İphone sessize alma tuşu

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar İphone sessize alma tuşu hafif sallananlar var mı ?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
İphone 4 bendede öyle bir sorun yok :D :D

AdemCLK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphonedaki en sevilen tuş.Bozulmadan tamir ettir bence

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Ya tuş sıkıntısız çalışıyor fakat telefonu sallayınca özellikle tuşun sallanmasından çıngıraklı yılan gibi ses çıkarıyor.

AtknKOCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonun 1.yılı doldu ve çok ufak oynama var bence çokta önemsencek bir durum değil tabi sallanma şiddetide önemli

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Telefonun 1.yılı doldu ve çok ufak oynama var bence çokta önemsencek bir durum değil tabi sallanma şiddetide önemli
Sizde de kulağınıza dayayıp salladığınızda ses çıkıyor mu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar ben şimdi randevu aldım Akasya AVM ye sizce götürürsem değişim olur mu ?Değişim meraklısı bir insan değilim zaten telefonumda çizik yok fakat yol masrafım bir hayli fazla olacak gitmeme değer mi sizce ?Cevaplarınızı bekliyorum.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bende ses yok ancak çalışmıyor bi tutarsızlığı var arada sessize alıyor arada almıyor en kısa sürede servise vericem

AtknKOCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok az bir ses çıkıyor öle anormal derecede ses çıkarmıyor hocam

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaşlar İphone 6s cihazımın sessize alma tuşu sallanıyor yani ortasına kadar sallanıyor o bölgenin salladığınız zamanda ses çıkarıyor.Apple store Akasya AVM ye pazar günü için randevum var sizce bunun içindeğişim olur mu yada bu durumda tamir mi olur.İki durumda gerçekleşmez elin boş geri dönersin diyenleriniz var mı.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ona göre gidip gitmeyeceğim.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Elin boş dönmezsin o yönden sıkıntınız olmasın

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Teşekkürler arkadaşlar cevapladığınız için.

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ne yaptılar cihaza? Bende aynı servise gittim değişim yapmışlardı :)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Merhaba arkadaşlar İphone 6s cihazımın sessize alma tuşu sallanıyor yani ortasına kadar sallanıyor o bölgenin salladığınız zamanda ses çıkarıyor.Apple store Akasya AVM ye pazar günü için randevum var sizce bunun içindeğişim olur mu yada bu durumda tamir mi olur.İki durumda gerçekleşmez elin boş geri dönersin diyenleriniz var mı.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ona göre gidip gitmeyeceğim.

iPhone cihazlarında Mute, ses kısma ve ses yükseltme tuşları'nın herhangi birinde bir arıza olduğunda parça değişimi yapılmadan Swap değişim yapılıyor. Bu yüzden büyük ihtimalle swap değişim uygulanır.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
iPhone cihazlarında Mute, ses kısma ve ses yükseltme tuşları'nın herhangi birinde bir arıza olduğunda parça değişimi yapılmadan Swap değişim yapılıyor. Bu yüzden büyük ihtimalle swap değişim uygulanır.
Çok teşekkürler.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Swap denilen telefonlar kullanılmış mı oluyor benimde sessize alma tuşum bozuk sessize almıyor ama servise vermeye cesaret edemiyorum şimdi elin kullanılmış telefonu gelir mi yoksa %100 fabrika çıkışlı bi telefon mu gelir gerçekten bu konuda bilginiz varsa bana yazın telefonu göndermek istştoum ancak kafamdaki şu sorundan dolayı tereddütte kalıyorum elimde ki telefonda çok temiz ondan da olmak istemiyorum

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Biri aciklama yapabilir mi son yazdigimla ilgili internette bir suru makale dolasiyor bu konuda dogru olan hangisi swap cihaz nedir
Daha once degisim alan yok mu apple dan nasil degisim gerceklesiyor gonderilen telefon nasil sifir kutulu mu

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sıfır telefon gelior kutusuz ama jetalini filan üstünde

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Daha önce değişim aldığınız oldu mu ben ilk kez iphone kullanıyorum ilk servis deneyimi olucak bu benim için aklım karşıyor şu swap konusunda kimisi diyor sıfır kimisi diyor kullanılmış ama parçaları sıfır :confused: