaN-23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde arka cepte dene, güzel görükür yarısı cepte yarısı dışarda,......

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bir aypon sever olarak bu tartışmalar baydı artık aypon seven aypon alsın android seven android alsın artık ikisi için tartış tartış bir noktaya varılmıyor kuru msj kalabalığından başka hiçbirşey olmuyor

ErKaN-23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen arka cebe mi koyuyorsun telefonu :D

yok baba ben 1100 kullanıyorum taş gibi, şarzı bir hafta cebe mebe de koymam deri kılıfında kemerde, arkadaş yarısı cepde yarısı dışarda diye hoşuna gitmemiş, benimki bir fikir sadece

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
262
bu konu Apple fanboyu konusu olmuş... neyi sevilir hiç bir şeyi...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çünkü birkez 1500TL verdiniz artık dönüş yok :)

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
birini rootlamadan dierini jb'lemeden 2si de aşşa yukarı aynı. ekranla birlikte pil büyümüyor maalesef, büyük ekran iyi bişey deil, yapabiliyosan ppi'yi arttır. apple 3,5 inç'te yoluna devam etmeli bence. konuya dönecek olursak; htc android kullandım, şu an iphone'umdan memnunum. herşeyin tek elden çıktığı iphone bnm gözümde daha stabil ve sağlam.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu konu Apple fanboyu konusu olmuş... neyi sevilir hiç bir şeyi...
zaten konunun başlığı yeterince açıklamıyormu Iphone seviyorum diyor hala android fanboylarının burada ne işi bende onu anlamıyorum. [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] sonuna kadar katılıyorum sana. Bir insan bu kadar at gözlüğü ile bakabilir.

hellowner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sevmiyorum çünkü jb'siz
mesaj iletim raporları yok
bluetooth ile diğer marka telefonlara bağlantı kuramıyorsun
wifi, 3g vs. için kısayol yok
ayrıca
pil çabuk bitiyor
ayrıca
hava olsun diye iphone alan görmemişler var, bu tip arkadaşlarda her zaman iphone klasik zil sesi "burdayim" diyor
ayrıca
bu tip görmemişlerden dolayı iphone kullandığım için utanıyorum, ama daha iyisi yok...

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yemin ediyorum böyle üyelere gözlük ve Türkçe sözlük alacağım

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
262
birini rootlamadan dierini jb'lemeden 2si de aşşa yukarı aynı. ekranla birlikte pil büyümüyor maalesef, büyük ekran iyi bişey deil, yapabiliyosan ppi'yi arttır. apple 3,5 inç'te yoluna devam etmeli bence. konuya dönecek olursak; htc android kullandım, şu an iphone'umdan memnunum. herşeyin tek elden çıktığı iphone bnm gözümde daha stabil ve sağlam.

saçmalama root sadece seçenek... mecburi değil... android kullanamıyanların bahanesi... Apple fanboylarıda çok alınganmış hücrede yaşayıp özgür takılanları kıskanmak nasıl bir his çok merak ettim :p

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
saçmalama root sadece seçenek... mecburi değil... android kullanamıyanların bahanesi... Apple fanboylarıda çok alınganmış hücrede yaşayıp özgür takılanları kıskanmak nasıl bir his çok merak ettim :p

jailbreak de seçenek, mecburi değil. özgürlükten kastın nedir?