Iphone 6S Plus' ta kontrol ettim sıkıntı yok.Arkadaşlar İphone sessize alma tuşu hafif sallananlar var mı ?
Sizde de kulağınıza dayayıp salladığınızda ses çıkıyor mu ?Telefonun 1.yılı doldu ve çok ufak oynama var bence çokta önemsencek bir durum değil tabi sallanma şiddetide önemli
Yarın götüreceğim daha götürmedim.Sizdede aynı problem mi vardı ?Ne yaptılar cihaza? Bende aynı servise gittim değişim yapmışlardı![]()
Merhaba arkadaşlar İphone 6s cihazımın sessize alma tuşu sallanıyor yani ortasına kadar sallanıyor o bölgenin salladığınız zamanda ses çıkarıyor.Apple store Akasya AVM ye pazar günü için randevum var sizce bunun içindeğişim olur mu yada bu durumda tamir mi olur.İki durumda gerçekleşmez elin boş geri dönersin diyenleriniz var mı.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ona göre gidip gitmeyeceğim.
Yarın götüreceğim daha götürmedim.Sizdede aynı problem mi vardı ?
Çok teşekkürler.iPhone cihazlarında Mute, ses kısma ve ses yükseltme tuşları'nın herhangi birinde bir arıza olduğunda parça değişimi yapılmadan Swap değişim yapılıyor. Bu yüzden büyük ihtimalle swap değişim uygulanır.
Bende de oluyordu anlattığın. Araştırdım söylenene göre kamera içinden geliyormuş o tıkırtı.Ya tuş sıkıntısız çalışıyor fakat telefonu sallayınca özellikle tuşun sallanmasından çıngıraklı yılan gibi ses çıkarıyor.
yok maalesef,Kullanık falan gelme ihtimali yok dimi
Daha önce değişim aldığınız oldu mu ben ilk kez iphone kullanıyorum ilk servis deneyimi olucak bu benim için aklım karşıyor şu swap konusunda kimisi diyor sıfır kimisi diyor kullanılmış ama parçaları sıfıryok maalesef,
Yok tamamen oradan geliyordu benimki.Bende de oluyordu anlattığın. Araştırdım söylenene göre kamera içinden geliyormuş o tıkırtı.