İphone se2 almak mantıklı mı

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Sizce o telefona 5000TL vermek mantıklı mı? Bayide bir adam çok kötüledi ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum

fuatm

Asistan
Reaksiyon puanı
86
apple ekosistemi içindeseniz alınır elbet , yeni bir telefon boyut falan da sorun değilse sizin için neden olmasın.

Beritankorkusuz

Asistan
Reaksiyon puanı
45
apple ekosistemi içindeseniz alınır elbet , yeni bir telefon boyut falan da sorun değilse sizin için neden olmasın.
Dostum Xs ile S10 + arasında kalmıştım , ve baya fark var aralarında . S10 + aldım , şuan 5500 tl hepsiburada da , satıcısı da hepsiburada kesinlikle tavsiye ederim. Ki s10 + Se2 den çook çok önde genel olarak

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Aynı fiyatlarda P30 daha iyi bir tercih olur.

Son düzenleme:

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Boyutu çok sorun değil oyun oynamıyorum, dizi falan da izlemiyorum, müzik dinlemek ve sosyal medyada takılmak için uzun süre idare edicek bir telefon istiyorum. Bunu alcaktım tek kafamı karıştıran konu bataryası hocam bataryası birsz sıkıntı sanki siz ne düşünüyorsunuz

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Performans ve kamera olarak lafım yok. Gayet üst seviye. Ama tasarım gerçekten vasat. Pil boyutu da yetersiz. %80-%90 ekran gövde oranı olan telefonlar varken bunu almam.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Bataryası üzer bir gün bile çıkartmaz hücresel açıkken,onun dışında benden tavsiye ekran boyutunu şuan önemsemiyorsun ama telefonla belirli bir süre geçirdikten sonra aşırı sıkılırsın ufak ekrandan,belirtmiş olduğunuz bütçeden daha da aşağı bir fiyatla Xiaomi mi note 10 lite veya redmi note 9 pro modellerini öneririm pişman olmazsınız.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
O bütçeye sahip olsam düşünmeden alacağım tek cihazdır. Önceliklerinize göre de oldukça uygun bir cihaz. Pil konusunda günlük kullanımda yeterli zaten niye bu kadar kötüleniyor bilmiyorum.
Bu konuya bir göz atın:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Eski nesil tasarım çok kötü ekran kasa oranı. Düşük seviye batarya tek kamera ( Iphone 7-8 benzeri kasa ve 5-6 bin TL para. ) Bence almak hiç mantıklı değil birde 64 GB hızlı şarj yok vb.

S10+ 5500 TL'ye düşmüş alın rahatınıza bakın. Bu Iphone Fanboyluğu nereye kadar.

Hayaksisheytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Telefonda batarya harici her özellik göreceli dir.
Kimi insan kamera aramaz çekiyormuş çekti der.
Kimisi tek elle tutmak ister.
Kimisi hafif sever.
Tüm özellikleri aramaz sevdiği bir şeyi doğru veriyordur alır. Ama batarya herkesin istediği bir donanım kimse az olmasını istemez ki SE de fiyat indirimine gidildi 4900 e düştü 5300 lerde idi. Bu hamle pek tutulmayan SE nin düz 11 den fiyat olarak uzaklaşmasına neden oldu sakın alma SE çöp biraz daha üstüne koy düz 11 i al hatta idare edebiliyorsan et 12 leri bekle demiyelim diye bir hamle.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
8,191
Alınır tabi ki. Kullanmayanlara bakarsan 1 aramada pili bitiyor. Cihaz sadece aldın bitti değil satış sonrası desteği de önemli, Apple da rakipsiz bu konuda. Performans olarak zaten şu ana kadar kullanılmış en güçlü işlemci , iOS performansını anlatmaya gerek yok , 3gb ram ile 5000TL’ye alacağın en performanslı cihaz. Günlük kullanımda 6 saat civarında ekran süresi veriyor, forumda ekran görüntüsü dolu inanmayanlar bakabilir oradan. Tek eksisi tasarımı. Güncel tasarım çizgilerini barındırmıyor cihaz. Onun dışında kamera, ses kalitesi ve performans olarak gerçekten başarılı.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Alınır tabi ki. Kullanmayanlara bakarsan 1 aramada pili bitiyor. Cihaz sadece aldın bitti değil satış sonrası desteği de önemli, Apple da rakipsiz bu konuda. Performans olarak zaten şu ana kadar kullanılmış en güçlü işlemci , iOS performansını anlatmaya gerek yok , 3gb ram ile 5000TL’ye alacağın en performanslı cihaz. Günlük kullanımda 6 saat civarında ekran süresi veriyor, forumda ekran görüntüsü dolu inanmayanlar bakabilir oradan. Tek eksisi tasarımı. Güncel tasarım çizgilerini barındırmıyor cihaz. Onun dışında kamera, ses kalitesi ve performans olarak gerçekten başarılı.
Aynen. Tasarım ve ekran kasa oranı dışında çok iyi bir cihaz.

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
Boyutu çok sorun değil oyun oynamıyorum, dizi falan da izlemiyorum, müzik dinlemek ve sosyal medyada takılmak için uzun süre idare edicek bir telefon istiyorum. Bunu alcaktım tek kafamı karıştıran konu bataryası hocam bataryası birsz sıkıntı sanki siz ne düşünüyorsunuz
IOS ekosisteminde daha önce bulunduysanız alabilirsiniz fakat değilseniz kesinlikle Android alın.

fuatm

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Pil küçük falan filan diyorlar evet kötüleniyor ama kullanılan işlemciler pil kullanımı falan derken dengeleniyor bütçeniz de el veriyorsa alabilirsiniz çok güzel bir cihaz ben hala 6S Plus kullanıyorum 0 sorun

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
1.5 sene sonra ki tek sorunun yanında powerbank dolaştıracaksın. Telefon 4 saatte şarj olacak ve 5 saat ekran süresi verecek. Diğer tüm - lere katlanırsın ekran küçük kasa problem değil vs vs ama bataryaya çok söveceksin

Reaksiyon puanı
8,191
1.5 sene sonra ki tek sorunun yanında powerbank dolaştıracaksın. Telefon 4 saatte şarj olacak ve 5 saat ekran süresi verecek. Diğer tüm - lere katlanırsın ekran küçük kasa problem değil vs vs ama bataryaya çok söveceksin
8 ile aynı kapasitede bataryaya sahip, 8 den daha az güç tüketiyor donanımı da. 8 bile halen daha günü çıkartıyor. Gereksiz bir yorum olmuş.

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Sizce o telefona 5000TL vermek mantıklı mı? Bayide bir adam çok kötüledi ama sizin görüşlerinizi de almak istiyorum

Şiddetle tavsiye ederim. Her türlü kullanım için uygun. Telefondan oyun oynayan bir insanım ve kesinlikle bana sorun yaşatmıyor. Ha 5000 TL vermek mantıklı mı orası kişiden kişiye göre değişir android seven adam 5000 TL ilk android telefon alır Apple seven adam gider iPhone alır. Bir kaç gün önce product red 64 gb versiyonu aldım aşırı memnunum. Batarya konusunda bataryası evet küçük bir batarya olduğu için hızlı bitiyor ama hızla da doluyor.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Bayiide kim ne diyorsa inanma satması gereken prim alacağı malları satıyorlardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır ama sizin cihazdan beklentiniz ne ve ne amaçla kullanacaksınız bunları belirtirseniz SE2020 kullanıcısı olarak yardımcı olabilirim. :)

Ama ben şöyle açıklayayım SE2020 eğer şu beklentileriniz varsa almayın:

1. Büyük ve tam ekran deneyimi seviyorsanız ve amacınız tamamen oyun ise
  2. Aşırı telefon bağımlısıysanız
  3. Küçük telefon sevmiyorsanız
Bunlar eğer sizin için evet ise almayın çünkü bu cihaz bu kullanıcılara hitap etmiyor. Ama eğer

1. Küçük telefon tek elle kullanım deneyimi seviyorsanız.
  2. Telefon sık sık kullanırım ama aşırı bağımlısı değilim diyorsanız(Ekran süresi 5-7 saat aralığını baz alın)
  3. Fazla pahalı telefon istemiyorum ama en dolu özellikler olsun mesela ne gibi? Mesela(Hızlı şarj,kablosuz şarj,stereo hoparlör,4K 60FPS video,portre ön arka kamera,stereo video kayıt,hızlı ve akıcı deneyim) gibi.. Maalesef hızlı şarj dedim çünkü iPhone için bu bir lüks.
  4. Oyun oynarım ama arada diyorsan
  5. Küçük ekran seviyorum
Bunlar eğer sizin için evet ise alın kimseye bakmayın ama dediğim gibi eğer Android ekosisteminden geliyorsanız ve özgürlük dedikleri dosya aktarım özgürlüğü özelleştirme özgürlüğü apk vs vs gibi cennetlikler sizin için olmazsa olmaz ise mahrum kalacağınızı göz önüne alın ve ona göre alın.

Kısacası tüm cihazlar için aynı şey geçerli ne için alacaksınız ve size neler gerekli ? :)

Daha ayrıntı için sorularını bekliyorum memnuniyetle yardım ederim.

Son düzenleme:

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Küçücük ekran küçük batarya.Ben kullanamam.Özellikleri ekran ve batarya dışımda çok iyi.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Benim gözümde artık işlemciler flan çok üst düzey oldu orta halli 710 720G 730 bile hayli hayli yetiyor insanlara.
En önemli kriter ( Kamara değilse. ) Batarya ve Ekran olması gerekir bence. Bataryası gitmedikten seni yarı yolda bıraktıktan sonra diğer özelliklerinin hiçbir anlamı yok. Veya ekranı ufacık telefonda gezinmekten zevk alamıyorsan gene bir anlamı yok İşlemci en güçlüsüymüş en iyisiymiş flan boş iş bence.

Bu donanımda bu özelliklerde Diğer markalar telefon çıkarsa ve 5 bin TL fiyat biçse burada herkes ana avrat söverdi o markaya eminim. ( Ama önünde Elma olunca Iphone denince ooo çok iyi telefon hemen alına geliyor muhabbet. )

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
892
Alınır tabii ki de.
Batarya değişimi düzenli olarak yapılırsa müthiş bir ürün.
Fakat s10+ın 5500₺ olması düşündürür.
Ben olsam s10+tan yana kullanırdım veya biraz daha ekleyip xr alırdım.

hadsizkek

Asistan
Reaksiyon puanı
98
Ben benzerini yazcaktım kral benim yerime yazmıs benden de bu yorum gelmiş gibi dusun ? öneririm bir yakınımda var se2 guzel cihaz

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Bayiide kim ne diyorsa inanma satması gereken prim alacağı malları satıyorlardır.

Alınır ama sizin cihazdan beklentiniz ne ve ne amaçla kullanacaksınız bunları belirtirseniz SE2020 kullanıcısı olarak yardımcı olabilirim. :)

Ama ben şöyle açıklayayım SE2020 eğer şu beklentileriniz varsa almayın:

1. Büyük ve tam ekran deneyimi seviyorsanız ve amacınız tamamen oyun ise
  2. Aşırı telefon bağımlısıysanız
  3. Küçük telefon sevmiyorsanız
Bunlar eğer sizin için evet ise almayın çünkü bu cihaz bu kullanıcılara hitap etmiyor. Ama eğer

1. Küçük telefon tek elle kullanım deneyimi seviyorsanız.
  2. Telefon sık sık kullanırım ama aşırı bağımlısı değilim diyorsanız(Ekran süresi 5-7 saat aralığını baz alın)
  3. Fazla pahalı telefon istemiyorum ama en dolu özellikler olsun mesela ne gibi? Mesela(Hızlı şarj,kablosuz şarj,stereo hoparlör,4K 60FPS video,portre ön arka kamera,stereo video kayıt,hızlı ve akıcı deneyim) gibi.. Maalesef hızlı şarj dedim çünkü iPhone için bu bir lüks.
  4. Oyun oynarım ama arada diyorsan
  5. Küçük ekran seviyorum
Bunlar eğer sizin için evet ise alın kimseye bakmayın ama dediğim gibi eğer Android ekosisteminden geliyorsanız ve özgürlük dedikleri dosya aktarım özgürlüğü özelleştirme özgürlüğü apk vs vs gibi cennetlikler sizin için olmazsa olmaz ise mahrum kalacağınızı göz önüne alın ve ona göre alın.

Kısacası tüm cihazlar için aynı şey geçerli ne için alacaksınız ve size neler gerekli ? :)

Daha ayrıntı için sorularını bekliyorum memnuniyetle yardım ederim.
Hacı ben oyun oynamam sosyal medyada takılırım arada fotoğraf çekerim, dışarıya çıkıp müzik dinlerim hatta okul zamanı falan çok az bakarım telefona. Beni uzun süre idare etsin yeter öyle hemen eskimesin ya da bozulmasın

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
1000 tl daha koyup xr almak aha mantıklı
Eğer boyut iyi diyorsanız alın se 2

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Hacı ben oyun oynamam sosyal medyada takılırım arada fotoğraf çekerim, dışarıya çıkıp müzik dinlerim hatta okul zamanı falan çok az bakarım telefona. Beni uzun süre idare etsin yeter öyle hemen eskimesin ya da bozulmasın
O zaman sana ideal hem gösterişsiz hem küçük hem de güçlü. Daha önce ne cihaz kullanıyordun?